Облачността ще се разкъса, вечерта обаче пак ще завали

Температурите днес ще бъдат между 9° и 14°
28 ное 2019 09:44, Ния Христова
1

Облачността днес ще се разкъса и ще намалее. От запад ще започне да се увеличава в по-късните часове. Ще превали дъжд в северозападните райони вечерта, а през нощта срещу петък ще вали и в остналата част от страната, съобщиха от Bulgaria On Air.

Ще се усили и вятърът от юг-югозапад, особено в източната част от страната. Температурите ще се увеличат, максималните ще бъдат между 9° и 14°. В районите до северните склонове на планините и в Югозападна България до до 17°, а в София около 15°.

По Черноморието облачността около обяд временно ще намалее, но през тази нощ ще се увеличи. Ще духа умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина от 1200  метра ще бъде около 11°, а на 2000 метра- около 4°.

В петък ще има променлива облачност. Сутринта в Източна България ще превалявя, а след обяд са възможни и краткотрайни превалявания на места в планините. Вятърът ще се обърне от запад-северозапад.

Облачността в събота ще е променлива, на места ще има и превалявания. В неделя менималните температури ще са около нулата, а максималните около 10°. Има малка вероятност за валежи, вятърът ще отслабне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Жоре Бекъма преди 4 години
Начиии ... Или че вали... Или нЕма да ... вали ! ... Тва е! ......