Американците не харесват външната политика на Тръмп

По-малко от половината подкрепят връщането на войската от Сирия
28 яну 2019 14:00,
11
Американците не харесват външната политика на Тръмп
Снимка: Reuters

Мнозинството от американците не харесват начина, по който президентът Доналд Тръмп ръководи външната политика на САЩ и около половината от тях смятат, че позицията на страната в световен мащаб ще се влошава,, предаде Асошиейтед пес.

Още по темата


Това показват данните от ново допитване на изследователски център на АП, което установява също, че има разделение по въпроса да се сражават ли американски войници в чуждестранни войни.

Като цяло, 35 процента подкрепят начина, по който президентът ръководи външната политика, а 63 на сто не го одобряват. Стряскащо е партийното разделение. Докато 76 процента от републиканците одобряват външната политика, едва 8 на сто от демократите казват същото, пише БТА.

Около 39 процента подкрепят изтеглянето на американските войски от Сирия, а 41 на сто казват, че би било добре и тези от Афганистан да се върнат у дома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не го подкрепят?! че нещо такова, уж, имало във венецуела, според тях! немедленно евролидърите да принудят тръмп да проведе предсрочни избори!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците да не подкрепят изтеглянето от Сирия....тия се наср*аха да лъжат и се омазаха като наср*ано дете в лъжите си! Искате да кажете, че преди това американците подкрепяха войните в Либия, Афганистан, Ирак, Виетнам, Корея....?!?!?!??? В този сайт фалшивите новини станаха толкова много, че вече и между редовете да четеш, пак не е истина....!!
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да го сменят с някой друг. Сега вече е лесно да се сменят президентите. Признаваш някой друг за президент и оригиналният се заменя от ментето. Лесно, просто, чисто, така правят от Европейския съюз. Ние винаги сме съгласни, не гласни.
4
3
 
11
 
! Отговори
А+ преди 5 години
еми,как НЯМА да им харесва външната политика на САЩ,когато са свикнали на холивудските филмчета ,че САЩ спасява само Тя света и само тя въвежда дИмокрация по света,а медиите добре работят за манипулиране на масите.Как произтичат техните новини от типа"По-света и у нас".Първите 5-6 минути са за -къде е ходил президента им,какво са казали в СенатаИ КАКВА ГЛУПОСТ Е КАЗАЛ НЯКОЙ СЕНАТОР В ЩАТА си,останилите 15-20 минути "разнищават" някое крим престъпление,10 минути спорт -3 минути времето и това.
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам Пелоси да се обяви за президент, Тръмп е не легитимен!
2
6
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Дедо Соросова пропаганда.Американците най-много се интересуват от собственото с финансово положение,а кого ще бомбардира правителството слабо ги вълнува.Примерно,ако ги убедят,че бомбенето на държавата "Х" е от полза за просперитета им,то те нямат нищо против,която и да е тя по същество.И обратно-ако им се каже,че изтеглянето отнякъде си ще им намали данъчната тежест,също ще са доволни.Съмнително е дали и 10% от тях могат да посочат на картата повече от 4-5 държави освен Мексико и Канада.
1
12
 
10
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Тръмп разбра ,че ако не се съобразяват с Руси ще ядат дръвца , и за това много хора го уважават !!