Най-добрата храна във въздуха

Кои са авиокомпаниите в света, които предлагат най-вкусни менюта
27 окт 2015 20:11, Теодора Драгоева
10
Най-добрата храна във въздуха
Снимка: Korean Air

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Храната обаче не е важна само в любовните взаимоотношения между двама души.

Що се отнася до авиокомпаниите – менютата, които предлагат там определено са фактор, заради който те или печелят много пътници, или пък ги губят. И то без значение дали става въпрос за жени или пък мъже.

Всички знаем колко неприятен вкус (и вид) може да има самолетната храна и че това определено е голям минус за всяка себеуважаваща се авиокомпания.

Колко от вас са летели дълги часове със самолет и са оставали меко казано гладни и недоволни, заради лошата храна на борда?

Добрата новина е, че не всички авиокомпании пренебрегват грижата за своите клиенти и все по-често някои от тях предлагат вкусни менюта на пътниците, карайки ги да се чувстват по-комфортно по време на полет.

Сайтът Travelandleisure.com класира десетте най-добри авиокомпании по отношение на храната, която сервират.

В галерията на Тialoto.bg може да разберете кои са те – от 1 до номер 10. Може би вече знаете с коя компания искате да летите следващия път?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
боян преди 8 години
госпожа милена, вземете пробвайте катарските авиолинии да видите за какво иде реч
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дедо попе, Луфтханза пак е по-добре от Аустриан според мен. А за Луфтваффе - не знам. С тях не съм пътувал.
6
1
 
3
 
! Отговори
Дедо поп преди 8 години
Най зле сега са Луфтваффе,Еър Франс,Аустриан и другите големи авиопревозвачи.Най добре са Катай Пацифик.Има голям спад на качеството не само но храната,но и на обслужването през последните години.Еех как хранеше преди 25г. Еър Франс,та дори полските ЛОТ!Не Ви препоръчвам да ползвате Луфтваффе особено на полетите през океана където в икономичната им класа в прословутия А380 няма място дори да си изядеш безвкусният претоплен пакет който ти сервират!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В икономична класа на Austrian airlines плучавам пакетче крекери тежащо 14 грама. Може да си взема и доматен сок, но само чист!
4
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе като уцели ракета Бук самолетя навсякъде става на гъши пастет.
3
2
 
6
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Най добрата храна е на борда на авиоотряда. Само не се отваря колесника и пътниците бързо пълнят гащите.
2
0
 
10
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
То хубаво правите съпоставка за качеството на храната, ами я направете и съпоставка с цените на билетите на тези компании, за да ни стане по ясно за какво си говорим.
1
2
 
6
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 8 години
Направете класация кой авиокомпании предлагат най-голямо изобилие от алкохол, че тези в България и Германия нищо не става от тях!