Проф. Алтънков: Ще има нов протест в САЩ на 20 януари

Според него Тръмп "взривява" статуквото още откакто се е появил
11 яну 2021 11:33,
58
Проф. Алтънков: Ще има нов протест в САЩ на 20 януари
Снимка: Кадър БНТ

Ще има друг протест в САЩ на 20 януари. Това заяви за БНТ проф. Никола Алтънков от Калифорнийския университет в Санта Барбара.

Привържениците на Тръмп, които са 77 милиона американци, имат отношение към нахлуването в Капитолия като към нещо, което не е повече от легитимен протест, докато противниците на Тръмп мислят, че това е нападение, атака върху конституционната система в САЩ,  каза още проф. Алтънков. Според него разискванията по темата ще продължат много дълго време.

Още по темата
По думите му Тръмп "взривява" статуквото още откакто се е появил като кандидат за президент. Според проф. Алтънков призивите на настоящия президент на САЩ не трябва да учудват никой, който е следил как протича неговото президентство. Тръмп не е конвенционален човек и той не се движи по установен ред за американски президенти и затова не е много приятен на едни хора в Америка, но точно и поради тази причина има и много привърженици.

"Има два начина за отстраняването на Тръмп в момента. Единият е позоваването на 25-ата поправка, за която няма време. Другият начин е да има решение за импийчмънт от Конгреса и Сената. Но импийчмънт не означава отстраняване, а порицаване", обясни проф. Алтънков.

"На 20-и ще имаме нов президент, освен ако не стане нещо форсмажорно. Има време да се случат неща, които са от доста по-неприятен характер", предупреди професорът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
2
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Хубавото е,че гнилият капитализъм влезе в конфликт със себе си и САЩ ги очаква ужасяваща Гражданска война ! Време е те самите да изпитат ужаса , който причиняват на останалия свят!!!
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До емигрант от 22 гИ каква демокрация е там тогава?Тука така беше през тоталитаризма!
40
6
 
15
 
! Отговори
КОФТИ ПОЛИЧБИ преди 3 години
Америка ако не прави зулуми в другите страни - почва да и се проявява злия нрав локално.Ако сега се хукнат да си оправят 'баланса' ще го отнесат слабите и мизерни държавици като нас.
39
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"То и Хитлер така е взривявал статуквото. После започнал да взривява и съседните държави"В кравария е наопаки - първо взривяват държавите по света а сега и статуквото.
38
14
 
6
 
! Отговори
емигрант от 22 г преди 3 години
Разберете едно най -накрая. Тръмп ще се оттърве, но тези, които атакуваха К.....ще го отнесат. Ще ги съдят до дупка, че няма да се оправят до края на животта си. А осъзнайте се най-после.Съдебната с-*** на САЩ е сериозно нещо. Всички нещастници-брадатковци и пр. ще бъдат осъдени. Повтарям. Тръмп ще си живее, като крал или принц, но ...тези негови неграмотни последователи.....Майчице мила....
37
5
 
11
 
! Отговори
читай мальчик преди 3 години
до 35.бедна ти е фантастиката,точно демократите правят капан на цялото човечество,чети КЛАУС ШВАБ и белким ти светне.Вярно 3-та СВ ще има и то с ядро
36
10
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Бойко го чака пандела, колкото и да се пенят тука ***:)))))))))))))))))))))))))))
35
6
 
17
 
! Отговори
Гербавтрол преди 3 години
Протестите са платени от божкоф.
34
29
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тръмп го чака пандела, колкото и да се пенят тука ***:)))))))))))))))))))))))))))
33
32
 
8
 
! Отговори
САЩ НЯМА ПРОБЛЕМИ! преди 3 години
Американците са цивилизован народ, най-достойния народ от Свободния свят и каквото и да се случи при тях, те ще се оправят, защото са цивилизовани Проблем създават народи, които през 21-ви век продължават да живеят във феодализма и да търпят феодалните си диктатори. И точно феодалните диктатори ще банкрутират, след което ще започнат ядрената война, за да бъдат изтрити от лицето на Земята от космическата сила Америка. Прочее, това е бъдещето на света, предсказано от преподобна Стойна през 1930 г
32
11
 
29
 
! Отговори
111 преди 3 години
"Избраният" чрез чудовищни фалшификации БАйдън, никога няма да бъде президент на САЩ.С всеки изминат ден на нагло погазване на законите демократите само се доближават до неизбежното-Тръмп ще обяви извънредно положение и ще разкрие на целият свят истинската сатанинска същност на фалшивите демократи. Ще разкрие сатанистите които управляват целият свят, начело с Ватикана и папата-сатанист които финансираха и съдействаха за фалшификациите чрез сателитните си Леонардо, през които е извършвана измам
31
8
 
9
 
! Отговори
ндаа преди 3 години
До Анонимен 23Пък после Бойко ви е виновен че сте гладни,защото ви мързи да работите!!!
30
14
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Много руско *** тука :)))))))))))))))))))))))
29
2
 
0
 
! Отговори
Чака преди 3 години
До однакоПривествам !!!!!!!
28
7
 
7
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Старческа деменция! Свободен е да говори всичко!
27
6
 
1
 
! Отговори
тодор преди 3 години
До Анонимен 21То говедария за това ПЛАЧЕ !!!!
26
1
 
0
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
До 28 И спечени рошколи .
25
3
 
10
 
! Отговори
Нужното решение е преди 3 години
Конфедерацията !
24
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и Хитлер така е взривявал статуквото. После започнал да взривява и съседните държави.
23
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 21...Да бе да...Путин пратил 5-6 командоса да превземат Америка.Много филми с Рамбо си гледал,сорошче.Че даже си им и вярвал.