Американски генерал се готви за война, скоро при това

Вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион била огромна
172
Американски генерал се готви за война, скоро при това
Снимка: Reuters

Комендантът на частите на морската пехота от Въоръжените сили на САЩ, разположени в Норвегия, предупреди своите войници, че предстои война, предава американският новинарски канал Fox News.

“Надявам се да греша, но предстои война“, заяви генерал Робърт Нелър.

"Вие вече водите бойни действия тук само чрез присъствието си – информационна и политическа борба“, допълни той.

Нелър подчерта, че вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион в близко бъдеще е огромна, предава "Фокус".

Сержант-майор Роналд Грийн сподели подобно мнение: "Помнете защо сте тук“, заяви той.

"Те наблюдават. Точно, както ги наблюдавате вие, те наблюдават вас. Ние имаме 300 морски пехотинци тук, но можем да съберем 3000 за една нощ“.

Предупрежденията на американските военни дойдоха само ден преди Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис да заяви пред военнослужещите във военната база на САЩ в щата Северна Каролина Форт Браг, че "буреносни облаци се събират“ над Корейския полуостров.

От телевизията не се наемат да твърдят, дали коментарите на Матис са били нещо повече от мотивационна риторика.

Пристигането на Нелър и Грийн в Норвегия съвпада с нарастването на напрежението между САЩ и съюзниците им от НАТО и Русия.

Според американски военни източници, Москва е предупредила Осло, че решението му да приеме нова американска военна част до края на 2018 година може да се отрази негативно на отношенията между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
9
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
"Лобито на оръжията" иска продажба оръжия и какъв по-опасен враг от Русия има в света засега освен те ,да ,северокорейците сега дрънкат за война ,но това е благодарение на САЩ на които има трябва конфликти за да се субсидират "оръжейното лоби" което стои зад Тръмп. А наивницте по форумите ще се "заяждат" на кой е по-голям батко му )
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Покрай тръмпизацията на америка найзлязоха всякакви пенсии да показват стари номера.
53
24
 
6
 
! Отговори
USA преди 6 години
Браво на американските войници, да са живи и здрави, и леко да преминава работата им в защитата на наши съюзници от лапите на Русия. Без американската армия още Сталин щеше да стигне до Лисабон. Бог да ви пази, момчета и момичета!
52
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
каубоите Напред да превземат Русмя. каква безразмерна глупост!!! Кравар да си стои при кравите.
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия и САЩ никога не са воювали и за вбъдеще няма да се изтребват!Интересното е ,че САЩ са воювали с другите Велики сили ,дори с Англия!Разбира се някой има нужда от натягане на отношенията помежду им ,но едва дали ще се стигне до война!
50
4
 
28
 
! Отговори
Майтапчия преди 6 години
Бих посъветвал шорошите,докато още имат финансиране,да сложат предпазни мрежи под прозорците си.Така,като дойде времето с вик "Руснаците идват!" да скачат през прозорците,ще са в безопасност.То не че руснаците са се юрнали да идват,ама когато си с болен мозък и дрогиран се привижда какво ли не.
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айдее Ким ти си...!!!
48
7
 
5
 
! Отговори
putyu преди 6 години
Що не застанаха на страната на хитлер ФАЩ. Щяха да владеят русия китай абе от франция до япония Райх.
47
4
 
33
 
! Отговори
алито бръснарина преди 6 години
Писна ми от тия кравари. От 1946 все россия им е враг и пречи. Уж россията изостанала ала бала, ама не я нападат. Само се въртят кът хиени около лъва и скимтят.
46
6
 
30
 
! Отговори
Факт преди 6 години
За себе си американците са прави-единственият начин да запазят стандарта си е да унищожат Русия и след това да подчинят Китай.Иначе ги чака неминуемо падане от върха.Руснаците също са прави за себе си-не са длъжни да се предадат,след като имат толкова козове и правят нужното да се съхранят.Китайците пък мъдро наблюдават титаничната битка и помпат мускули за приближаващия си час.А Европа?Пушечно месо за САЩ и бъдеща ислямска коч*ина-никаква визия за собственото бъдеще,да не говорим за мерки!
45
10
 
1
 
! Отговори
Манафов преди 6 години
Наши братя са само американците и по- точно афроамериканците. При снежинките винаги можеш да настъпиш някоя аспида, докато при цветнокожите няма грешка.Искам да съм не гъ р в щата Алабамаааа!
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВъпросът е братушките да копаят въглища, газ и изкопаеми за 87$ месечно които после ние да изкупуване на безценица...Е нали евразийските *** ни продаваха ний-скъпия газ , бе? Каква безценица!?И не се притеснявай, ако Русия падне, ще почнат да работят като нас - за 200-300 Е на месец. Пак е безценица .
43
2
 
23
 
! Отговори
**** преди 6 години
До-експерт:С фурнаджийски лопати като нас,така се държат всички,никой не ни уважава,никой не ни е виновен,защото се държим като ветропказател.
42
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички се гъбаркат и гаврят с "великата" рассия....
41
2
 
28
 
! Отговори
диди преди 6 години
С наемна армия битка се печели но не и война!
40
35
 
10
 
! Отговори
Експерт преди 6 години
Продължавате да ги наричате БратушкиТе ни наричат неблагодарници. Никога не са ни уважавалиНе са ни освободили а превзели.Изолираха ни от света 50 годиниПромиха ви мозъците и все още го правят Не ви казаха за ЧернобилКриха за петрола в черно море Имат ужасен план за нас ,който включва нападение от Турция ,изключване на последните от НАТО и привличане къ себе си
39
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ най добре знаят кога и къде ще започне война защото обикновено ги започват те.най често инсценират че са нападнати примерно Испания,Виетнам,Афганистан и др.още от създаването си постоянно са във война със някой.
38
10
 
2
 
! Отговори
Kiril преди 6 години
Gospodar, ot izvestno vreme jiveq v zapadna Evropa. Ne e zle da znaete, che vashata Rusia tuk nikoi ne q schita za kakyvto I da e faktor. Prosto da go znaete.
37
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия, ако се наложи ще бъде победена за седмица-две. Не е въпросът в това. Въпросът е братушките да копаят въглища, газ и изкопаеми за 87$ месечно които после ние да изкупуване на безценица. Ако ги завладеем и победим вие ли ще ходите да копате благинките в тайгата? Каквито сте нежнички и мекокитчест русофилките на втория час ще сте с двойни бронхопневмонии.
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато пшо света престане да ги е страх от американската армия,ще избухне поредната световна война.