Температурите утре отново тръгват нагоре, ще са до 32°

По морето ще е слънчево, със слаб вятър и 25°-28°
27 юли 2023 17:15, Елка Василева
2
Температурите утре отново тръгват нагоре, ще са до 32°
Снимка: архив, БГНЕС

През нощта северозападният вятър значително ще отслабне. Облачността над източните райони ще намалее и над страната ще бъде ясно. Утре ще бъде слънчево. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°, в София - около 28°. Атмосферното налягане ще се задължи близо до средното за месеца, сочи прогнозата на НИМХ.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максимални температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 21°-28°, но край Шабла е 10°. Вълнението на морето ще бъде два бала.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Вятърът ще отслабне, но по билата ще се задържи силен от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра - около 12°.

През почивните дни времето ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб, в събота от юг, в неделя от югоизток. Температурите ще се повишат слабо и максималните ще са между 29° и 34°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
A cъrлacyвaнo ли e c nocoлcтвoтo?
1
3
 
3
 
! Отговори
ТЦ, ТЦ ТЦ ... преди 8 месеца
Пък в Германия в момента е 17 и вали, а хората ходят с якета, суичъри и тн...