Повдигнаха обвинение на "шамана с рогата" от щурма на Капитолия

Арнолд Шварценегер осъди действията Тръмп
10 яну 2021 21:12, Нели Христова
171

Гласовете за импийчмънт на президента Доналд Тръмп се увеличават, включително и от републиканците. A eкшън актьорът Арнолд Шварценегер изрече остри думи срещу него. След щурма на Капитолия, повдигнаха обвинения на шамана, нахлул с рога и меча кожа в символа на американската власт пишат от Bulgaria ON AIR.

Джейкъб Антъни Чансли, известен като Джейк Анджели за феновете на коснпиративната теория Кю Ей Нон, е обвинен за хулиганство и влизане с взлом. Задържан е и мъжът, който беше сниман да носи пулта на Нанси Пелоси, на който тя изнася речите си. Майка и дъщеря молдовки, участвали в щурма, също са задържани.

По време на разпитите майката поискала преводач от руски език, което беше достатъчно на медии зад Океана да намерят руска връзка в събитията от сряда. Появи се и видео, което показва как се е стигнало до фаталния изстрел в Капитолия за привърженичка на Тръмп. Тя е една от петте жертви след нападението.

В емоционална реч актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер осъди Тръмп.

"Президентът Доналд Тръмп е провален лидер. Той ще остане в историята като най-лошия президент. Добрата новина е, че скоро той ще е несъществен като стар туит", смята Шварценегер.

Сенатор републиканец е поредният, който се присъедини към хората, които смятат, че Тръмп е подстрекал щурма, заради което се заговори и за импийчмънт. Очаква се в понеделник демократите от Камарата на представителите да внесат текст с призив за импийчмънт срещу него - 8 дни преди да напусне поста. В сряда предстои предложението да бъде гласувано.

След като остана без профили във Facebook и Instagram до 20 януари, а Twitter го заличи за постоянно, Тръмп остана и без новото приложение, което избра като алтернатива на интернет гигантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
8
 
5
 
! Отговори
В блатная преди 3 години
да са го отстреляли на улицата!!!
27
16
 
17
 
! Отговори
не-джендър преди 3 години
Чичко Арни отдавна изглупя и дрънка много глупости. В момента в САЩ се налага либерален фашизъм и служителите на Рогатия се окопават яко. Тежко и горко на целия свят!
26
7
 
9
 
! Отговори
Тръмпуистите преди 3 години
са като този на снимката......80 %***.
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТака е пълен ***.Я виж Лукашенко как веднага хвана автомата а тръмп се покри като мишка вместо да отиде с протестиращите с по един патлак в ръка.
24
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СССРПо-добре изпратете преводачи от руски.Голяма част от щурмоваците на Капитолия, оказа се, не значт друг език.
23
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИ какво ми пука на мен.АМерика са на майната си и какво правят и тн няма никакво влияние върху моята личност и не ми пука за тях.Тука е друга държава и те нямат никакво влияние над мен по никакъв начин.
22
11
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Пичове, Смърт на ГЕРБ! Татанка Йотанка, че го фанат за рогата!;)))
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Сидеров и Симеонов кога ще повдигнат обвинение?
20
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Президентът Доналд Тръмп е провален лидер. Той ще остане в историята като най-лошия президент. Добрата новина е, че скоро той ще е несъществен като стар туит", смята ШварценегерКратко, точно и ясно. Kudos to you Арни
19
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто искам да кажа ,че с тия арести нищо няма да се реши.Петното от изборите остава,а 73 милиона мислят,че са им откраднали гласа.Как ще се реши тоя казус.Впрочем интересно ми стана ,когато шефа на републиканците в сената заяви,че признава избора на Байдън само за да няма компрометиране на системата.Само заради това,даже не каза ,че изборите са били честно проведени.Давате ли си сметка за какво унищожение на честните избори ставаме свидетели.Следващия също ще иска да фалшифицира позовавайки се
18
15
 
10
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Русия е готова да изпрати воена помощ на поддръжниците на истинския президент Тръмп!!За да могат да отстранят самозванеца Байдън, окупирал властта с измама и с помоща на мафията
17
17
 
11
 
! Отговори
Тик-так преди 3 години
Остават около 9 дни до края на Оранжевото недоразумение...
16
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До15Ти даваш ли си сметка че Сащ са 350млн просто повечето са ***ли.
15
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън може да бъде премахнат само с атентат като излезне на официално посещение в друга държава или сваляне на самолета му с пзрк.
14
12
 
8
 
! Отговори
До15 преди 3 години
Ти даваш ли си сметка,че така мислят 73 милиона американци.Мислят,че им откраднаха изборите.1990 също бяха откраднати нашите избори. Желев ги спазари за поста президент.Уви,сега Тръмп не прие тоя американски преход.
13
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво обвинение ? Гътай директно !Ще нахлували .... Къде ще нахлувате бе ,див***ци ?! Нали ако остане безнаказан този варварски акт,утре в цял свят ще сме свидетели на размирици,а защо не и на граждански войни.Те в Беларус не нахлуват,където от Марс се вижда за фалшифицирания вот и като цяло диктатурата на Лукашенко,тея тръгнали да нахлуват.Дайте утре да нахлуем в Лукойл и да искаме безплатен бензин .
12
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Америка е държава и веднага хвана хулиганите.Тук Гешев не се справи с нашите хулигани на шамана Дайнов.
11
3
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
ДаqAnon
10
20
 
21
 
! Отговори
Славянин преди 3 години
Тръмп е единственият президент, който има "топки "и говори и каквото мисли.Тези който го блокират,само губят от това.Демократите-анормални пенсионери, ще ни вкарат във войни а по лошото е че ще ни добавят и новите ***!
9
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента има голямо топене пред полицията един друг на всички влезнали с взлом в Капитолия, все пак за едно натопване ти дават 1000 долара а това е огромна сума за тези неудачници. Загиналата геройски заради нищожеството Тръмп взломаджийка вече си получи заслуженото.Всички взломаджии ще си получат заслуженото, включително и рогатия Путин изпратил щурмоваци в Капитолия, които дори не знаят езика.