Да си построиш дом за 9000 долара

Хем евтино, хем красиво
21 май 2014 17:11, Мария Дуковска
14
Да си построиш дом за 9000 долара
Снимка: home-designing.com

В днешно време да имаш собствено жилище си е истински лукс. Но Стив Аарен е намерил решение на въпроса, при това сравнително евтино. Той може да ви научи как да си построите собствена къща за не повече от 9000 долара.

Проектът му вече е тестван в Тайланд и изглежда великолепно. Базовата структура на дома струва 6000 долара, а допълненията като врати, прозорци и мебели са не повече от 3000 долара.

Къщата е на един етаж, с овални форми и е изградена от тухлени блокове. Тя прилича визуално на иглу, но е доста по-широка, тъй като има някои пристройки.

Вратите са дървени, а голяма част от прозорците стигат до пода, което осигурява много светлина в помещението. Може да я боядисате в какъвто си искате цвят, а най-хубавото е, че тя не е много обемиста и може да я разположите на място, което ви допада и което има хубава гледка.

Вижте в галерията на Tialoto.bg как изглежда домът на Аарен, а интериорът също може да ви даде някои добри идеи за собствения ви дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: къщадомимение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Снимките са неясни преди 9 години
На жълтите павета ще се събере ли?
12
1
 
1
 
! Отговори
На баба ти преди 9 години
къщата на село с аналогична цена и квадратура,а що се отнася до красота на село е още по-добре.
11
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 9 години
До Оня:Защо новините за наводненията в Сърбия не са преобладаващи, не знам, но знам, че с такива съседи като сърбите и румънците не ни трябват врагове. Иначе, съгласен съм, че трябва да помогнем на хората в Сърбия при наводненията, а особено - на българите в западните покрайнини, доколкото са засегнати.
10
0
 
3
 
! Отговори
българин преди 9 години
Евалла на тоя пич. Само, въпросът с ВиК не ми е много ясно как е решен. Видях, че има течаща вода, но не видях ясно тоалетна и баня.
9
3
 
6
 
! Отговори
Оня преди 9 години
А защо бе хора, защо няма новини за потопа в Сърбия на първа станица!!?Съседи са ни, това можеше да сме ние...Не е редно до вчера, да има само 1000лв. събрани по сметките!!?Само няколко десетки граждани, да са се отзовали до Сръбско посолство в София... с дарения!Не е редно (Да не съм груб) Земете се У раце! Съседи са ни!!!
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво за ден два и за сам човек. Там където развъждат *** не става
7
1
 
20
 
! Отговори
охобохо преди 9 години
Готина е къщичката, браво на човека. А иначе е голям смях от страна на коментиращите. 100% съм сигурен, че поне 3-4-*** от тях живеят в къщата на мама и тате, ама по форумите раздават акъл за архитектура и вътрешен дизайн. Отделно всеки ден си пият кафето с Бил Гейтс и компания... :D ;)
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Бил Гейтс е *** тъпака.Направил си къща за 15-20 милиона.А тия "тарикати" направиха къща за 8 лева.Дайте следващият репУртаж. Как се пре...*** Карлос Слим и Уорън Бъфет...... ***.
5
8
 
3
 
! Отговори
miki преди 9 години
аз съм виждал небостъргач на живо тоя некакви колиби ми показва
4
13
 
9
 
! Отговори
Киликандзер преди 9 години
На мен пък ми се ***....
3
13
 
9
 
! Отговори
посералдо преди 9 години
Ака ми се...
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да го направи същото на 1400 метра надморска височина в климат с 4 сезона....
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя е явно голям фен на филмчето Барбароните :-)