Мадона: Тръмп е "нацист" и "социопат", ще гласувам за Байдън

Тя не одобрява, че Джордж Вашингтон е имал роби
26 юни 2020 15:32,
76
Мадона: Тръмп е "нацист" и "социопат", ще гласувам за Байдън
Снимка: БГНЕС

Мадона разкритикува американския президент Доналд Тръмп чрез пост на своята страница в Instagram, пише Daily Mail. Тя нарече държавния глава на САЩ „нацист“ и „социопат“.

Още по темата

Подобна суровост беше причинена от предишните изявления на Тръмп в реч, където той призна, че е казал на подчинените си да забавят тестовете за COVID-19 в САЩ. Както написа Мадона, Тръмп е казал да се забавят тестовете, тъй като получените числа са били толкова високи, че те не са могли да се справят с тях, допълва "Фокус".

В своя пост Мадона публикува видео с изявленията на Тръмп, в което остро критикува „левите радикали“, които разрушават паметници на исторически личности. И така, в Портланд те обвиха паметник на Джордж Вашингтон в американското знаме и го подпалиха. Затова Тръмп предложи да се приеме закон, според който можете да влезете в затвора за една година за изгаряне на американския флаг.

30 дни по-късно – как смъртта на Джордж Флойд промени Америка?

Това възмути Мадона, която написа, че в същото време, когато полицай убива афроамериканец без причина, той не е наказан за това, което е несправедливо. Освен това самият Джордж Вашингтон е имал роби, според нея, така че за Мадона Джо Байдън е по-добър от Тръмп, който подкрепя идеите за превъзходството на бялата раса.

Търговският съветник на Тръмп каза, че се е пошегувал с думите, че ще забави тестовете. Самият президент обаче каза, че тогава е говорил сериозно, пише „Дейли мейл“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
4
 
! Отговори
Козела преди 3 години
В Америка е имало много голем дефицит на жени и бели работници за земевладелците.Повечето БЕЛИ са били работници по златните рудници за повече пари.Затова са били принудени да си внасят работници-роби от Африка земевладелците.Там са били роби на техните вождове и стареишини.Те са ги продавали за оръжие с което по лесно могат да убиват хишници и сувенири герданчета.Та какви роби са били в Америка работници като белите само че по ниско платени.Освен това те са освободени преди бели крепостни селян
55
0
 
4
 
! Отговори
Starija hush преди 3 години
До 18 век бели и черни са били роби при феодалния строи.С появата на КАПИТАЛИЗЪМА и дребната буржоазия робите стават свободни и РАБОТНИЦИ.Демек пак бачкатори но могат да си избират на кого да работат и дори сами да са частници бръснари обуштари шивачи земеделци без да бъдат експлоатирани.Есдинствено в Америка немаше робство за белите хора и това бе причината за масова емиграция.В Оман робството бе премахнато 1962 година преставяте ли си?
54
4
 
4
 
! Отговори
Гледай си пеенето ма преди 3 години
А той може ли да те осъди за дето му лепиш подобни епитети, плашилo такова? Америка изтърве ли златният петел, признавам и американците тъnи като европейците.
53
2
 
5
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Тази "мЪдона" дори си е позволила да мисли ! Поне да имаше с какво.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На младини стана известна и богата осребрявайки бранда "бой той(играчка за момчета)". После стана феминистка и антитръмписка. Общо взето е срещу всички мъже. Обаче обича парите им. Трябва да съм недоразвит интелектуално за да я харесвам тая.
51
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що ми се струва, че Тръмп и е напрвил нещо на тая и не си е платил. И не се е оженил за нея ;))) Очевадно ;)))
50
2
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
САЩ толкова рядко избират истински президент и този път са успяли в своят избор,но лигавите неолибералисти не им харесва.Нещо ми подсказва,че ще бъде преизбран
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прегледах бегло статията само защото е от Павката. Никога не съм се интересувала от нея и за нея.
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя мъдуна си пада само по печки, какво друо да каже.
47
4
 
14
 
! Отговори
Да се вземат преди 3 години
Мадона е перверзна лезбо-джендърка и не се учудвам ,че агитира за демокраставите. Проблема е,че на достолепна възраст и кълченията и изглеждат вече гротескно. Да си се вземат с Байдън щото горе-долу са набори.
46
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е не е чудно нали сте на един акъл с него, демек нямате ;))
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милата мадонка! Тя не знае че по времето на робите е имало роби? Представяте ли си?Но, всъщност кой е "Мадона"? Кукла в ръцете на шоумени?
44
2
 
8
 
! Отговори
Lan преди 3 години
:) Виж ти, "не одобрява, че е имал роби"! Ми по онова време, ако е нямал роби, то е нямало как да принадлежи на обрзованата и успешна част на обществото. Миналото НЕ се променя. Щеше ли да одобри за президент да е бил някой необразован маргинал - такива са били без роби?!
43
3
 
14
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Подкрепящи демократите:цветно*ожи,ЛГБТ,бели нудачници,шафрантии и ***.Подкрепящи Тръмп:хората,които работят,за да могат да живеят всички останали...
42
4
 
17
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Защо давате глас на к*рвите?Дайте глас на образованите американци.
41
3
 
10
 
! Отговори
мобиларе преди 3 години
Мадонна е Мобиле,слугиня на сатанайла
40
3
 
16
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 3 години
Аз не се сещам Доналд Тръмп да е получавал по-голям комплимент последния месец.Нека не забравяме, че съседите на селянката Мадона (отраснала във ферма) я изгониха от имота и в Манхатън и в момента я съдят за 140 000$ разходи по делото. И честно казано - няма американец, който да не я мисли за долен *** и денегерат.
39
1
 
5
 
! Отговори
777-777-7777 преди 3 години
До Митко 19см Митко, Орангутана си ти , бе !!!! Не виждаш ли, сложи си очила с диоптер !!!
38
11
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До До 38 Не съм казала, че Тръмп е нацист, обаче той е много консервативен като човек. Що се отнася до безредиците и аз не ги одобрявам, ама колко чернокожи са загинали от полицейски произвол? Не всичките са престъпници, въпреки че Джордж Флойд беше бивш затворник и наркоман. Какво следва сега, САЩ да се превърне в полицейска държава? Ченгетата да внимават по време на арест, защото и те имат вина.
37
6
 
14
 
! Отговори
До 38 преди 3 години
Мадона пее хубаво, НО тая нейна освободеност ми идва в повече. Прекалено е перверзна да използва името на Майката божия като псевдоним. От църквата как са й позволили? Ако е религиозна, не трябва да подкрепя обратните. Има много обратни пастори например. Един вид ги оправдава, че са обратни. С какво точно е нацист пък Тръмп? Че го е яд на безредиците заради Флойд ли?