Повдигнаха обвинение на "шамана с рогата" от щурма на Капитолия

Арнолд Шварценегер осъди действията Тръмп
10 яну 2021 21:12, Нели Христова
171

Гласовете за импийчмънт на президента Доналд Тръмп се увеличават, включително и от републиканците. A eкшън актьорът Арнолд Шварценегер изрече остри думи срещу него. След щурма на Капитолия, повдигнаха обвинения на шамана, нахлул с рога и меча кожа в символа на американската власт пишат от Bulgaria ON AIR.

Джейкъб Антъни Чансли, известен като Джейк Анджели за феновете на коснпиративната теория Кю Ей Нон, е обвинен за хулиганство и влизане с взлом. Задържан е и мъжът, който беше сниман да носи пулта на Нанси Пелоси, на който тя изнася речите си. Майка и дъщеря молдовки, участвали в щурма, също са задържани.

По време на разпитите майката поискала преводач от руски език, което беше достатъчно на медии зад Океана да намерят руска връзка в събитията от сряда. Появи се и видео, което показва как се е стигнало до фаталния изстрел в Капитолия за привърженичка на Тръмп. Тя е една от петте жертви след нападението.

В емоционална реч актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер осъди Тръмп.

"Президентът Доналд Тръмп е провален лидер. Той ще остане в историята като най-лошия президент. Добрата новина е, че скоро той ще е несъществен като стар туит", смята Шварценегер.

Сенатор републиканец е поредният, който се присъедини към хората, които смятат, че Тръмп е подстрекал щурма, заради което се заговори и за импийчмънт. Очаква се в понеделник демократите от Камарата на представителите да внесат текст с призив за импийчмънт срещу него - 8 дни преди да напусне поста. В сряда предстои предложението да бъде гласувано.

След като остана без профили във Facebook и Instagram до 20 януари, а Twitter го заличи за постоянно, Тръмп остана и без новото приложение, което избра като алтернатива на интернет гигантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
0
 
! Отговори
пикаещия във фонтани преди 3 години
Какъв национален герой може да е този - най-обикновен психопат.
127
2
 
3
 
! Отговори
танцуващия с вълци преди 3 години
Този с рогата е национален герой, борец за свободата на индианците
126
4
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
просто си представям как Кимчи-то в момента тресе от смях големия търбух пред телевизора. Колко му се канеха, колко го заплашваха.... Малкия като Фидел Кастро - ще ги надживее всичките. ще им се плези и ше им показва среден...
125
8
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
всяка една държава без националност е обречена на провал. Тази държава ще се разпадне още този век.И то по геандиозен начин - с гражданска война. Те и го усещат, затова и се оопитват въобще да заличат нациите - именно това е либерализма. Да се изчисти националното самосъзнание, както и индивидуалността въобще, да имаш маса безполови, безволеви, посредственяци, които козируват и правят всичко, което им кажеш. Какво по-хубаво от тва?ДА ДЕ, АМА ГО НЯМА МАЙСТОРА !С КЕФ ЩЕ ГЛЕДАМ КАК САЩ ГОРИ !
124
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на Фигуран-та обвинения след една година:))))))
123
3
 
4
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Той е за лудницата човека, само да се самоопределили точно кой е!
122
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами повече от очевидно е, че зад всичко това стои Путин и руските тайни служби!Как така досега в историята на САЩ не е имало такива събития и такъв президент???Имало е много скандали, да.Имало е корупция, обвинения, разследвания. Но такова чудо - никога! Опит за държавен преврат е това! Но той е обречен на провал!Американската демокрация е по-силна!
121
11
 
8
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
И путин беше там - преоблечен като мажоретка видях го на записа изльчен по телевизиятаДьржеше знамето на - конфедерацията
120
10
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тръмп да хваща самолета за Москва докато може. Разкрит е!!! :))))))))))))))))))))))))
119
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"I cant go to church.I can not walk w/o a maskMy vote doesnt count" - мислиш ли, че гербавият електорат може да осмисли написаното (ако евентуално успее да си го преведе) ? Иначе си напълно прав!
118
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антифа и БЛМ цяло лято палиха и грабиха американските градове и нямаше проблеми.
117
8
 
16
 
! Отговори
Реалността преди 3 години
Преди 2 часа расистът Байдън заяви,че за неговото правителство приоритет ще бъде черния,латино,азиатския и индиански бизнес.С две думи-белите да го ....Това за пореден път доказва,че този олужек е изтривалка на Сорос!
116
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рогатият го отнесе.Баща му бил голяма клечка в правосъдието.
115
12
 
10
 
! Отговори
разлика преди 3 години
Съзнавате ли разликата между България и нормалният свят. Тука чекмеджета и самопризнания, че са твои парите в тях, не вършат работа на Каскетурата, която заявява, че той не е той....Но и те са обречени---цял живот ще се озъртат, за брадвата на закона или за изгорените от тях души...
114
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комрад Байдън с кръв и смърт идва на власт-със смърт и кръв ще си отиде!
113
5
 
26
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Сорос,Байдън и Обонго не мигат да простят на Тръмп,че им развали бизнеса с войни и бежанци!
112
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези които виждате на снимката са престъпниците от Антифа, мейк но мистейк.
111
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Радев кога? Гешев, къде спиш?
110
6
 
12
 
! Отговори
До ss преди 3 години
Въоръжавайте се нищо хубаво не ни чака.....За теб съм приготвил ръждива права лопата.
109
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
предполгат,че организаторите на бунтовете не са организирани от Тръмп,а от опонентите му..........Или от извънземните плоскозем....къде ви намират такиваИдиоти?