Разрешиха дело срещу компаниите на Доналд Тръмп

Съдебно решение
7 яну 2023 17:15, Росен Стойчев
13
Разрешиха дело срещу компаниите на Доналд Тръмп
Снимка: БГНЕС/EPA

Главният прокурор на щата Ню Йорк получи разрешение да започне дело срещу организацията на Доналд Тръмп, съобщи FOX News.

Представители на Доналд Тръмп заведоха иск за спиране на делото.

Още по темата
Съдия Артър Ингърън обаче отхвърли тяхното желание.

Настояването за делото дойде още през есента. Главният прокурор Летисия Джеймс настоява, че са извършвани нарушения в продължение на години.

Смята се, че компаниите изкуствено са повишавали стойността на своите имоти, за да получават повече кредити. Те реално са заблуждавали застрахователи и кредитори.

Някои имоти са били определяни със стойности, десет пъти по-големи от реалните. Предстои допълнително проучване.

Представители на Тръмп са започнали работа по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: делоСАЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
Ударите под пояса са нормална практика за американските политически нрави. Най-атрактивна беше историята на Бил Клинтън с някаква стажантка в Белият Дом. Тогава Хелмут Кол (по това време канцлер на Германия) беше казал по тоя повод "Имам чувството че ще п'овърна".
10
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мистър яжте хлорна вар заминава там където му е мястото в пандиза.
9
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Малко за политика 9 Така беше по времето на льохото Тръмп защото ги приспиваше със сладки приказки за голямо благополучие благодарение на управлението му. Накрая въпреки че раздаде 7 трилиона долара на американците покрай ковида пак не го избраха защото разбраха че е ненормалник.
8
0
 
12
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До Анонимен 7: Много надценяваш значението на помощта за Украйна за американската политика. Американците винаги са се интересували повече от вътрешните си проблеми. Най-вероятно половината от конгресмените им изобщо не знаят къде е Украйна.
7
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дето говори по телефона към края на годината ще има право на 1 разговор седмично.
6
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Лъч Надежда Никакъв лъч надежда няма русофилчо. Маккарти критикуваше демократите че дават много малка помощ за Украйна. Затова путинджиите на Тръмп 15 пъти го бламираха и накрая като видяха че няма да стане работата на Тръмп да стопира помоща за Украйна го избраха защото се появи реалната възможност част от републиканците да гласуват за спикер демократ това вразуми тръмпистите. Всичко на всичко има 15 тръмписти в Конгреса, ако смяташ че те ще помогнат на Путин много се лъжеш.
5
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3 А с какво ще бомбим Масква, ако си вземем парите за самолетите?
4
2
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 година
А фирмата на Тиквата Гроб кога :)))
3
6
 
11
 
! Отговори
Лъч Надежда преди 1 година
Гледам вече двама демократи преди вене се изакаха ама това не променя нищо. В момента демократите имат още няколко дена живот докато Кевин Маккарти не встъпи в длъжност. От там нататък започва обратното броене за фашистка Украйна. От началото на СВО света не е виждал по жалка америка никой не я отразява дори и Венецуела ФАКТ.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите да си поискат милиардите за самолетите на хартия, които Баце и ДПС дадоха, за да може Баце да се снима с Тръмп. Защото народа е беден, путищата неремонтирани, а непрекъснато плащаме за оръжия и войни, от които нищо полезно няма за България, даже дълговете,които дължаха на България Ирак и Либия, не ги върнаха и никой не компенсира България! Докога бедните, ще плащат сметките на богатите?
1
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2023 ще е годината на ликвидацията на путинизма по света. Главатаря на американските путинисти ще си получи заслуженото.