Къщата на ръба, която има нереална визия

Намира се в Порт Дъглас, Aвстралия
21 окт 2015 08:02, Теодора Драгоева
11
Къщата на ръба, която има нереална визия
Снимка: Charles Wright

Ако притежавате 6,5 милиона долара и искате да ги вложите в имот, то имате възможност да притежавате уникална къща в Австралия. Тя носи името „The Edge“ и е дело на Чарлз Райт и неговия екип от архитекти.

Те са вложили цялата си креативност, за да създадат наистина невероятно жилище. Видът му е изключително иновативен, нестандартен и красив.

Екстериорът и интериорът се съчетават прекрасно, а модерните линии правят имота почти нереален – с космически дизайн.

Къщата разполага с инфинити басейн и е разположена в близост до природата в Порт Дъглас. Освен това в нея се намират открити и закрити спални, предоставящи страхотни гледки към океана. Пространствата са огромни, а луксът – налице.

За да се убедите в очарованието на къщата в Австралия, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: къщана ръбаAвстралия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Хубава е, но прилича преди 8 години
не на къща, а на летяща чиния.4 е прав за скромния избор на цветови нюанси, но предполагам, че това е направено така, защото околният пейзаж е с изключително пищни цветове - всички външни стени са от стъкло, така че това "внася" богата цветова палитра в помещенията.Според мен, това не е дом за постоянно обитаване, а вила, в която човек може да прекара за разнообразие няколко дни, не повече. Защото интериорът наподобява този на НДК, на чакалня на голямо летище, а също и на луксозно заведение.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вътре ми напомня на паметника Бузлуджа.
4
1
 
8
 
! Отговори
батко преди 8 години
Къщата не се вписва по никакъв начин соколнитд постройки. Къщата е бетонна, ръбата и по моя вкус грозна. Има малко соц привкус в архитектурата..... Но пък е на супер място и така като я гледам не е малка. Нека Боже да се мъча и в тая грозна къща да живея
3
1
 
9
 
! Отговори
Много зле преди 8 години
Като погледнеш снимките всички подове и тавани са сиви. Или от бетон или покрити със сиво дърво. Във всеки случай много зле. Мега депресиращо, цялата къща е в 1-2 бледни цвята .
2
0
 
10
 
! Отговори
dp преди 8 години
Бе всичко хубаво ама да се казва вместо "вид" "визия" е някаква модерна неграмотност ли какво ли.Визия на български не означава "външен вид".
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидни? Нещо да кажеш ? :)