Модерна стъклена вила в Майорка

В нея се набляга на отвореното пространство и слънчевия уют
6 май 2014 18:50, Мария Дуковска
7
Модерна стъклена вила в Майорка
Снимка: adelto.co.uk

Майорка е един от най-известните испански курорти. Ето защо би било истинско удоволствие, ако човек се сдобие с имот там. Модерната стъклена вила е построена наскоро и се намира в един от най-желаните жилищни райони на острова – Costa d’en Blanes.

Мястото е известно със своите великолепни плажове и чудесни голф игрища. Стъклената къща, проектирана от известни архитекти, е позиционирана именно в близост до голф игрищата, като предлага прекрасна гледка към морето.

Имотът е разположен на два етажа, като се набляга основно на отвореното пространство и слънчевия уют. Къщата разполага с огромен сутерен с гараж за няколко коли. Всички части на вилата са свързани с асансьор.

На приземния етаж се намира входно антре с вътрешен двор, в който се отглежда буйна растителност. Освен това там се помещават четири спални, две стаи и огромно помещение, обособено за гардероб.

Всяка спалня разполага с чудесна панорамна гледка към красиви градини в средиземноморски стил. На приземния етаж още се намира библиотека и перално помещение. Първият етаж е домакин на светла дневна и трапезария с бокс-кухня. Големи тераси откриват страхотни гледки към крайбрежието. В двора се намират басейн и джакузи със самопочистваща система.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте очарователната стъклена вила в Майорка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши статия за модерният секс. Или за секса в стъклена вила. Или за секса на Майорка. Или за наблягането на секса. Или за секса в отворено пространство. Или за слънчевият уют в секса.
5
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Къв Брендо, кви Маргини бе тъпани. Майорка е в Испания, не е в Санто Доминго я. Личи си, че не сте излизали от панелните квартали и само политика и мутри са ви в устата.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стъклен брутализъм.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да добавя.Сутринта като дойде чистачката ........ се оказва че това е баба Гицка от село Уйовене.В ресторанта наблизо ще ти сервира Мара-общата от СливИЬен.На входа в дискотеката те посреща бившата охрана на Митьо-очите.Там ще те "обслужи" някоя от *** на Мъндев.И така......... Ох баня, ох кеф.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И като се покажеш на терасата , от едната страна ти е съсед малкият Маргин а от другатаБрендо. Welcome to the "Paradise".1Кво рече че не тв разбрах бе, селски?
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** гледайте и се учете, а не после да ривеьте че немало туристи!