Лукс и приключение в замък

Вижте Топ 5 на дворците, които са хотели
0
Лукс и приключение в замък
Снимка; ashfordcastle.com

Ако някога сте мечтали за бляскав живот на принцеса или принц, сред царствена атмосфера или сте си фантазирали, че сте част от висшата аристокрация, то мечтата ви може да се сбъдне поне частично.

За няколко дни и нощи вие бихте могли да поживеете в някой величествен европейски замък, който в днешно време е трансформиран в хотел, само внимавайте да не свикнете с този начин на живот.

На стария континент е пълно с древни дворци, които са достъпни за туристи не само като музеи. Част от тях са превърнати в луксозни комплекси, които предлагат страхотен лукс на своите гости.

Първият от тях е 5-звездният хотел "Ashford Castle", който е разположен по бреговете на езерото Кориб в графство Мейо, Ирландия.

Дворецът е построен през 1228 година, а тази година е под номер четири в класацията "Топ 30 на курортите в Европа".

Имотът е претърпял основен ремонт преди две години, а неговите 82 стаи за гости са красиво обзаведени със старинни мебели и аксесоари, и разкошни тъкани.

Освен първокласен спа център, хотелът-замък предлага много забавления на своите гости, включително риболов, лов със соколи, колоездене, каяк, голф, конна езда, стрелба с глина, круиз из езерото и тенис. Звучи като приказно бягство.

Вижте другите най-впечатляващи дворци-хотели в Европа в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари