Трогателен подарък: Да чуеш гласа на мъртвия си син за Коледа

Майка получи плюшено мече, което говори с гласа на сина и, загинал преди месеци
28 дек 2018 20:15,
10
Трогателен подарък: Да чуеш гласа на мъртвия си син за Коледа
Снимка: Bulgaria On Air

Смисълът на Коледните празници са близките - да бъдем заедно със семейството си, да покажем още веднъж колко са важни за нас.

За жалост именно по това време на годината си спомняме и за онези, които вече не са сред нас. Онези, които съдбата е отнела, но които винаги ще помним.

Това е и съдбата на майката на полицай Шон Танър, след като мъжът загива по време на служба през октомври. От тогава жената остава с по-голямата си дъщеря.

"Де да можех да те видя още веднъж... Всичко бих дала да чуя гласа ти отново, мило мое дете"

И тогава един мил жест на нейната дъщеря я трогва до сълзи. Коледния подарък на жената се оказва плюшено мече, облечено в полицейска униформа, което говори с гласа на загиналия и син.


Сърцераздирателната реакция на майката, която чува гласа на детето си отново за пръв път от месеци, успява да разплаче не само нея, но и стотици хиляди потребители в социалните мрежи. 

"Оставам без думи. Цялото ми семейство е повече от благодарно за огромната любов и подкрепа на всички вас. Това е първата ни Коледа без брат ми. Когато публикувах това видео, нямах никаква представа, че ще достигне до толкова много хора...", написа сестрата на загиналия полицай Британи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извратено баси
4
3
 
19
 
! Отговори
zizi преди 5 години
Не ни стигат нашите психарии, та и вносни афишират - по Коледа са необходими красиви новини Джесика!
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е типична британска подръжка. Знам, че не е от там, но те изразяват подръжката си по този начин и мислят, че са много оригинални. Все едно да те взривят с оригинални британски експлоозиви пред ВВС, за да засвидетелстват родолюбие и подкрепа.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джесито след като наплю българите, че се събирали по Коледа само за да плюскат (сякаш не се събираме и забавляваме заедно с близките си на този ден) реши да ни дава пример с тази задокеанска психария. Какво по-уместно от това да зарадваш роднина с мече говорещо с гласа на загинал близък, или може би маймунка с лицето му биеща чинели като й натиснеш копчето?
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати "трогателния" жест, само разстрои жената още повече. Лично за мен е смущаващо и неуместно да записваш гласа на мъртвец на плюшена играчка, че и да я даваш на майка му...