САЩ: Киев няма да получи облекчени условия за НАТО

Трябва да покрие същите стандарти, заяви Байдън
17 юни 2023 21:56, Анисия Иванова
87
САЩ: Киев няма да получи облекчени условия за НАТО
Снимка: БГНЕС

САЩ няма да предприемат специални мерки за присъединяване на Украйна към НАТО, заяви американският президент Джо Байдън, въпреки руската инвазия, предаде Франс прес.

„Трябва да покрият същите стандарти, (както всички останали). Няма да правим по-облекчени (процедурите)“, каза американският държавен глава пред репортери.

Изявлението идва преди срещата на върха на НАТО другия месец.

Тогава се очаква като символичен жест лидерите от алианса да проведат първо заседание на Съвет НАТО-Украйна с украинския президент Володимир Зеленски в литовската столица Вилнюс, обяви вчера генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг.

Срещата ще осигури по-равноправно място на Киев „в консултациите и вземането на решения по въпроси, свързани със сигурността“, заяви Столтенберг. (В. Сахатчиев, БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: УкрайнанатоСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ми няма да получи,защото ако получи-отан ще получи спешна пратка!Със хиперзвуков куриер! :)
62
0
 
1
 
! Отговори
Александър преди 11 месеца
И ко стана ся? Укрите превзели две ниви и един синор ли? Алоо, A...la, изпи ли си таблетките? И не шмръкна ли поне???
61
1
 
0
 
! Отговори
Александър преди 11 месеца
Мислех, че само в територията на изгряващата месечина има изкукали, а то имало и на други места! Да живее Тръмп!
60
0
 
4
 
! Отговори
R.A.T.M преди 11 месеца
Украйна и Грузия никога няма да бъдат в НАТО поне с териториите, които ги познаваме. По-вероятно е в Мексико, Венецуела или Куба да има китайски или руски бази.
59
0
 
4
 
! Отговори
war_Gonzo преди 11 месеца
Писдосьi, гласоподаватели на ГРОБ, ДъБъ и ПъПъ, само след няколко месеца когато този бандидско-фашистки режим се стабилизира в страната ни с помощта на Брюксел и Вашингтон и започнат още от тази есен " да ви звънят" по вратите, за да ви събират запас, ще бъде "блян за вас" ако се измъкнете от БЛАТОТО НИ и забегнете в Русия за да спасявате живота си . . .ако братушките въобще ви приемат да преминетеграницата им !
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ко НАТО бе старчук!
57
2
 
11
 
! Отговори
fact преди 11 месеца
апачите си мислът, че като избият *** ше заслужат место във форта на бледоликите? Ми не, бледоликите просто ше избият и тех за да земат земите им.
56
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Украйна е просто фронт където юроатлантиците да водят скрита война с Русия
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Верваме ви !?!?
54
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Редовна рубрика за събитие, което никога няма да се случи: "Украйна в НАТО". Главатарят на терористичната организация НАТО Йенс Столтенберг заяви, че Украйна може да се присъедини към НАТО след края на войната с Русия. Има обаче план за действие, който Украйна трябва да изпълни преди това (сякаш войната с Русия не е достатъчна)-необходимо е да се извършат редица военни и демократични реформи(смешно е да се чуе това във връзка с фашистко образувание).Пояснява се,че дори в резултат на това няма никакви гаранции или срокове за одобрение на членството на Украйна в НАТО.
53
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Удар по центровете за вземане на решения беше нанесен срещу военния щаб край Киев. По време на удара там са били високопоставени офицери от въоръжените сили на Украйна и Главното разузнавателно управление на Украйна. Самият щаб се намираше на няколко километра северно от Киев. Това съобщава Readovka, позовавайки се на източник в руското министерство на отбраната.
52
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Във Франция допуснаха, че НАТО може да помогне на Киев с войски при провал на офанзивата. НАТО може да изпрати войски в Украйна, ако Киев се провали в офанзивата си. Това мнение изрази френският политик, бивш евродепутат Флориан Филипо. "Какъв е планът сега? Трета световна война? Изпращане войски на НАТО? Ядрено оръжие?" - написа Флориан Филипо в Twitter. Той също така отбеляза, че тази офанзива се е очаквала от месеци, но сега украинската армия се проваля.
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Терминиран е един от участниците в убийството на жители на Одеса на 2 май 2014 г. Един от организаторите на палежа на Дома на профсъюзите в Одеса на 2 май 2014 г., пламенният бандерист Роман Черномаз, беше унищожен близо до Артемовск. Воювал е като снайперист в националистическия батальон "Свобода" от 4-та оперативна бригада на Националната гвардия на Украйна. Син на известния украински националист Богдан Черномаз.
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Владимир Путин: Русия анексира Донбас по силата на Устава на ООН. Русия прие в състава си ДНР, ЛНР, Запорожка и Херсонска области в съответствие с Устава на ООН. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на преговорите за разрешаване на конфликта в Украйна с лидерите на африканските страни. Русия приветства балансирания подход на африканските страни към конфликта в Украйна, каза Путин.
49
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
То ни е напълно ясно че Украйна напълно се употребява от запада за войната срещу Русия...ама това е доказателство и колко много *** си мислят обратно, и също какви кръвожадни политици има...
48
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ръководителят на ГУР на Украйна Буданов почина без да дойде в съзнание, - депутатът от Върховната Рада Иля Кива. Според украинския политик тази информация е получена от украинското посолство в Германия.
47
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Един от руснаците в битката описва резултата от отблъскването на контранастъплението така: "Подвигът на войника няма измерение, той е безкраен. Ние не мислим за парични награди или поръчки. За нас най-важното е да изпълним задачата."
46
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В Ореховското направление за ден е унищожен щурмовият батальон на ВСУ. От 03:00 часа сутринта фашистката rMeж премина в масирана атака в посока Ореховски в района на Запорожие. ВСУ атакуваха с бронетехниката на НАТО и наложиха ожесточена битка на руските витязи. Това съобщи военкор Александър Сладков. В резултат на опита за настъпление фашистката rMeж претърпяха тежки загуби, оставяйки цял щурмови батальон убит на бойното поле. Един от руснаците в битката описва резултата от отблъскването на контранастъплението така: "Подвигът на войника няма измерение, той е безкраен. Ние не мислим за парични
45
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На мен ми е безкрайно интересно каква награда от запада се надяват да получат укропитеците от запада за хилядите жертви, които дадоха и дават? Как мислят, че запада ще ги възнагради, ъм? Ни нато ще видят, ни ЕС А и Украйна няма да видят повече. В краен случай ще получат африкански стандарт на живот-сомалийски по-точно.
44
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Рибентроп-*** Не, руснака се бие от сърце за родината си, докато кравара го интересува да тъпче на макдоналдс и да кара на евтин галон бензин.