На сафари в Руанда

Тук можете да видите горили, застрашени от изчезване
20 юли 2014 17:34, Мария Дуковска
4
На сафари в Руанда
Снимка: adelto.co.uk

Представяме ви един хотелски комплекс от няколко вили, който се казва „Вирунга лодж“ и е решен в модерната напоследък философия „екошик“. Вилите се намират в Руанда (държава в Централна Африка), а мястото предлага възможности за сафари, както и невероятна гледка към планинския масив Вирунга, където има няколко спящи вулкана.

В района може да се види рядък вид планинска горила, която е застрашена от изчезване. Луксозните вили са отворили врати за първи път през 2004 г., което е дало тласък на туризма в държавата.

Наскоро вилите са реновирани изцяло като всяка от тях разполага с каменна камина, хол и самостоятелна тераса с панорамна гледка. 10-те хижи са кацнали високо на билото на планината, в близост до две езера.

Дизайнът на вилите е органичен, оборудването им е екологично (под формата на слънчеви системи за топла вода и електроенергия), а неутралните цветове в интериора отразяват естествената околна среда. Съпоставянето на деликатни, ръчно тъкани естествени материи като памук и коприна, с мебели от тиково дърво и плетени абажури, направени от местните занаятчии, правят интериора още по-зашеметяващ.

За да видите снимките на вилата, влезте в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ХОТЕЛвиласафариРуанда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Освен тях може да видите и горили застрашени от арест и избягали от България !