Блумбърг vs. Тръмп: САЩ има нужда от повече имигранти

Те трябвало да подобрят културата, кухнята, религията
Обновена: 27 ное 2019 07:18 | 27 ное 2019 07:10, Камелия Цветанова
18
Блумбърг vs. Тръмп: САЩ има нужда от повече имигранти
Снимка: Reuters, архив

Кандидатът за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в САЩ Майкъл Блумбърг каза вчера, че САЩ се нуждаят от "страшно много повече имигранти, а не от по-малко", предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

Във втория ден от предизборната си кампания бившият кмет на Ню Йорк изрази противоположни възгледи на тези на президента Доналд Тръмп.

"Нуждаем се от имигранти, които да заемат всички различни видове работни места, от които страната се нуждае, да подобрят културата, кухнята, религията ни и със сигурност да подобрят нашата икономика", каза милиардерът пред репортери в мексикански ресторант във Финикс, щата Аризона.

Блумбърг отново се извини, че като кмет на Ню Йорк е подкрепял практиката на полицията да спира и претърсва подозрителни лица. "Колко пъти сте чували хора на изборна длъжност да казват "Направих грешка", попита Блумбърг.

"Съжалявам, че така стана, не мога да пренапиша историята. Нека продължим напред", каза той.
Проявата бе организирана в район във Финикс, населен предимно с латиноси - демографската група, която помогна за изборната победа на няколко демократи, след като десетилетия наред Аризона бе доминирана от републиканци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: САЩмигрантиБлумбърг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Дж,Гарибалди преди 4 години
Капитала води до,изкрейзване,бели, деградация на човека и душевно погубване,слепота и т. н.
16
4
 
2
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Тръмп е прав, на Хамериката не им трябва свежа работна рака за да изпукат от глад и да я закрият. Америка на индианците! Тръмп да си ходи в родната Германия! Блумбърг взема да ми харесва!
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А така! Да ходят там, не в Европа.
14
1
 
11
 
! Отговори
Гои преди 4 години
На страшно мързеливите евреи им трябват слуги, много слуги за работа.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Привлече латиносите на своя страна.
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Популизъм - типично за лявата либерастка вяра. Лъжи и лицемерие, целта власт и пари! Имигрантите са полезни за развитието на едно общество, само и единствено, ако са допускат контролирано в малки дози, високообразовани специалисти. Да събираш утайката на света е равносилно на хаос, престъпност, разруха, мизерия и в крайна сметка тотален крах на обществото. И един държавен субект, трябва да налага общи ценности, обща култура и т.н., за да е стабилно обществото - мултикултурализма е опасна утопия.
11
3
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
САЩ се нуждаят от "страшно много повече имигранти, а не от по-малко" - Мдааа, на капитализмът му трябва постоянно да мели "свежо месо" иначе не работи, ако няма бачкащи слуги за без пари...
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Слушам и не вярвам на очите си."И ние искаме да сме като тях?!
9
1
 
15
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Всеки следващ президент става по еврейски. Сащ са си направо провинция на израел
8
0
 
15
 
! Отговори
Прахосани пари преди 4 години
Блумбърг е приказно богат, но в Щатите през 2019-2020 г. вече не можеш толкова лесно да си купиш избори. Ще го издънят настроенията в цепещата се по шевовете Демократическа партия, където просто не го смятат за "свой". И да се подмазва на мигранти, цветнокожи и алтернативно-сексуални, те ще припознаят левундера Сандърс или заплашващата богаташите с нови данъци Уорън. Богатите евреи искат идеалния вариант - избори "ционист срещу ционист", т.е. Тръмп срещу Блумбърг. Но май няма да ги огрее.
7
2
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТРЪМП ВЕЧЕ БЕШЕ НАПЪЛНО ИЗГУБИЛ КАТО НАЙ-АНТИСОЦИАЛНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ И ТО ЗАГУБАТА МУ ЩЕШЕ ДА Е С НАД 10 МИЛИОНА ГЛАСА В ПОЛЗА НА ДЕМОКРАТ!!ПОЛИТИКАТА НЕ Е ДА СИ КРАЕН!!!! МОЖЕ ДА КАЖЕШ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ ШАНС НА ЕМИГРАНТИТЕ!! А НЕ ДА ОТВОРИШ ВРАТИТЕ ЗА НЕЛЕГАЛНИТЕ КАТО МЕРКЕЛ!!МЕРКЕЛ ОТВОРИ ВРАТИТЕ ЗА ЕМИГРАНТИТЕ И ПАРТИЯТА И ПОТЪНА С 20%!!ВЪВ МОМЕНТА ИМА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ИЗБОРИ ТОЗИ ОЩЕ НЕ КАНДИДАТА НА ДЕМОКРАТИТЕ И НАДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕ СЛЕД ПОДОБНО БАНАЛНО ИЗКАЗВАНЕ!
6
5
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТРЪМП СЛУЖИ НА ЕВРЕИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ДРУГ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ДОСЕГА!
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този го мислех за много по - умен, а той се самозастреля още от първия ден. Победата на Тръмп 2020 е повече от явна.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още един богат старец да раздава акъл. Пари ни дай!
3
1
 
24
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Коя религия да подобрят? Явно не става дума за юдаизма. Става дума за разводняване и смачкване християнството. Юдейна вечно иска да мултикултурализира другите, но израел не се пипа.
2
0
 
23
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Блумбърг е евреин.
1
1
 
36
 
! Отговори
.. преди 4 години
Ай стига бе.... нямало кой да бачка...Накарайте по-*** да бачкат... не можете нали... и ние не можем да накараме наште по-*** да бачкат... а *** ни упреквате.