Тръмп за преврата в Русия: Внимавайте какво си пожелавате

Следващият може да е много по-зле, заяви той
Обновена: 25 юни 2023 16:46 | 25 юни 2023 14:43, Нели Христова
97
Тръмп за преврата в Русия: Внимавайте какво си пожелавате
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп коментира конфликта между Русия и наемническата група Вагнер в публикация в създадената от него социална мрежа „TruthSocial“, предаде БГНЕС.

Той нарече въоръжения бунт в Русия „голяма бъркотия“, след като лидерът на Вагнер Евгений Пригожин отклони паравоенните си сили от Москва.

„Голяма бъркотия в Русия, но внимавайте какво си пожелавате. Следващият може да бъде много по-лош!“, написа Тръмп.

В отделен пост Тръмп обвини американския президент Джо Байдън и неговия син Хънтър Байдън, че са взели големи суми пари както от Русия, така и от Китай.

Коментарът на Тръмп се позовава на предполагаемите бизнес отношения на Хънтър Байдън с украински и китайски компании, които в момента се разследват поради обвинения, че президентът Байдън е участвал в схема за подкупи по време на мандата си като вицепрезидент на Съединените щати.

Освен това Тръмп каза, че Байдън ще направи всичко, което Китай иска от него по отношение на ситуацията в Русия, и заяви, че Русия и Китай са били естествени врагове, „докато Байдън не дойде“.

Коментарите на Тръмп идват дни след като настоящият американски президент нарече китайския президент Си Дзинпин диктатор. Забележката предизвика официален протест от Китай, но Байдън отхвърли опасенията, че отношенията между Вашингтон и Пекин се влошават и заяви, че очаква да се срещне със Си в близко бъдеще.

Как Доналд Тръмп ще се справи с войната Украйна-Русия?

Тръмп, който се кандидатира за преизбиране на изборите в САЩ през 2024 г., редува комплименти на Путин за инвазията му в Украйна, наричайки го „гениален“ и „разумен“ и заявявайки, че инвазията на Русия не би се случила, ако той беше президент.

„Президентът Путин, той никога нямаше да влезе, ако бях президент. Никога.", каза преди време Тръмп.

Републиканецът твърди, че ако бъде преизбран и ако войната между Русия и Украйна все още продължава, той ще може да прекрати конфликта за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
1
 
! Отговори
дечко Петров преди 9 месеца
Ако в Русия настъпят мътни времена . Напълно е възможно нервните и кисели генерали и маршали да вземат властта т.е. да извършат дъжавен преврат , обвинявайки , че Путин има мекушаво държание като ***... Тогава наистина може да стане много страшно за целия свят и тия потомствени пияници , кисели и нервни генерали и маршали да започнат наистина ядрена - атомна война .
78
15
 
2
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
САЩ са плащали нечовешки цени даващи Свобода на Народи,спиращи геноциди над Народи!факти които всеки мислещ може да провери!руската пропаганда ги представяше като...агресия...намеса......спряхме Хитлер!възстановихме икономически Европа!ти за власт и пари..за его..путин те рекетира да организираш преврат в САЩ!откровен руски агент си!само руската пропаганда по гьобелс се опитва да ти помага да манипулираш Народа на САЩ както го направиха с г-жа Клинтън!евтин руски р.б със самолет и...его си!!!
77
18
 
3
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
заплашваш Народа на САЩ с...какво?САЩ не са си пожелавали нищо освен Мирен и Справедлив Свят!САЩ не избива децата и жените на съседите си,докато ти по нареждане на путиен организира преврат в Капитолия спрестъпници избихте мирни служители...граждани на САЩ...задължително трябва да свършиш на електрическият стол...за пример!!!ти си позор за рЕпубликанската...ти си позор за САЩ!!!
76
5
 
4
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Пак е прав !
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Наистина внимавайте особено на Еньовден.
74
9
 
7
 
! Отговори
Даньо преди 10 месеца
Хора, виждам че злобата ви заслепява и затова моля ви се успокойте и изгонете сляпата русофилия от дивите си глави, а поработете малко върху човещината и възпитанието си. Веднъж организирахме благотворителен концерт и малки дечица от една занималня се бяха приготвили с танци и сценки с голямо желание да зарадват възрастните хора от квартала, бяхме направили и пакети с храна. дъртите влязоха взеха си пакетите и заминаха без да гледат въобще никакви изълнения на децата. Това сме сега...
73
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тръмп е точен, както винаги. Много си мислят, че като Путин си отиде и Русия веднага ще се подчини на САЩ и ще се разпадне - това няма да стане. Медведев за кратко беше президент и кво стана, разпадна ли се РФ. Самите САЩ вече са в голям упадък и не са пример за подражание, както бяха през 90-те години. Който и да е президент в Русия ще защитава цялостта на РФ, това е ядрена държава. Това което казва Тръмп, че войната в Украйна ще спре, ако дойде на власт е истина, точно така ще стане.
72
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На тия театрални постановки преврат ли им казвате и у нас ги играят вече тридесет години.
71
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Някакъв си генерал Глен казал /дал ултиматум/, че 1) РФ трябва да предостави отчет за броя на "Сармат" и "Посейдон" в своя арсенал и 2) РФ трябвало да предостави на колективния запад /Пиндостан/ образци от тези свои супер оръжия. Руснаците веднага отговориха, че могат да изпратят "Сармат" на собствен ход. Щял да стигне до Вашингтон за 10 минути. В Пентагона замирисало на фейалии!
70
8
 
9
 
! Отговори
Белгород тръгна ей преди 10 месеца
Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!
69
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.
68
6
 
25
 
! Отговори
Ще отпорят нациста преди 10 месеца
Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юни ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!
67
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нервноатлантик съм. Следвайки наръчника на младия евроатлантик на ППДБЛГБТ си смених пола и пратих любовния си инструмент като помощ за Украйна. Смяната на пола ми я спонсорира Финдацуя Америка за Украйна. От Козяк даже написаха статия и ме похвалиха, а лично Кокорчо ми връчи орден дже-н-дър на годината. Сега реших пък че искам деца, и осъзнах че май малко се прецаках. Обадих се на Козяк да питам има ли път назад. Те веднага ме записаха в Коалиция на желаещите и ме пратиха на фронта в Украйна.
66
6
 
26
 
! Отговори
Вова няма да даде преди 10 месеца
Ще се молите. За капчица бензин, за молелулка газ. Ще падате на колене и ще се молите горещо. ВОВА НЯМА ДА ДАДЕ!
65
5
 
9
 
! Отговори
И засвистяха преди 10 месеца
И засвистяха небесата! Кинжалите прорязват тъмнината. Буданов в кома е в Берлин, Залужни веч почива в мир.
64
6
 
29
 
! Отговори
До 62 Факт преди 10 месеца
Така е! Рептилите и сатанистите на запад и главния рептил десети дан Сорос, имат за цел да унищожат всички суверенни държави и структори. Разпаднаха СССР, сега искат да унищожат и разчленят Русия и Китай и после да купят на безценица всички природни блага там! Мръсните сатанисти не трябва да успяват!
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 62 Войната е средство за постигане на определено видими и други на пръв поглед невидими цели, но винаги със спекула.
62
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Илюзията, че една сила може да контролира всичко и всички се срути.
61
6
 
1
 
! Отговори
До 62 факт преди 10 месеца
Пробвай други лекарства. Тези, които в момента пиеш, не ти влияят добре.
60
6
 
24
 
! Отговори
Всички мълчаха преди 10 месеца
Путин им каза, че ако продължават. Ще ядат Атома. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!