Спортистки: Педофилията в САЩ е епидемия

Феминистки посрещнаха Мишел Обама като рок звезда
38
Спортистки: Педофилията в САЩ е епидемия
Снимка: Reuters, архив

Педофилските престъпления са епидемия в САЩ и са необходими действия в национален мащаб, заявиха вчера четири бивши американски спортистки от висок ранг, които са били подложени на сексуална агресия в детството си от спортния лекар Лари Насар, предадоха Франс прес и БТА.

"Едно на всеки три момичета и едно на всеки пет момчета ще станат жертви на сексуални злоупотреби преди 18-ия си рожден ден", заяви гимнастичката Джанет Антолин на започнала вчера феминистка конференция в Лос Анджелис. Според нея причината за епидемичните размери на тези посегателства е, че гласовете на децата не се чуват.

"Не беше само Насар", заяви тя. Според нея все още има треньори, които злоупотребяват с гимнастички и за борба с това са необходими мерки на национално равнище.

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама, призова участничките на феминистка конференция да не очакват кандидатка, която да ги спаси, намеквайки, че няма да се кандидатира за президент на САЩ на следващите избори, предаде Франс прес.

Съпругата на бившия президент на САЩ Барак Обама беше посрещната като рок-звезда от близо 5000-те участници, повечето от които жени.

Бившата първа дама заяви, че въпросът за президентската кандидатура не е толкова важен, колкото се представя и призова всички жени да не чакат, а да действат в подкрепа на феминистката кауза - в семействата си, на работните си места и в селищата, в които живеят. Борбата за равенство не трябва да зависи от успеха на един кандидат да промени света, подчерта тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Спиро КировМда, гаранция, че ако вярваш в очевидно измислени и по-лошото - вредни неща, ще се спасиш... едва след като ти свърши живота.Много убедително, имайки предвид, че тия които най-усилено проповядват тези "ценности" изобщо не ги спазват. Няма начин това да е манипулативна лъжа, целяща да експлоатира *** и малодушни наивници. Просто няма как. Просто на религиозните лидери не им се ходи в рая ;)
26
1
 
2
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
до 18 анонименНаивнико безумен,и представа си нямаш какво представлява Библиятакнигата за спасението на човешките души чрез вяра в жертвата на кръстаако това ти го смяташ за просто нещоняма спасение за тебкакто искаш така го разбирай
25
1
 
4
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
До Пурко..prav si Purko...
24
4
 
10
 
! Отговори
Неделин преди 5 години
Напишете в нета - Мишел Обама е травестит и четете, че това е мъж, който си е сменил пола. Дъщерите им с Барак са осиновени. В България това не се споменава.
23
0
 
9
 
! Отговори
Пурко преди 5 години
Ленче у 21век живееш пиши на кирилица........
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сем.Обамови участвха в педи-оргиите от пицагейт, а сега се показват като защитници на жените и децата. Наглостта на тези деграданти нема край.
21
10
 
4
 
! Отговори
клоун преди 5 години
Може би всичките гракнали, срещу англосаксите, евреите, *** и евроатлантическите ценности трябва да си припомнят, че преди няколко години българският олимпийски състезател Мариан Пенев беше осъден за изнасилване на 13-годишно момиче, на е което е бил треньор.
20
2
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
....Mishel ( Mikal ) ...ne e bila parva dama !!!...amerikantsite triabva da osaznaiat,che a parvi pat za parva dama sa imali neshto drugo I to cherno !!!
19
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 19Това са глупости. По времето когато християнската църква е горяла на клада хората които са считали, че земята е кръгла и не е център на вселената, мюсулманите са имали математици, астролози, архитекти и физици много по-добри от европейските си "колеги" по онова време. Ако не знаеш думичката "Алгебра" е арабска, формулите за синус, косинус, тангенс са открити от арабин... Много други неща също.Просто Европейските народи дръпват напред след технологичната революция през 18 век.
18
8
 
