От Facebook категорични: Няма да отключим профила на Тръмп

Той е нарушил основно правило на тяхната компания
12 яну 2021 08:18,
146
От Facebook категорични: Няма да отключим профила на Тръмп
Снимка: БГНЕС

Facebook съобщи, че няма да вдигне забраната върху профила на Доналд Тръмп. От най-голямата социална мрежа на света заявиха, че президентът на САЩ е нарушил основно правило на тяхната компания, като е агитирал към насилие.

Забраната на акаунта на Тръмп в Twitter и профила му във Facebook предизвикаха големи дебати. Много анализатори поставят въпроса дали интернет компаниите имат правото да отнемат думата на политик или обществена личност, съобщава Нова тв.

От Facebook засега са категорични. Те обявяват, че след изборите за президент на Съединените щати през 2016-та, социалната мрежа е била силно критикувана за безконтролното разпространение на лъжи и пропаганда. Били са въведени правила, които сега Тръмп е нарушил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: FacebookСАЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
14
 
! Отговори
Докато не назовете преди 3 години
врага никога няма да успеете в борбата !ВРАГА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО са евреиските фондаций !!!!няма евреиски клан без фондация !Бил ГеитсБарухКарнегиРотшилдРокфелерВарбургКлинтънКенедиСорос... и така всичките 49 евреиски клана които управляват света !!!целия тоя терор и мизерия идва от тези иззроди !!!!!
87
1
 
13
 
! Отговори
Къде преди 3 години
Къде остана свободата на словото, свободата на мисълта?В САЩ някой стои над правото на свободна мисъл и слово дори на ПРЕЗИДЕНТА!Какво остава за обикновените хора!Въпросът е принципен.Зад кулисите има други, които санкционират всеки с друго мнение, дори и президента.Това е страшно и не е демокрация.
86
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше Тръмп ционист или наведен демократ, или не..р нямаше да има проблем
85
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KostaКosta пак се и3сра под моста. Когато 60 съдилища ти кажат че няма доказателства за фалшификации и измама, когато и върховния съд се произнесе че няма фалшификации единодушно при което 2-*** съдии са назначени лично от Тръмп общо 6 от републиканците и само 3-*** от демократите, нормалното поведение на един човек демократ е да престане да лъже. Точно това не направи Тръмп защото този човек е много далеч от демокрацията. Kosta, заминавай в САЩ на 17-ти ще има тръмпаджийско въстание.
84
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Тръмп!
83
2
 
11
 
! Отговори
Kosta преди 3 години
Ответникът заяви, че е готов да свидетелства за всички физически лица, участващи в предаването на гласовете от Доналд Тръмп на Джо Байдън, при условие че има пълна защита за себе си и семейството си. Има резервно копие на изходните данни и данните, предадени за предоставяне на доказателства в съда по делото. Обама и Ренци са обвинени, че са организатори на фалшифицирането на изборите в САЩ
82
1
 
7
 
! Отговори
Kosta преди 3 години
На 5 януари италианският гражданин Артуро дел (Arturo D ' Elia), компютърен консултант, беше арестуван в Италия. На 6 януари той свидетелства в италиански съд за участието си в хакерска атака срещу американската избирателна система. Ответникът заяви, че е работил в съоръжение в Пескара на компанията Leonardo SpA и е използвал военни кибератаки, възможности за криптиране, за да предава комутируеми гласове чрез военния сателит на кулата Фучино във Франкфурт, Германия. Ответникът заяви, че е готов да свидетелства за всички физически лица, участващи в предаването на гласовете от Доналд Тръмп на Дж
81
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ("Български републиканец" - Тръмпист, егати) - хаха - разсмя ме. Естествено, че аз не мога да гласувам за Тръмп или Байдън. Става въпрос по принцип какво се случва в "демократичния свят". Ние (хората по света) гласуваме не за това кой да управлява, а кой да дават по телевизията. Кой и как да управлява решават собствениците на корпорациите, което си е чиста конспирация (таен заговор). А относно пресслужбата на Белия дом... добър аргумент. МЗ защо не използва само държавен вестник за мерките?
80
1
 
