Американският президент Джо Байдън понечи да се ръкува, но с кого...

Отново поставиха под въпрос неговото когнитивно състояние
Обновена: 16 апр 2022 13:41 | 16 апр 2022 13:38, Елка Василева
250

Президентът на САЩ Джо Байдън остана с празни ръце, "ръкувайки се" с въздуха след реч за продължаващите проблеми на веригата за доставки на Съединените щати.

79-годишният президент тъкмо беше завършил произнасянето на близо 40-минутна реч в Грийнсбъро, Северна Каролина, когато се обърна и протегна ръка, въпреки че беше сам на сцената.

Редица негови политически противници, включително републиканският сенатор Тед Крус, се възползваха от последния гаф на Байдън, за да поставят под въпрос неговото когнитивно състояние, пише „Труд“.

Кадри от момента, споделени от милиони в социалните медии, показват, че президентът се завърта надясно с протегната ръка за ръкостискане, понечвайки да каже нещо в празното пространство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
27
 
! Отговори
6САЩ6 преди 2 години
Назначаването на този беден старец с деменция за президент на САЩ е ясно доказателство че тази страна и голяма част от света се управляват от поклонници на сатаната които се опитват да унищожат човечеството!
139
5
 
52
 
! Отговори
777 преди 2 години
Не се подигравайте. Човекът страда от прогресивно невродегенеративно заболяване.Много гадна работа, и никой не е застрахован. Просто не трябва да бъде президент на САЩ.
138
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е.Има един болен,който е от 6 сутринта на линия и си слага по 40+ лайка.Мисли се за много оригинален.
137
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Форумът е пълен с изперкали.
136
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои казват,че вижда духа на Хитлер.Не е той.За мен лично Байдън се ръкува със сатаната,който го поздравява за добре свършената работа.
135
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ръкува се Луцифер,който дойде лично да го поздрави понеже дава оръжия и ще има нови жертви,а и може да стане ТСВ.Започне ли ТСВ ще има повече души за ада.Не го ли виждате?Със сив костюм е,рога и червени очи.След като Луцифер си тръгва Байдън го проследява с поглед и накрая прави жест "Къде отиваш?".
134
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що говорите като не сте изгледали видеото? Слепи ли сте? Не се ръкува с никой, а сочи публиката! Елементарни сте!
133
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
баща ми е с такава диагноза,дори не може да се облече сам,нищо не разбира,мозъка му е като на 3г.дете.недееспособен.а този човек е Президент.как е възможно.
132
9
 
6
 
! Отговори
юбералес преди 2 години
Toва е жеста ''моля'', ''заповядайте'', но нека има зрелище и за ***.
131
20
 
5
 
! Отговори
Добре Дошли! преди 2 години
Две изперкали дядки - единият жесток убиец, КГБ агент с мания за величие, а другият пацифист, но с деменция, глупав и може би вече с шизофрения - това е светът днес дами и господа!
130
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..Ядреното куфарче всъщност е лаптоп, който е винаги с президента, когато е извън Белия дом, за да се свърже с военните и със съветниците си, за да обсъдят ядрен удар, ако се наложи.. Ядреното "копче" всъщност е флашка с уникален ел.подпис на президента... Лап-топа се носи постоянно от шефа на военните, а флашка има само президента... Така че е невъзможно дядо Байдън да вземе каквото и да е решение, без да мине през генерала и през съветниците. За другия изкуфял дядо (в Кремъл) обаче не се знае.
129
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този да вземат да го махнат да не вземе да се ръкува с марсианците. По зле от диктатор командва целия свят живи кумонисти байдановци.
128
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краси Радков- президент!
127
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко старче с деменция
126
3
 
27
 
! Отговори
Ъ! преди 2 години
Путин за това не реагира на нападките му. Като гледа колко е изтрещял "дядя джо" се чуди дали няма да направи някое "пиш" пред публика.
125
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези ненормални неща които прави ДжоБайдръна .....ако ги правеше Путин не ми се мисли цял Свят щеше да гърми и трещи за състоянието на Путин ......Това е жалкото ....Медийното облъчване върши работа ......Ето на Банско онзи ден украйнец пиян заплашвал цялото заведение ......няма проблем ...ако беше руснак ?
124
1
 
8
 
! Отговори
Black Metal преди 2 години
Маразматик, бля...
123
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Тръмп също се бяха притеснили, че ще изтрещи и ще натисне копчето, а Никсън, който е бил алкохолик, на няколко пъти в нетрезво състояние е искал да нареди ядрен удар срещу Русия, само дето никой от истински важните фигури в САЩ не му се е вързал...Що се отнася до ядреното куфарче...
122
2
 
29
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
Това е най - великия американец ! Най можещия най знаещия ....ЕС трябва да го слуша и ще сполучи ! Американците го избрали да ги води .......аз думи нямам ! Но по смешното и жалко е че цял ЕС го слуша въпреки че е очевадно че е неадекватна личност !
121
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо мислят да поставят когнитивното му състояние под въпрос. Аз си мисля, че въобще не е под въпрос, а е повече от ясно.