Доналд Тръмп обяви голям план за САЩ

Започва кампания за модернизиране
4 мар 2023 18:02, Росен Стойчев
68
Доналд Тръмп обяви голям план за САЩ
Снимка: БГНЕС/EPA

Доналд Тръмп обяви план за модернизиране на страната, съобщи FOX News.

Очаква се той да е основен фаворит за номинацията на републиканците за предстоящия вот за държавен глава на САЩ. Тръмп ще търси втори мандат.

Той обяви, че планира изгражданите на десет града на свободата.

Още по темата
Идеята е стотици хиляди граждани да получат шанс за нови жилища.

Обяви, че ще гарантира водачеството на САЩ пред Китай в промените във въздушната мобилност. Планира и инициатива.

Тя трябва да доведе забравени общности до водещи в индустрията. Планира различни кампании.

Основната е за модернизиране и разкрасяване на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
7
 
! Отговори
Не политик преди 1 година
Политиката е мръсно нещо.И да си чист,там ще те вкарат в ***.Та на политик не вярвам.Светът е като уличната мафия.Който е най силен,контролира улиците,кварталите и градовете.Рекет с две думи: едно време НЕлегализиран,а сега легализиран бизнес. Та не се карайте за политика.Всички са в ***,макар да сте симпатизанти на този или онзи.Ако не става въпрос за пари,то става въпрос за много пари.Футболистите взимат милиони,а агитките се трепят за глупости.Та вземете се събудете
38
4
 
7
 
! Отговори
2023 +21... преди 1 година
Радев да се хваща с Тръмп и Путин.Ще са на върха....
37
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ са потъващ кораб , а резките и противоречащи на логиката решения взимани от Тръмп през мандата му на президент само ускориха темпа на потъването. Тръмп наложи мита на суровините за американската промишленост, резултат отрицателното търговско салдо на САЩ се УТРОИ !
36
3
 
3
 
! Отговори
Тръмп каза преди 1 година
Доналд Тръмп: Още преди да пристигна в Овалния кабинет, ще уредя катастрофалната война между Русия и Украйна. Ще се уреди бързо. "Ще реша проблема, няма да ми отнеме повече от един ден". ........................ Ние никога няма да се върнем към партия, която иска да дава неограничени пари за водене на чужди войни, които са безкрайни войни".
35
0
 
6
 
! Отговори
Хахаха, преди 1 година
уникален превод,все едно Гуг-лена го е правила... "разкрасяване на страната",все едно да разкрасиш краварник :)
34
4
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Като всеки комунист тоя обещава на ангро, без да му мигне окото :))) Първо направи Америка Велика Отново, сега ще прави цели 10 града на свободата и ще раздава безплатни жилища :))) Само хора с IQ под 50 могат да му се връзват на приказките на тоя фалирал глyпендеp
33
2
 
7
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Щом планира разкрасяване ще са нужни десетки тонове червило. Тоя да ме си е купил козметична компания?
32
3
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ще ги строй с пари на путин 10.те града,вече целува ръката на СК...бъдете сигурни и на Китай ще целува,животите и Свободата ви нямат значение за републиканците...парите са им важни!!!...в Ада няма банки и пари...мерзавецо
31
1
 
3
 
! Отговори
До 38 преди 1 година
Грешка. Трилиона. Мерси за забележката.
30
16
 
17
 
! Отговори
До 35 преди 1 година
САЩ и техните 31 млрд вътрешен и 7 млрд външен дълг, продължават да печатат тоалетна хартия и да сипят едни оръжия в осpайна и демокрация по цял свят. Невъзможно е да замаскираш проблемите си вечно. Рано или късно, нещата се нареждат.
29
3
 
13
 
! Отговори
Това преди 1 година
който го е превеждал, да вземе да си скъса дипломата! Ако има такава...
28
18
 
17
 
! Отговори
Тръмп е пи.ч преди 1 година
За оръжия и боеприпаси на Украйна досега САЩ изсипа почти трилион долара и...Русия продължава да напредва ! С тези пари без проблем САЩ може да осъществи много по полезни проекти за народа си.
27
2
 
9
 
! Отговори
Провиждащ преди 1 година
Някой знае ли какво означава ,,Град на Свободата"? Това ще са изолирани от цивилизацията селища за днешните бъмове и клошари от улиците на големите градове.Ще ги ловят по улиците с примки като безпризорните животни.Там където ще ги откарат ще има въоръжена охрана,медицински грижи,безплатна храна и дрехи.Но си остава един ,,камп" и нищо повече.Има се предвид под думата ,,разкрасяване" на градовете,единствено изгонване на бездомниците.Може и да е за добро.Хитлер навремото го направи,и имаше ефкт.
26
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да живее САЩ!!
25
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Написах, че Тръмп не се бори срещу глобалистите, а е част от тях. Изтриха ми коментара. Ясно. :D
24
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Beлиk!
23
10
 
5
 
! Отговори
хипотеза преди 1 година
САЩ и ЕС доставят на украинците нови оръжия.Те нанасят удари и в дълбочина на Русия.Руснаците,поради невъзможност да противостоят по друг начин,удрят Украйна и позициите на УВС с тактическо ЯО.САЩ и Англия нанасят удари по основни единици от руската ядрена триада.Те не могат да я унищожат изцяло и Русия нанася ответен удар със стратегическите си оръжия.Дори нищожен процент от тях да достигне целите,Америка е една голяма гъба.Светът е вече друг(по-точно жалките оцелели,които ще искат да не са).
22
7
 
9
 
! Отговори
Ако дотогава,докато преди 1 година
Тръмп спечели изборите отново(което е неминуемо)и започне изпълнението на плана си,сенилният старец Б не започне IIIСВ,която ще унищожи Русия и Китай,но заедно с тях и Америка и целия свят.
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледаите речта на Тръмп от 2-ри март.Има я в YouTube.
20
8
 
11
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Трябва да му се признае на Тръмп че разбира от бизнес и финанси. Специално за войната в Украйна очаквам че, ако от ЕС искат войната да продължава, да ги остави да те плащат за това (изцяло или в го-голяма от САЩ част).