След 2 месеца в Белия дом: Американците не харесват Тръмп

Одобряват единствено действията му в областта на икономиката
31 мар 2017 07:47, Петя Славова
31
След 2 месеца в Белия дом: Американците не харесват Тръмп
Снимка: Reuters

Две месеца след встъпването в длъжност на Доналд Тръмп допитване показва, че повечето американци не одобряват действията на президента като се изключи работата му в областта на икономиката, предаде Асошиейтед прес.

Сондажът е осъществен от АП и Националния център за изследване на общественото мнение (NORC) след провала на здравната реформа на републиканците.

Според него 42 процента от американците одобряват, а останалите 58 процента не одобряват работата, която върши Тръмп, пише БТА.

За сравнение, на този етап от президентското си управление Барак Обама се ползваше с одобрението на над 60 процента от участниците в изследване на Галъп, а одобрението за Джордж У. Буш надхвърляше 50 процента.

Добрата новина за Тръмп е, че в оценката си за постигнатото от президента в областта на икономиката американците са разделени почти наполовина, а постиженията на президента по отношение на икономиката често са ключови за успеха или неуспеха му, отбелязва АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Доналд ТръмпБелия дом
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Само ТръмпГледам в лудницата пак са дали достъп до интернет на пациентите си.
25
3
 
2
 
! Отговори
Само Тръмп преди 7 години
Това е лъжливо изследване. Всеки нормален човек трябва да одобрява Тръмп. Ако не беше чичо Доналд може би сега ядрени ракети щяха да летят по САЩ. Обувките трябва да му целуват, то и целия свят понеже това засяга всички. Тръмп е най-доброто което можеше да се случи на САЩ и света
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Залаганията в Лас Вегас сочат че вероятността Тръмп да не завърши мандата си е 65%.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Да 16"Аз пък го харесвам! Харесвам го, защото отсвири гей-ове,лесбийки и тем подобни!"---И как точно ги "отсвири"? Можеш ли да обясниш? Типичен пример на платен руски *** който плямпа но не казва нищо.
22
2
 
2
 
! Отговори
Fake NEWS преди 7 години
След 2 месеца в Белия дом: Американците не харесват Тръмп... 2 преди да влезе в белия дом пак пишехте "Американците не харесват Тръмп"!като го изберат втори мандат пак ли ще пишете "Американците не харесват Тръмп"?
21
1
 
5
 
! Отговори
Барак преди 7 години
До АнонименОбама е най - слабия президент в историята на САЩ. Така мислят повечето американци, почти невъзможно е някой да надмине неговите безидейни действия, съчетани от пробължителни бездействия.
20
0
 
0
 
! Отговори
KURCHO преди 7 години
PUKA MU NA X........A KOI GO OBICHA.TEPARVA STE VIDIM. ZA SEGA SE DARGI KATO MILIARDER DALECHE OT DEISTVITELNOSTTA.. SAMO DA NE ZAGUBI KUFARCHETO S CHERVENIA BUTON CHE E MNOGO KIBRITLIA.
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
краварите харесват само президенти които палят войни и плащат на терористи за атентати.като буш който срина небостъргачите и направи 5 войни, и каточерния терорист който срина сирия.либия и украйна
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе нали наште русофилски *** го харесват, това е важното.
17
2
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
През цялата кампания всички проучвания сочеха че Тръмп няма да стане президент.А ето че стана.Кой ли им вярва още на тези социолози!
16
2
 
12
 
! Отговори
Пропаганда преди 7 години
Поредната пропаганда но хората с малко мозък го разбират и няма да ни заблудите с тези глупави заглавия.Населението на САЩ е 325 мил така че проучване на някакви си 1000 едва ли представляват какво мислят Американците. Поредния опит да хвърлят прах в очите но няма да ви стане номера. Nice try!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще се сетят. Популистите са плитки и безидейни. Крайните популисти опасни и неуравновесени. Европа два пъти е събаряне от такива хора. Те просто са като плевелите чакат удобен момент да изкочат и да задушат. Внимавайте много с такива накрая сметката е плащат гражданите.
14
1
 
2
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
До Анонимен Нещо си се объркал! Как така комунистите не харесват комуниста Бойко ?! Харесват си го и си го избраха /тоест купиха му гласове от *** / ! Просто за пред хората сасе разделили уж на два отбора!
13
2
 
5
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
ХА-ХА-ХА !!!! Защо обаче сте махнали от текста коя част от Американците не го харесват? В оригиналния доклад ,а не този които е леко видоизменен се казва ,че Тръмп е харесван от Белите американци . Не го харесват черните, и жълтите ,както и обратните.
12
4
 
14
 
! Отговори
Да преди 7 години
Аз пък го харесвам! Харесвам го, защото отсвири гей-ове,лесбийки и тем подобни! Само заради това -"не го харесват" платените от извратените медии.. И източника на тези нехаресвания са именно те!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименобама е толкова харесван, че искат да го съдят
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБарак Обама завърши мандата си с 12% одобрение. А го започна с 20%
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СПОРЕД КОМУНИСТИТЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ БОЙКО, АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ ТРЪМП.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ НЕ ОДОБРЯВА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА НА ТРЪМП
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То според тези социологически проучвания Тръмп нетрябваше да е президент. Предлагам от Фейсбук да сложат бутони - удобрявам политика и неудобрявам политика и политиците да си правят само проучване, като карат хората да натискат.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe