Нов позор за полицията в САЩ – насилие над мъж на 75 г., твърдят, че се спънал

Дядото си удря главата в паважа, след като е бутнат
5 юни 2020 13:28, Нели Христова
366
Нов позор за полицията в САЩ – насилие над мъж на 75 г., твърдят, че се спънал

Шокиращо видео показва точно колко брутална може да е полицията в Америка.

По време на протест в Бъфало, Ню Йорк, възрастен, невъоръжен мъж се приближава към тежко въоръжените офицери. На клипа се вижда как те започват да го бутат. Един използва палката си, за да го накара да отстъпи назад, друг го блъска в гърдите.

От последния удар мъжът пада назад и удря силно главата си. Секунди по-късно може да се види кръв, която се стича от ухото на 75-годишния мъж, докато той лежи безжизнено на улицата. Вижда се как един от офицерите се чуди, дали да не му помогне, но е завлечен от останалите, които преминават, без да погледнат мъжа. Друг протестиращ, се опитва да се притече на помощ, но е задържан от полицаите. Останалите протестиращи им крещят "Той кърви!".

Според изявление на полицията в Бъфало, 75-годишният мъж "се спънал и паднал", въпреки това двама полицаи са наказани. Те не са отстранени, просто няма да вземат заплата.

Според информация от кмета на града, мъжът е в "стабилно, но сериозно състояние". Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо заяви, че инцидентът е "напълно неоправдан и позорен". "Полицията трябва да прилага закона, не да се възползва от него!", каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
8
 
15
 
! Отговори
Sata NATO преди 3 години
Ами той посегна към оръжието на полицая, какво да гледам? Аз не виждам 75 годишен дядо, виждам атлетичен, 1,90 м висок глу пак, който посяга към колана на полицая. Най-вероятно пиян или дрогиран, защото падна като талпа.
255
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щокиращо видео показва точно колко брутална може да е полицията в Америка.==============================================Я *** христова да обясни какво му е шокиращото и какво му е бруталното в случая!
254
3
 
10
 
! Отговори
Хм... преди 3 години
Много им знаят човките на някои писачи тука и крещят с пълно гърло против полицията и реда и в защита на американските ромеи, но никой не му стиска да ходи пеш из гетата. Нагледали сме се на фалшиви герои и на лицемерни двуличници, готови да тръгнат след всеки, който им подаде банан.Който лъже, лъже само себе си, хората не пасат трева.
253
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо заяви, че инцидентът е "напълно неоправдан и позорен"=================================Аз нищо такова не видях в инцидента. Някой видя ли? Или Куомо е видял.
252
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво толкова след като е бял?(сарказъм)А къде са статиите за убитите полицаи? Къде е статията за убития чернокож бивш полицай в заложна къща, от грабителите
251
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядката пречеше на полицаите да си вършат работата. Беше нещастен случай. Само го блъснаха, а той залитна и падна, при което си удари главата. Полицаят не го е наранил умишлено.
250
2
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТОЧНО ТАКИВА СА КАКВИТО ГИ ВИЖДАТЕ)))НАГЛИ ДО БЕЗКРАЙ!!!ВИЖДАТ , ЧЕ Е САМ И ЗАТОВА НАПАДАТ
249
6
 
7
 
! Отговори
. преди 3 години
Гадняри! Нападнаха го само защото стърчи една глава над тях! Господ гледа!
248
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИзкарали са ги от джунглите, пустините и океанските острови, научили са ги какво е дреха, какво е труд, на четмо и писмо, дали са им религия. "Либералната демокрация" обаче ги направи да се чувстват че някой им е длъжен.
247
2
 
20
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Все по-ясно става, че ако САЩ не съществуват светът ще бъде прекрасно място за живот.
246
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу антибългарската партия ГЕРБ и антибългарската и опора ДПС И АМЕРИКАНСКИТЕ ПАТРИОТИ ОТ вмро и нфсб!
245
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сред белите американци и западноевропейци расизмът е доста на мода и това са го установили тази част от българите които са работили и работят там и ...знаят добре езика. Те обичат тънко да се подиграват на източноевропейците в тяхно присъствие. Не са виновни африканците, че търговци на роби са ги отвлекли от родните им земи и пратили на мъки.
244
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо няма линк към видеат как *** души човек 10 минути след като му е сложил белезници и той не се съпротивлява... центовете ли така заработвате.
243
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Постепенно се спуква лъжата и пропагандата че в тази страна има каквато и да било форма на демокрация. Защо не популяризирате случаите на простраляни журналисти от нашата полиция ги пази американците. Една журналистка си е изгубила окото от куршум. Явно целта е на протестите да няма отразяване от неудобни журналисти.
242
4
 
5
 
! Отговори
Лошия преди 3 години
До Анонимен 246Най бързия и ефективен начин е....Както е казал Сталин - няма човек няма проблем хахах.Проблема е че САЩ се води демократична държава, иначе ако не беше така, не се и съмнявай че ще ги изпозастрелят като кучета!Полицията им е видно зле подготвена психически, даже взех да си мисля че нашите ченгета са класа пред тях хахахах.Черните в САЩ са като всички хора, просто рядко им се дава шанс да се измъкнат от блатото.
241
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветните в Америка никой не ги дискриминира откъм достъп до образование и работа, но просто ги влече бабаитлъка и социала, и са свикнали да се изживяват като жертва. Един българин имигрант може за 1-2 години да се интегрира и закрепи по-добре там, отколкото хора родени в най-богатата и с най-големи възможности страна.
240
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо просто не убият веки протестиращ и краде на улицата и ще се критнат мноооооооооого бързичко. Издумкам по ... абе айде да не са много, ама по 5-6000 във всеки голям град и айде! Проблема е решен!ОА и малко ги изгорете тея журналисти с фалшивите им новини.
239
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има извънредно положение и вечерен час, какви протести какви права?! Точно. Ей сега 10 години нема да вдигнат заплати в БГ, ще набият кредитни досиета, дето са ти оценки и провинения от училище, кога не си си имали наема и прочие, ще ви вържат като ***, ще изкупят МАСОВО ЖИЛИЩАТА, та да няма къде д а избягате и като протестират ще има ... ... извънредно положение и вечерен час, какви протести какви права?! Хиихиии! Рози път се присъединявам кун тях, не към вас, че ми пусна...
238
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 230И канше се защитят хората, ако един ден роавителството нареди на полицаите да ги избиват по улиците!?!?
237
8
 
8
 
! Отговори
Хан Тервел преди 3 години
" Нов позор за платената журналистика" - човекът вървеше срещу 20 тежко въоръжени полицай с БТР за да ги провокира и да се прави на отворко! Не ни правете на и.диоти с вашите човешки права! Има извънредно положение и вечерен час, какви протести какви права?! Грешката на Тръмп е че се държи демократично вюесто да арестува Сород и мегоеата клика и да обяви за ефин месеж военно положение е стрсната за да спрат погромите!