Снежно и мразовито и днес. Докога ще е така?

Температурите ще стигат скромните 0-5 градуса
4 дек 2019 09:19, Петя Славова
3

Преди обед днес над Югозападна България и около планините все още ще прехвърча сняг, докато над североизточните райони ще настъпи бързо намаление на облаците. Следобед и привечер от североизток на югозапад облачността ще продължи да намалява и ще се установи ясно време.

Вятърът ще отслабва и стихва. Максималните температури ще стигат скромните 0-5 градуса. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева за зрителите на "България сутрин".

В четвъртък утрото ще бъде студено и с отрицателни температури - на места до минус 10-12 градуса - в низините с намалена видимост. Около и след пладне ще бъде слънчево и ще се затопля.

В петък повишението на температурите ще продължи, особено в планинските райони. В равнинната част на страната преди обед мъглите ще са често явление.

В събота от запад на изток ще се заоблачава и на места за кратко ще превали дъжд. Западен вятър ще подобрява видимостта и ще повишава температурите. В неделя ще бъде ветровито, а около планините отново ще превали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
haha преди 4 години
нормални време за годината, само да имаше повече сняг.
1
0
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До 1-ви Април 2020г.