Релакс и лукс в Галапагос и Ботсвана

Представяме ви два поразителни нови курорта на едни доста далечни места
11 дек 2014 18:00, Теодора Драгоева
2
Релакс и лукс в Галапагос и Ботсвана
"Sandibe Okavango Safari Lodge" в Ботсвана; Снимка: architecturaldigest.com

Африканската държава Ботсвана и островите Галапагос не са типични туристически дестинации, но точно на тези две места отскоро има два нови поразителни курорта.

Те съчетават природен разкош, възможности за приключения и всички луксозни удобства, характерни за скъпите хотели.

Първият комплекс се намира на тихоокеанския остров Санта Крус в Галапагос (на 965 километра на запад от Еквадор). Хотелът с 14 стаи се казва „Pikaia Lodge“, а нощувката тук започва от 3700 щатски долара.

Хотелът се намира в близост до резерват за гигантски костенурки. Неговата архитектура е модерна – от стомана, стъкло и камък, но пък „Pikaia Lodge“ предлага доста оригинални възможности за екотуризъм.

Другата поразителна туристическа дестинация се намира на съвсем друго място, в Африка. Тя се казва „Sandibe Okavango Safari Lodge“ и е разположена в южноафриканската държава Ботсвана (страната граничи с ЮАР, Зимбабве, Замбия и Намибия).

Хотелът разполага с 12 стаи, намира се в близост до делтата на река Окаванго и резервата за диви животни „Мореми“, а цените на нощувка започват от $940 на човек.

Вижте снимките на тези два курорта в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
vsicko e otnositelno. za teb $3000 moje da ne vidish i zial jivot, za drugi ne sa koi znae kakvi pari i horata sa gotovi da gi platiat za udovolstvieto koeto ste izpitat.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато има балъци ще има и тарикати.Да ида и аз да вдигна една колиба в Африка и да взимам по 3000$ на нощувка хаха.На всеки пожелавам да отиде на тия екзотични места но колко *** трябва да си да хвърлиш 3000$ за нощувка?