Ресторант с ретро коли, вместо маси и столове

Гостите се хранят в кабриолети от 40-те и 50-те години
1
Ресторант с ретро коли, вместо маси и столове
Снимка: flickr.com

След като ви показахме някои от най-страхотните ресторанти с атрактивни гледки по света, време е да продължим темата, но с нещо много по-различно.

Става въпрос за ресторантa Sci-Fi Dine-In Theater, който се намира в един от четирите основни тематични парка в Уолт Дисни Уърлд, Флорида.

Масите в ресторанта наподобяват кабриолети от 40-те и 50-те години на миналия век, а по време на храненето се прожектират стари филми като "Frankenstein Meets the Space Monster", "Plan 9 from Outer Space" и "Attack of the 50 Foot Woman".

Входът на ресторанта прилича на боксофис, а след като влязат в заведението, гостите вървят за кратко пеша по една висока ограда до трапезарията. Ретро автомобилите имат регистрационни номера, които датират още от 1955 година.

Всяка кола може да събере до четирима души, а таванът на ресторанта симулира нощно небе, изпълнено с блещукащи звезди. Горните стени на трапезарията пък показват 360-градусова панорама на Южна Калифорния, която се вижда над ограда.

Някои от служителите са с ролкови кънки, докато други са облечени като полицаи. През цялото време се прожектират кратки клипове от научно-фантастични филми от 50-те и 60-те години на миналия век.

Ресторантът е открит през май 1991 година и в рамките на само 12 месеца той се превръща в най-посещаваното място за хранене в парка.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте ресторантът, приличащ на автокино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой чак сега е гледал Криминале