Хладно и с валежи до петък, след това идва ново затопляне

Максималните температури в страната ще са от 25 до 31 градуса
9 авг 2023 09:08, Нели Христова
1

Днешният ден ще започне с минимални температури в страната от 12 до 19 градуса. Преди обед ще бъде предимно слънчево. Следобед в западните райони ще се заоблачава. Вятърът ще бъде слаб от изток със скорост до 20 км/ч.

Максималните температури в страната ще са от 25 до 31 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Над морето преди обед ще превали по северното крайбрежие. Следобед облаците ще намаляват и ще остане без валежи. Вятърът ще бъде умерен от североизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат от 26 до 28 градуса.

Над Западна и Централна Европа ще се вихрят дъждовни облаци, като по-съществени валежи, придружени от силни ветрове, се очакват по Скандинавието и над източните територии от континента. У нас ще бъде ветровито с преминаване на нова хладна вълна от запад на изток.

В четвъртък ни очаква облачно време с валежи в западните и южните райони. От петък до неделя времето обещава да бъде слънчево и топло. Нова гореща вълна за България се задава от 14 август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 месеца
Малеее,само 25 градуса и взех да...треперя от студ.