Пелоси подписа обвинителния акт за импийчмънта на Тръмп

Президентът на САЩ бил явна опасност за страната
Обновена: 14 яну 2021 07:54 | 14 яну 2021 07:40, Камелия Цветанова
29
Пелоси подписа обвинителния акт за импийчмънта на Тръмп
Снимка: БГНЕС

Председателят на Камарата на представителите на Конгреса на Съединените щати Нанси Пелоси от демократите подписа обвинителния акт в рамките на процедурата за импийчмънт на действащия американски президент Доналд Тръмп, предадоха световните агенции.

Още по темата


"Днес Камарата на представителите показа, че никой не е над закона, дори президентът... Ние отново изпълнихме своята клетва да браним американската конституцията", каза Пелоси.

"Знаем, че президентът на Съединените щати подтикна към този метеж, този въоръжен бунт срещу нашата обща държава. Той трябва да си отиде. Той е явна и настояща опасност за страната, която всички ние обичаме", каза Нанси Пелоси.

Снощи конгресмените от Камарата на представителите приеха резолюция за импийчмънт на Тръмп за подстрекаване към метеж. Причината са събитията отпреди седмица, когато негови поддръжници атакваха сградата на Конгреса. Сега обвинителният акт отива за разглеждане в Сената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: САЩТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Дончо Трътката е велик. Два пъти импийчвмън, три пъти тричан, големите черни момчета ще го навеждат, навеждат...
3
6
 
41
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
не на джен дърството не на ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНСИЯ ДА НА НОРМАЛНОСТА НА ХЕТРО СЕКСУАЛНОСТА СЕМЕЙСТВОТО Е СЪПРУГА СЪПРУГ ДЕЦА
2
25
 
10
 
! Отговори
ще се изкефя преди 3 години
да го бутнат един ден преди 20-ти
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хе-хе бързат, най-важното в случая е да има показна разправа с действащ президент когато му изтече мандата няма да е толкова интересно.