9
 
! Отговори
do 18 преди 5 години
Може и да си прав, но именно на християните дължим цивилизацията такава, каквато я познаваме. А останалите просто се възлолават и се радват на придобивките.Представи си хипотетично, ако всички бяха мюсулмани, нямаше да сме много по-напред от пещерите, чехлите напревени от кори и грубо стъкмените облекла.
17
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да ми наслагате минуси, но ще ви кажа истината. Не е луд който яде баницата, а този който я дава. Християнството е виновно топкова, колкото и юдео-масонството. Християните са възпитвани да бъдат отстъпчиви и мирни, а Исус евреина е техен бог. Те казват, че евреите били избрани от бога. Извинявам се, ама по-куха религия от тази едва ли има. Дори мюсюлманите са по-еволюционно издържливи. Хитрите евреи за това са написали библията, християнството в просто форма на юдаизъм, но за слугите.
16
2
 
10
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 5 години
Когато ако ухажваш една жена те грози дело за "сексуално насилие", следват извращения и край на света!
15
1
 
16
 
! Отговори
ТеооГеоо преди 5 години
Разложеният труп на ФАЩ смърди , но тази задокеанска помия дава акъл и пример на цял свят...Всякакъв феминизъм е излишен , дори е вреден , като тяхно творение!
14
1
 
13
 
! Отговори
до соросоидите преди 5 години
Пълен провал са уса-та. Тотална щета. Хората са ви написали, черно на бяло педофилията е с епидемични размери. Когато ви го пишат в коментарите мрънкяте, а друго е като ви го сложат пред носа да се видите какви сте жалки подложки на една пропаднала държава...
13
1
 
23
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Не е много трудно да се разбере защо САЩ са "най-великата" държава. Те поведоха по точки, понеже финансираха и двете страни във ВСВ, и единствено те от големите държави останаха незасегнати от войната, после раздадоха една камара измислени пари на държавите за инфраструктура и така заробиха целия свят в общ дълг към банекерите им. От тогава си вкарват умове за това което им трябва 90% от девелъпърите им са емигранти, а редовите американци са илитерати дето се радват на мъже в рокли...
12
5
 
19
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Ами то президента им педофил и дрънка жена дето може да му е дъщеря те тръгнали да се оплакват.
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Педофилия, сатанизъм, масонски ритуали, Холивуд се превърна в сметище. Актьорите полудяха, кой окултист, кой педофил. Ядат човешко месо и пият урина и кръв по партитата на еврейката Марина Абрамович. Освен тях, участват и почти всички известни политици. Вече нито им гледам филмите, нито им слушам музиката. Последният холивудски филм го гледах през 2010. Да не говорим за рапърите от последните 10 год. Само гейове и наркомани.
10
4
 
19
 
! Отговори
Мда преди 5 години
До МдаМоже би дължа едно уточнение-американците като цяло може и да са затъпели и ограничени,но пък еврейският им мениджмънт е перфектен,щом успява да направи от тоя материал водеща държава!Евреите поставят на ключовите места нужните хора и нещата вървят,поне засега.Обаче и останалия свят не стои на едно място и големите проблеми тепърва предстоят.
9
3
 
24
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Колко е умствения багаж на американските жени можем да преценим по това,как направиха Опра милиардерка.Нейното шоу е по-*** от това на Слави,но им се харесва....Естествено,Ротшилдите няма да оставят властта да се определя от някакви глупави патки и ще си прокарат нужните хора.Виж, Сорос здраво залагаше на жените,като лесно манипулируем материал,ама загуби.И едва ли някога ще вземе реванш.
8
1
 
18
 
! Отговори
. преди 5 години
Деградацията е обикновен процес, когато една империя е достигнала върха си на развитие и тръгва надолу и там законите се налагат за разлика от тук, но ефект няма защото обществото е пропито с насилие, извращения, секс, оръжия, наркотици.