Защо винаги трябва да седите до прозореца в самолет

Уникални снимки от птичи поглед ще ви убедят
14 юни 2014 20:05, Теодора Драгоева
15
Защо винаги трябва да седите до прозореца в самолет
Кадър от филма "Пасажери"; Снимка: outnow.ch

За голяма част от хората вълнението за предстоящото пътуване започва още с качването на самолета. Полетите са цял отделен етап от всяка екскурзия и заслужават вашето внимание.

По време на дълго пътуване със самолет човек има възможност да гледа филми, да слуша музика или пък да пие от любимата си алкохолна напитка.

Най-големият плюс на полетите обаче е неописуемата гледка, която човек може да види, докато лети на хиляди метри над земята. Ето защо много хора заприличват на разсърдено тригодишно дете, ако не получат място до прозорец. Е, донякъде имат право!

Гледките, които човек може да види от тези безценни места, са незаменими. Дори след това да обиколите същия град, никога няма да съжалявате, че сте го видели красив и подреден от птичи поглед.

Освен това седалката до прозореца може да ви осигури невероятни гледки на залези или изгреви, на природни места, които иначе никога не бихте посетили. На облаци, сякаш оформени от някой креативен творец.

Ако все още не сте убедени, че следващия път задължително трябва да седнете в самолета до прозорец, влезте в  галерията на Tialoto.bg и разберете защо това е такава привилегия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обожавам да летя и винаги сядам до прозореца, но наистина доста често гледаш само облаци и няма нищо интересно. Виж гледката на Виена отгоре в слънчев ден ще я помня винаги! Уникално красиво беше.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На година имам средно по 20 пътувания със самолет. Беше кеф първите 2 години. Сежа вече е "ох, пак ли?"...
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тези от нас, които като се качат на самолет и се задушават от страх? Нас къде ни слагате?
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За да пляска вятъра русите ми бузи и сините ми коси. От 26 хил. метра е уцелено с отверка семейство бели мечки и е спасен един кактус.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото ще си мислите ,че летите над облаците и има едно особено чуство на безтегловност над всичко на тоя свят..
6
2
 
4
 
! Отговори
Flex преди 9 години
Има красиви гледки, като няма облаци съм попадал на невероятни неща, но вярно е, че и през гуугъл ърт се виждат такива :)Само един момент беше уникален - цюрих, ниска и плътна облачна покривка, но когато се издигна над нея се оказа, че има още един слой над нея. Между тея двете беше страхотно - светли стълбове пробиващи отгоре осветяваха долния слой на "петна", а имаше свързващи облачни "колони" между двете, умрях от кеф, но не продължи дълго де.А на прозореца може да си сложиш възглавничка :)
5
11
 
4
 
! Отговори
Граунд Зиро преди 9 години
До Анонимен 4Въй чесно ли бе? Найстина ли си се качвал на самолет??? Ама истински? ААА Цар си! Ако искаш направи блог, снимай филм и напиши книга...Целият свят иска да узнае какво е!
4
2
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 9 години
Само не схващам как тая снимка на този ръб има нещо общо със статията?
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
при 11 км височина и на крилото да седиш нищо няма за гледана когато е облачно. гледаш една безкрайна пелена от облаци нищо повече. при ясно време се виждат някакви очертания на планини ниви и полета без да може да се видят никакви подробности. само при излитане и кацане при ясно време се виждат някой неща но за кратко. защото самолета набира височина за 20 минути.
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълни глупости.Първо, на презокеанските полети виждаш само облаците, гледка има само в периода на излитане и кацане.Второ, най-удобното място е това до пътечката където можеш да си протегнеш краката, до се разходиш и отидеш до тоалетната когато си искаш без да буташ хората до теб.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че ни светна.