2
 
! Отговори
До 90/91 преди 3 години
Има си пресслужба на белия дом.
79
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои хора по света сте гладували за Тръмп??? Ти наясно ли си в коя държава живееш. "Български републиканец" - Тръмпист, егати
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво излиза?(Продължение) Ние (хората по света) гласуваме за президент,който не управлява.Управляват частните компании,но ние не можем да избираме собствениците им т.е. ние не можем да избираме кой да управлява,а само кой да гледаме по телевизията, ако естествено изборът ни се хареса на собствениците на компаниите.Добре дошли в ерата на корпорациите, в която държавните образувания са на път да изчезнат и всичко,което държавата ни е осигурявала ще ни го осигуряват те,ако спазваме правилата им.
77
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво излиза? Частните компании решават, дали президентът и то на САЩ да има достъп до медийте. По същата логика всички телевизии могат да кажат, че президентът им нарушава правилата и да не го излъчват.Изниква въпросът кой тогава управлява държавата, щом частните компании са тези, които държат "лепенката" за устата на президента в ръцете си? По пътя на логиката това не е президента, но според конституцията е той. Значи има таен заговор (истинското значение на конспирация) срещу конституцията.
76
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам един въпрос към по-старото поколение, за да направим сравнение (уточнение - не съм фен на комунизма и се радвам, че е паднал, но и не съм фен на днешната "демокрация", защото това не е демокрация). Тодор Живков забранявал ли е по някакъв начин на опонентите му (въпреки че са били фиктивни, все пак е имало избори т.е. е имал и някакви там опоненти за бройка) да се изказват по тогавашните медии? Ако не го е правил, то имало ли е тогава по-голяма цензура и липса на свобода на словото от сега?
75
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп иска да прави държавен преват!
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първия закон който приеха демоНОкратите в сената внесен от оная дърта реприлка Нанси Пелоси е да бъдат забранени думи като мъж,жена,той,тя баща и майка .ТЕ това е истинското лице на тия педофили и либерасти с нетрадиционна сексуалност.Хубавото е ,че маските им паднаха и целия свят видя уродливото лице на жидо-масонската демагогия наречена (демокрация)
73
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето какво не показаха медиите .През изминалата неделя в столицата на Дания -Копенхаген излязоха стотици протестиращи срещу въведения локдаун заради Ковид и най вече срещу гласувания закон в края на 2020 г.който закон гласи,че ако не си ваксиниран нямаш право да посещаваш кина,театри спортни събития и хранителни магазини.Стотиците хиляди протестиращ иначе спокойни датчани в неделя обаче този път изригнаха с радикални действия и това принуди властта да итмени закона и да смекчи мерките.
72
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредните нагли лъжи, Тръмп никога не е призовавал към насилие, към протести- да, но не и насилие. Ето това е истинският образ на демократите и тяхната фалшива "демокрация" - лъжи нон стоп във всички медии, тотолна Цензура, забрани, омаскаряване на всички които не поддържат тяхното мнение. А още дори официално не са взели цялата власт. Трябва да ви е ясно идва нов ФАШ*ИЗЪМ.
71
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Big Tech ще загубят битката с народа. Трилионите им няма да ги спасят. Няма нищо по-силно от пробуден народ (a не нахъсано озверяло стадо). Хората почнаха да се пробуждат истински. Започнаха да виждат грозните лица скрити зад красивите маски на злите.
70
7
 
15
 
! Отговори
Тръмп спечели преди 3 години
Никога и при никакви обстоятелства Тръмп не е призовавал към насилие. Напротив - многобройните му противници го правят непрекъснат, а и щях да забравя - ПОДПАЛИХА АМЕРИКА!
69
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в крайна сметка фейсбук ще загубят, за туитър вече е факт. колкото и да ритат ще има алтернатива