Джо Байдън обяви: Пандемията приключи

Ако забелязвате, никой не носи маски, заяви той
19 сеп 2022 19:45, Нели Христова
48
Джо Байдън обяви: Пандемията приключи
Снимка: БГНЕС

В интервю, излъчено от CBS в неделя, президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че пандемията в САЩ е приключила. COVID-19 ограниченията в страната бяха премахнати, а пътуванията се възстановиха до нивата отпреди пандемията.

"Пандемията приключи. Все още имаме проблем с COVID-19. Все още работим по него, но пандемията приключи", каза Байдън в интервю за новинарската програма на CBS "60 минути".

"Ако забелязвате, никой не носи маски. Всички изглеждат в доста добра форма. И затова мисля, че ситуацията се променя", допълни президентът.

Изказването на Байдън обаче идва само няколко седмици, след като администрацията му поиска от Конгреса милиарди долари финансиране, за да поддържа програмите си за тестване и ваксиниране през потенциалната есенна грипна вълна.

Генералният директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус каза по време на брифинг миналата седмица, че краят на пандемията ''се вижда'' и че светът никога не е бил в по-добра позиция да сложи край на Covid-19.

''Миналата седмица броят на докладваните седмични смъртни случаи от Covid-19 беше най-ниският от март 2020 г. Никога не сме били в по-добра позиция да сложим край на пандемията. Все още не сме там, но краят се вижда'', заяви шефът на СЗО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пандемията може и да е приключила ,но отровите вкарани в хората чрез бустери останаха и вече има термин синдром на внезапната смърт.Защото милиони хора почнаха да се гътат без причина уж.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гебрейсус,вижте кой дърпа конеца на тоя измислен вирус
39
1
 
20
 
! Отговори
И КЪК ТАКА преди 1 година
Ми ваксите на Лайнер с изтекъл срок на кого ще ги плобутваме? Всичко беше една схема за печатане на пари от маски и събиране на ДНК за следващата ПЛАН-демия.ЕС,САЩ НАТО,ООН и СЗО са ФАШИСТКИ ОРГАНИЗАЦИИ за изтребване на човечеството!!!! До миналата година ни плашеха със смърт ако не се ваксинираме, днес тоя ДЪРТ провукатор казва нещо абсолютно противоречиво на това което казваше миналата година.ДОЛНА ГАДНА КРАВАРСКА ЗГАН ВОЙНА И НА ВАША ТЕРИТОРИЯ ВИ ТРЯБВА!
38
1
 
14
 
! Отговори
Т.Шак преди 1 година
За мен пандемията приключи още през март, 2020. Прецених, че ковидът не ме засяга здравно и излязох прав.
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Главите на всички ковидпропагандатори трябва да бъдат забити на колове! Като в средновековито. Не заслужават да живеят, за затвор могат само да мечтаят!
36
4
 
15
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Трябва да го обяви СЗО?!! От кадйе на кадйе бе?!! СЗО показаха още от самото начало на пандемията , че са абсолютно некомпетенти. Те не са допринесли с нищо за подобряването на ситуацията. Това са само едни търговци на лекарства и ваксини и нищо повече. От къде на къде СЗО трябва да диктува на една суверенна държава и нейния държавен глава какво да обявява и да не обявява. Няма значение дали говорим за САЩ , БГ , Русия или Китай.
35
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дедо Байгън не забелязвал хора с маски. Ми ти изхода от залата не виждаш, бе дедик, та камо ли друго. Кажи, така ми казаха, така казах...
34
3
 
16
 
! Отговори
1 преди 1 година
Да разясня: това означава, че вече имат нова болест, готова и по-гадна. За щастие тях първи ще ги тръшне.
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "Язък за напъните на конспираторите," ----- тъъъъъп си гадулка! Носи си новите дрехи, че тик-так тик-так... скоро ще си поредната статистика в графата "наднормална смъртност". Между другото в европа започва разследване за наднормалната смъртност при децата, че там наистина цифрите са фрапиращи и е трудно да минат за "климатични промени". За активната част от населението % за сега е между 10 и 30 според % сиропирани... но да не забравяме, че това е само началото. Тепърва ще става зле
32
2
 
29
 
! Отговори
Са преди 1 година
Значи можело и без ваксини.
31
4
 
1
 
! Отговори
ANO-KATO AKO преди 1 година
DO SKORO ? NE BURZAITE TIA SHTE SE VURNE DO PURVATA PATAKLAMA .ILI POCTI 5 GODINI
30
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
добре чв беше путин да сложи край на пландемията
29
5
 
13
 
! Отговори
Украинка преди 1 година
Старчока не е добре
28
5
 
14
 
! Отговори
Уф преди 1 година
Това трябва да го обяви СЗО, деде.Не бръмбарите в главата ти.
27
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Язък за напъните на конспираторите, които за 2 години изръсиха купища безумни простотии по форуми и социални мрежи! Ще припомня само най-нелепите: чипове във ваксини (нещо физически невъзможно), редуциране на населението до (забележете) 500 милиона, маските символизирали подчинение (а като свалиш маската значи спираш да се подчиняваш), управление през 5-g мрежата (необходимостта от психиатър е ясно изразена) и най-големия бисер - умрелите от ваксините ги качвали в Мета-вселената и те даже не разбирали че са мъртви (тук и психиатър няма да помогне)
26
2
 
30
 
! Отговори
Ха преди 1 година
Не може да бъде!Сега какво ни готвят?Да се разделят с толкова пари,значи нещо друго са измислили.
25
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моделът за управление на епидемии и пандемии, наречен "зелен сертификат" стои ли скрит под масата на СЗО? Стои. Значи нищо не е приключено.
24
3
 
25
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Приключваме П(л)андемията !
23
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво!Хубавото ми деденце,най-накрая.Доколкото сме от ''едната страна на барикадата'' вече,била и неваксинирана,но пресен американофил,те приветствам и прегръщам силно.Ти си от добрите и помагаш на нашите,това е важно.Хероям слава!
22
3
 
6
 
! Отговори
ZZ преди 1 година
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ- ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ...!!....... ПОСЛЕ ДА НЕ РЕВЕТЕ..!!........ ZZ.....