Повдигнаха обвинение на "шамана с рогата" от щурма на Капитолия

Арнолд Шварценегер осъди действията Тръмп
10 яну 2021 21:12, Нели Христова
171

Гласовете за импийчмънт на президента Доналд Тръмп се увеличават, включително и от републиканците. A eкшън актьорът Арнолд Шварценегер изрече остри думи срещу него. След щурма на Капитолия, повдигнаха обвинения на шамана, нахлул с рога и меча кожа в символа на американската власт пишат от Bulgaria ON AIR.

Джейкъб Антъни Чансли, известен като Джейк Анджели за феновете на коснпиративната теория Кю Ей Нон, е обвинен за хулиганство и влизане с взлом. Задържан е и мъжът, който беше сниман да носи пулта на Нанси Пелоси, на който тя изнася речите си. Майка и дъщеря молдовки, участвали в щурма, също са задържани.

По време на разпитите майката поискала преводач от руски език, което беше достатъчно на медии зад Океана да намерят руска връзка в събитията от сряда. Появи се и видео, което показва как се е стигнало до фаталния изстрел в Капитолия за привърженичка на Тръмп. Тя е една от петте жертви след нападението.

В емоционална реч актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер осъди Тръмп.

"Президентът Доналд Тръмп е провален лидер. Той ще остане в историята като най-лошия президент. Добрата новина е, че скоро той ще е несъществен като стар туит", смята Шварценегер.

Сенатор републиканец е поредният, който се присъедини към хората, които смятат, че Тръмп е подстрекал щурма, заради което се заговори и за импийчмънт. Очаква се в понеделник демократите от Камарата на представителите да внесат текст с призив за импийчмънт срещу него - 8 дни преди да напусне поста. В сряда предстои предложението да бъде гласувано.

След като остана без профили във Facebook и Instagram до 20 януари, а Twitter го заличи за постоянно, Тръмп остана и без новото приложение, което избра като алтернатива на интернет гигантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Гешев кога нашия шаман Дайнов.Вижте как се действа в САЩ.Цяло лято шамана Дайнов обсаждаше парламента.
7
19
 
6
 
! Отговори
Републиканец преди 3 години
"...За радост скоро Тръмп ще е толкова важен (значим), колкото старо съобщение в Twitter и ще остане в историята като най-лошия президент на Америка. Демокрацията е като закален меч - колкото повече се затопля и закалява в студена вода - по-силна става! Добре дошъл г-н Байдън, всички ние те подкрепяме да обединиш нашата нация отново!" Арнолд Шварценегер
6
13
 
38
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Оказа се че Тръмп е най мирният президент от 40 години! При него не е имало агресия, война, преврати, арабски революции и тн. Сега разбрахте ли защо дълбоката държава го мрази и наказва...
5
5
 
5
 
! Отговори
Катай ша на упрай преди 3 години
До АнонименЖивота на белите мрви няма значение.
4
11
 
11
 
! Отговори
V преди 3 години
Демократите искат да правят свободно войни по света за да пръскат тяхната ,,демокрация,, Която подкрепя диктатури като в саудитска арабия и България. Тези режими на демократите унищожават много хора. По добре е демократите да не идват на власт в най агресивната страна.
3
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече е доказано, че е имало хора на антифа инфилтрирани.Не знаем дали не направиха тази простотия с подставени лица,които да разбутат обикновените хора,които да се разбунтуват и чрез тях да нападнат Тръмпи. Ние много добре знаем как краварите с фалшиви обвинения нападнаха Виетнам,Ирак,Сирия,Либия. Сега е ред на собствения им народ явно не налагат демокрация със сила само навън.
2
2
 
15
 
! Отговори
Нелииии преди 3 години
Какво е Кю Ей Нон? Да не би да е QAnon?
1
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешката е че щурмуваха Капитолия.Капитолия трябваше да бъде подложена на минометен обстрел от съседните храсталаци и ония вътре да се изпонсрат