Оазисът на удоволствието е... на Малдивите

Идилично кътче на спокойствието и лукса
4
Оазисът на удоволствието е... на Малдивите
Снимка: adelto.co.uk

Вероятно ако раят се намираше на Земята, то част от него със сигурност е разположена на Малдивите.
Островите са изключително популярна туристическа дестинация, което обяснява непрестанното изникване на нови луксозни хотели в тази част на света.

Неповторимият ризорт Hideaway Beach Resort & Spa се намира на един от най-големите малдивски острови – Dhonakulhi. Хотелът очарова не само със своите пет звезди, но и с уединението и спокойствието, което предлага на посетителите си.

След инвестиция от 50 милиона долара ризортът отново отваря врати и то само преди около месец. Той се радва на една от най-желаните локации в Индийския океан, когато става въпрос за гмуркане и опознаване на морския свят.

Луксозният комплекс предлага 103 невероятни вили, разделени в осем различни категории за настаняване. Едни от най-атрактивните определено са 50-те вили, разположени над синята лагуна. Целият хотел е изпълнен с палми и буйна растителност, което допълнително усилва приятното усещане на почиващите.

В нашата галерия може да се потопите в поредния малдивски рай, като разгледате луксозния ризорт Hideaway Beach Resort & Spa.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
луксозния ризорт Hideaway Beach Resort & Spa или бунгало без тоалетна на черният пясък Поморие в началото на септември и свободата да не ти пука за никакви ризорти...лукса ,лично мен,ме изнервяп.п. хубаво лято на всички и не се връзвайте много много на политици и мафия кой как си харчи милионите ;)
2
0
 
13
 
! Отговори
s преди 9 години
Толкова ли е трудно да напишете "курорт"? Два пъти.
1
0
 
14
 
! Отговори
терзиев преди 9 години
какъв,ризорт бе?