Облаци и дъжд за последно тази седмица, в петък - слънце

Максималните температури ще достигнат 32 градуса
Обновена: 25 авг 2022 08:33 | 25 авг 2022 08:30, Анисия Иванова
0
Облаци и дъжд за последно тази седмица, в петък - слънце
Снимка: БГНЕС

Денят ще стартира с минимални температури от 16 до 22 градуса. Над страната ще има значителна облачност. Ще превали над Източна България, а следобед валежи с летен характер се очакват в южните райони и Добруджа. Вятърът ще бъде слаб от североизток със скорост до 20 км/ч, а следобед и през нощта - от югозапад.

Максималните температури в населените места от западната половина на страната ще бъдат от 24 до 31 градуса, на места - 32, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR.

Над морето ще има облаци с превалявания през целия ден и през нощта срещу петък. Максималните температури на въздуха ще бъдат до 29-32 градуса. Морската вода е с температура от 26 градуса по северното крайбрежие и до 26-27 градуса по южното.

В петък ще има повече слънце и разкъсани облаци над планините и над Добруджа. Валежи не се очакват. В събота ще има повече слънце, а летни валежи се очакват над Рила и Пирин. В неделя ще бъде предимно слънчево и сравнително топло за сезона с температури от 29 до 33 градуса. Следобед ще вали над планините и поречието на Дунав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: прогнозавремеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари