Мелания Тръмп бясна на преподавателка, която се пошегува със сина й

Това стана по време на изслушванията за импийчмънт на Тръмп
Обновена: 5 дек 2019 06:39 | 5 дек 2019 06:39, Александър Попов
32
Мелания Тръмп бясна на преподавателка, която се пошегува със сина й
Снимка: Reuters

Мелания Тръмп се разгневи на преподавателка по право, която се пошегува с името на сина й Барън при изслушванията за импийчмънт на президента Доналд Тръмп в Конгреса на САЩ, предаде Франс прес.

Обикновено сдържаната първа дама реагира остро, след като Памела Карлан, професор в Станфордския университет, направи сравнение в подкрепа на своята теза, че американската конституция не дава на президента правомощия на абсолютен монарх.

Още по темата
"Доналд Тръмп може да кръсти сина си Барън, но не може да го направи барон", даде пример тя при изслушванията в правната комисия към Камарата на представителите.

Мелания Тръмп бързо реагира гневно в Twitter, като заяви, че Карлан "трябва да се срамува" от своите "очевидно пристрастни политически" действия и че е "използвала дете" за целта.

"Едно малко дете заслужава личният му живот да бъде уважаван и да бъде държано встрани от политиката", заяви още първата дама на САЩ.

13-годишният Барън е третият син на Доналд Тръмп, но единственото дете на Мелания.

Републиканците в Конгреса също разкритикуваха университетската преподавателка.

"Да атакувате Барън Тръмп, един непълнолетен, не придава правдоподобност на вашите аргументи, а ви придава зъл вид", заяви по адрес на Памела Карлан конгресменът от Флорида Мат Гец. Той освен това припомни, че тя е правила политически дарения за демократи.

Видимо съжаляваща, Памела Карлан побърза да се извини, че е намесила президентския син в изслушването за импийчмънт на баща му.

"Сгреших. Бих искала президентът да се извини за нещата, които е направил и които са лоши, но съжалявам, че използвах тези думи", заяви тя.

Подобно на двама други университетски преподаватели, поканени от демократите в правната комисия към долната камара на Конгреса, Памела Карлан каза, че разследването за импийчмънт срещу Тръмп е оправдано.

"Въвличането на чуждестранно правителство в нашия изборен процес е изключително тежка злоупотреба с власт, защото отслабва демокрацията", аргументира се тя, визирайки искането, отправено от американския президент към Украйна да разследва неговия потенциален съперник демократ на изборите догодина Джо Байдън.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болшинството американци мислят, че Бетовен е куче
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 12 това не е просто игра на думи а се правят някакви обидни намеци, които не могат да се кажат директно. Госпожа професорката се направи на интересна. Е,не е . Аз ако съм бих я посъветвала да избягва подобни шегички, защото така само вреди на "каузата" Някои неща не са уместни това е едно от тях.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14Виж какво името на детето е право на родителя и той гои кръщава както иска. Детето след като навърши пълнолетие може да смени името си ако пожелае, Пък аз не виждам какво толкова смешно има в името Барън. Все пак не е Пийчис. Или Норт Уест. Даже звучи добре. И не е работа на някаква нафръцкана да се гаври с него. Няма никакво право. Даже е просташко и таблоидно. Направо тъпо. Жалко за самочувствието на госпожата че тя е интелигентната.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази уж професорка уж интелигентка се държи като абсолютна т..чка. Каква работа има научен работник да се бърка в политиката? принципно това само може да го оцапа. Да оставим доколко има доказателства че има намеса на Русия в изборите за президент на САЩ Само във въображението на някои Същото като случая Скрипал. Само че тук конспирацията може и да сработи.Това е целта. И въобще не е смешно да правиш каламбури с името на дете. С подобни действия опонентите на Тръмп сами се ритат отзад.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като се замисля, не се сещам за някой с титла за първо име....А, Принс, Принсес и Куин са си полулярни имена, вече и по тия географски ширини. Сещам се за Куини Алис (бивше гадже на Благо Георгиев) и Куин (дъщеря на Милена Славова). Иначе деца си кръщават и с военни титли. Мейджър е най-известният пример.
14
6
 
5
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Сгреших. Бих искала президентът да се извини за нещата, които е направил и които са лоши, но съжалявам, че използвах тези думи", заяви тя.Да кажеш:" Сгреших!", трябва да имаш голяма сила на духa, за да го направиш.Тръмп никога не го е правил - той безгрешен, нали!
13
1
 
2
 
! Отговори
Толерантна л..?? преди 4 години
Точно от либерастните δженδъри такова изказване е отрицание на цялата им политкоректност и лицемерна загриженост за правата на човека. Като едно време при нас под Човека се подразбираше бай Тошо,така за днешните λиберасти човеци са само δженδърите,***δалите и пъстрокожите,а белите са за подигравка в това число и детето на американския президент.
12
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много остроумен пример е дала жената, но каква друга реакция може да се очаква от бивша манекенка или каквато там е била. А името си е доста тъпо, за човек, де, например за домашен любимец пасва идеално. И като се замисля, не се сещам за някой с титла за първо име. Представяте ли си: Как се казваш, моето момче - Барон Тръмп, Виконт Первазов или Маркиз Цървулков.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Луда дръжава
10
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tова в никакъв случай не е обида към детето,а по-скоро игра на думи.Айде сега,е гати драмата стана.Намеса в живота на детето,дрън-дрън.Тия американци съвсем изперкаха,всяка употребена дума се гледа под лупа,преекспонира се се търси под вола теле.Тази пък се извинила,за какво?
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всички демократи/либерали в САЩ са с лоботомия по рождение
8
13
 
6
 
! Отговори
Американ преди 4 години
До Анонимен 4:В моето село една къща струва колкото един квартал в София.
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Злобата замъглява разсъдъка!
6
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Американските демократи" са невъздържани...помня как Хилари Клинтън се смееше, когато гледаще операцията за ликвидиране на Кадафи, недостойните за един висш политик реплики, когато Садам Хюсейн беше обесен...
5
5
 
20
 
! Отговори
Мюнхаузен преди 4 години
Абсолютна монархия няма никъде, особено в Америка, въпреки че в една държава на балканите ...
4
7
 
17
 
! Отговори
n преди 4 години
До Анонимен- няма нужда се извиняват , бг политиците са винаги прави . Как така ще се извиняват. Особенноп ако си В.Симеонов, може и да те повишат . Манталитет
3
22
 
13
 
! Отговори
и.. преди 4 години
Какво пък толкова е казала обидно? Ако се замислим над думите няма никаква обида. Спорно е само дали трябва да се въвлича семейството в политически дебати, но когато това семейство защитава политика Тръмп ---това е оправдано?
2
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пак ще ги биеме догодина."Опитай първо да биеш "камбаната" на минарето в твоето село.
1
14
 
22
 
! Отговори
Американ преди 4 години
Либерсатката партия свиреше дитирамби за патравата Мишел и за грозната и злобна Челси, но се заяждат с 13 годишното симпатично дете.Пак ще ги биеме догодина.