» ≈лизабет ”орън аут от надпреварата при ƒемократите

ќстават ƒжо Ѕайдън, Ѕърни —андър и “улси √абард
ќбновена: 6 мар 2020 07:57 | 6 мар 2020 07:38,
18
» ≈лизабет ”орън аут от надпреварата при ƒемократите
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

—енаторът от щата ћасачузетс ≈лизабет ”орън се отказва от по-нататъшно участие в предизборната кампани€ на ƒемократическата парти€, съобщава телевизионни€т канал CNN, като се позовава на свои източници.

—поред събеседниците на меди€та, ”орън е известила за решението си служителите на изборни€ си щаб. ќфициалното потвърждение ще последва по-късно. “елевизионната компани€ NBC съобщи в ср€да, че ”орън се е замислила дали е целесъобразно да продължи участието си в надпреварата след състо€лите се във вторник първични избори в 14 щата, които се оказаха крайно неудачни за не€.

ќще по темата

—лед събрание на партийните активисти в щата јйова на 3 февруари сенаторът зае трето м€стo, припомн€ "‘окус". Ќа първичните избори в щата Ќю ’емпшир на 11 февруари и на кокуса в Ќевада на 22 февруари т€ се спусна на четвърта позици€, а на първичните избори в ёжна  аролина на 29 февруари – на пето.

Ќа 4 март от надпреварата излезе и бивши€т кмет на Ќю …орк ћайкъл Ѕлумбърг. ”частието си в кампани€та продължават само бивши€т вицепрезидент ƒжо Ѕайдън, сенаторът от щата ¬ърмонт Ѕърни —андърс и членът на ѕалатата на представителите на  онгреса на —јў от ’аваите “улси √абард.

Ќа "—упер вторник" (3 март) делегати избираха 14 щата и една задморска територи€ – јмериканска —амоа. —поред предварителните резултати от последните избори, заедно с предишните етапи на първичните избори, Ѕайдън заема първо м€сто по спечелени делегати – 433. —андърс има 388, а ”орън – 36. «а спечелване на кандидатурата за президент на —јў от ƒемократическата парти€ са нужни 1991 делегата. »збранникът ще стане €сен на Ќационални€ конгрес на парти€та на 13-16 юли в ћилуоки, щата ”исконсин.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


18
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
14
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
не бърни сандерс е полски евре абе друго си е да тур€т български пума. или турч. ,ро. за президент на сащ да донапълни европа със свой брат€ по религи€ бежанци от африка и ази€
13
0
 
2
 
! ќтговори
???? преди 4 години
и кой ще сложат либерастите срещу “ръмп? сп€щи€ джо или луди€ барни. ўе е байден, той развива сериозна сенилна деменци€ и ще го изритат след 2-3 месеца за да стане президент вицето му, което иначе никога н€ма да изберат,а така през задната врата, залагам че ще об€ви абрамс агресивна соросоидка изключително жадна за власт и пари, готова на всичко.ѕо-важно е че демократите са набутали много латиноси в н€колко важни щата и с т€х се подготв€т да вземат нужната бройка срещу “ръмп. ≈дини€ се очертава да е јризона. јко не изл€зат републиканците да гласуват не е добре хич, за цели€ св€т.
12
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
 акво е ѕиндостан?
11
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
ƒо 11“ова не го прави по-нали добър за поста. ≈динствени€т който иска да премахне Patriot Act-a. ∆алко че Yang отпадна ... според мен беше най-добри€т възможен избор от всички кандидати.
10
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
найстина бърни сандерс е най добри€ полски евре..
9
4
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
—андърс е най-добри€т избор за —јў и —ветът като ц€ло.
8
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
ƒо 2 ои са те€? »маше десетки кандидати в демократичната парти€ и поне 4 от т€х б€ха жени, но ћоро лемур е, че само тази усп€ да изпъкне с нещо, което пак не бе достатъчно.
7
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
"ƒвамата основни останали кандидати, Ѕайдън (77) и —андърс (78), не са много по-възрастни от “ръмп (73)."---“ака е, но в ѕиндостан президент се избира обикновено за да работи ефективно два мандата. ѕрости аритметически действие показват, че “ръмп в кра€ на 2-€ мандат ще бъде на 73+4=77 г., а Ѕайдън 77+8=85 г. и —андърс 78+8=86 г. ўе повтор€т ориси€та на изключителни€  исинджър, който до дълбока старост решаваше ключови за света задачи, поради липса на по-млади и читави пиндостански кадри.
6
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
ўом не можа да спечели и в ћасачузетс, щата от който е избрана като сенатор, €вно н€ма смисъл да продължава.ƒвамата основни останали кандидати, Ѕайдън (77) и —андърс (78), не са много по-възрастни от “ръмп (73).
5
7
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
Ѕай ти ƒончо ще бъде изритан от бели€ дом както сидеро‘ от телевизи€та.
4
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
» двамата останали от демократите са немощни старци на около 80 години и тр€бва да са в старчески дом, а не да стават президенти
3
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
 андидатите един по един напускат предизборната кампани€ на ƒемократическата парти€, а бай ƒончо се радва на изключителен успех сред републиканците и само чака накра€ да остане само един демократ ƒжо Ѕидон, за да му повдигне обвинение в престъпно използване на служебното положение в ”кропи€ и да спечели служебна победа.
2
2
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
“е€ са обсебени да направ€т жена президент въпреки че избирателите не им пука дали е жена или мъж
1
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
ѕокахонтас отпадна хахахаха