Тръмп за преврата в Русия: Внимавайте какво си пожелавате

Следващият може да е много по-зле, заяви той
Обновена: 25 юни 2023 16:46 | 25 юни 2023 14:43, Нели Христова
97
Тръмп за преврата в Русия: Внимавайте какво си пожелавате
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп коментира конфликта между Русия и наемническата група Вагнер в публикация в създадената от него социална мрежа „TruthSocial“, предаде БГНЕС.

Той нарече въоръжения бунт в Русия „голяма бъркотия“, след като лидерът на Вагнер Евгений Пригожин отклони паравоенните си сили от Москва.

„Голяма бъркотия в Русия, но внимавайте какво си пожелавате. Следващият може да бъде много по-лош!“, написа Тръмп.

В отделен пост Тръмп обвини американския президент Джо Байдън и неговия син Хънтър Байдън, че са взели големи суми пари както от Русия, така и от Китай.

Коментарът на Тръмп се позовава на предполагаемите бизнес отношения на Хънтър Байдън с украински и китайски компании, които в момента се разследват поради обвинения, че президентът Байдън е участвал в схема за подкупи по време на мандата си като вицепрезидент на Съединените щати.

Освен това Тръмп каза, че Байдън ще направи всичко, което Китай иска от него по отношение на ситуацията в Русия, и заяви, че Русия и Китай са били естествени врагове, „докато Байдън не дойде“.

Коментарите на Тръмп идват дни след като настоящият американски президент нарече китайския президент Си Дзинпин диктатор. Забележката предизвика официален протест от Китай, но Байдън отхвърли опасенията, че отношенията между Вашингтон и Пекин се влошават и заяви, че очаква да се срещне със Си в близко бъдеще.

Как Доналд Тръмп ще се справи с войната Украйна-Русия?

Тръмп, който се кандидатира за преизбиране на изборите в САЩ през 2024 г., редува комплименти на Путин за инвазията му в Украйна, наричайки го „гениален“ и „разумен“ и заявявайки, че инвазията на Русия не би се случила, ако той беше президент.

„Президентът Путин, той никога нямаше да влезе, ако бях президент. Никога.", каза преди време Тръмп.

Републиканецът твърди, че ако бъде преизбран и ако войната между Русия и Украйна все още продължава, той ще може да прекрати конфликта за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
18
 
! Отговори
Рептилите пищят преди 10 месеца
Рептилите пищят. Рептилски писъци се чуват навсякъде на Запад! От Берлин до Ню Йорк! Пищят като обезумели!
58
4
 
19
 
! Отговори
Мари преди 10 месеца
Тоя изкуфял байдън, драпа с нокти да вкара страната ни във война. И може да го постигне.
57
4
 
23
 
! Отговори
Мари преди 10 месеца
Тръмп , велик !
56
2
 
26
 
! Отговори
Факт преди 10 месеца
Войната всъщност е лична, на Сорос, който впрегна ресурсите на целия Запад за да постигне собствените си амбиции. Само че нещата запецнаха и самият Запад се оказа в голяма опасност. Няма друго спасение, освен отстраняването на Сорос и хранениците му(демократите) от властта и то трайно(поне докато умре).
55
3
 
11
 
! Отговори
леля чичо преди 10 месеца
когато американците *** значи всичко върви добре за Русия, значи изрязват тумора от властта и сатанистите не могат да си намерят място
54
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тръмп е умен колкото и да му се подиграват, че има голяма уста,той е бизнесмен а не агресор
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Силно внимавам кой ще ми плати залежалите сметки и ме спаси от клошарство.
52
21
 
5
 
! Отговори
Русия - бандитска преди 10 месеца
Държава само троловете се опитват да си обясняват какъв гении е Путин той си го навря с влизането в Украйна всичко, кето беше спечелил (и то беше много) за дни изчезна .. даде смисъл на НАТО загуби 1 милион от най-способните си, загуби 40,000 войници абе по-голям автогол не съм виждал ама той е гения, шахматиста от Кремъл общо взето ще свърши като повечето такива като него в историята
51
26
 
4
 
! Отговори
Били Хлапето преди 10 месеца
Те на янките всичко им е ясно. Лилипуткина при първата криза напълни памперса, полетя и ги заева... Янките ако решат да нахлуят в Москва ще е като детска игра за тях...
50
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тръмп е един от най-хитрите и чистомислещи политици!
49
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Леле ,преврат било 25000 срещу 300 000че падна от смях ,много им се иска на евроатлантиците по ЕС и тук ами че е на върба в петък Дав преврат ,не забравяйте че че Путин има друга частна армия която е към 200 000 която до сега не е участвала ,и поне трима двойници много наивни хора )
48
15
 
5
 
! Отговори
Тръмп е отврат преди 10 месеца
Но като цяло за някои неща е прав! За Путин и Русия е прав не се знае следващия какъв ще е. Русия е средновековна държава с православието и военни лордове и феодали по- далеч България от Русия пък Американците да решат за Тръмп и Байдън
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До паф,к.42 Пригожин ще остане в историята с неговия еднодневен поход към Москва, завършил със скриването му в Беларус. Армията му,която щеше да влезе в Москва изпълни командата "кръгом' и се връща в своите изходни позиции. Дано Шойгу и Герасимов бъдат отстранени за проявена некадърност в битките с ВСУ, а генералите от щаба на Южния окръг в Ростов бъдат уволнени за предаването им без и един изстрел на ЧВК Вагнер. Така безславно завърши този еднодневен опит за бунт в пределите на Русия.
46
4
 
24
 
! Отговори
Бойкот на ОLX преди 10 месеца
Какъв "преврат" бе, журнаГлисти, всичко беше цирк и напразни надежди за сороспиите...
45
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изгледахме представление на "Балшой театър" и само укролюбците не разбраха какво става!
44
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Очаквахме, че САЩ като млада и най-демократичната държава в света ще избере млад и енергичен президент като Бил Клинтън. Тя си избра 78-годишния Байдън,който сега, на 82 години ще се кандидатира - за 2-и мандат, след като преодоляваше почти всяко качване и слизане от Еърфорс 1 с падане по стълбата. Смятахме,че ще възцари справедливост в САЩ, но той чрез един окръжен прокурор отправи цели 37 обвинения към Тръмп в годината преди изборите.Очевидно двамата харвардци са се учили от него.
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пожелавам си някой да ме финансира да си платя залежалите сметки.
42
2
 
4
 
! Отговори
Teo преди 10 месеца
Ами как - по най-логичния възможен начин! САЩ и без Европа са си военно страшилище - казва на Путин - виж какво - вече не ми е профит да си държа аскета в Европата! Че и напъпиха украинските жрици, а те ни връщат момчетата пълни с пи4и въшки и болести! Изкарвам САЩ от НАТО, чакаме да се размирише в0нята и гледаме сеир! Вземаш си Крим, ЛНР и каквото си взел сега от ДНР и останалото го връщаш и кой от дека е! После Европата ще ми се мазни да вляза пак в НАТО и ще мълчат по тоя въпрос!
41
0
 
20
 
! Отговори
Тръмп за Байдън преди 10 месеца
На въплос от CNN- Байдън е изпечен мошеник, аз го знам и вие го знаете, но не споменавате нищо за него, щото сте корумпирана медия. Колко пари получи сина му от Украйна? Колко от Китай? А момчето хабер си няма от нищо! Следващия!
40
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Глобалисти, времето ви изтече!!