Максималните температури днес ще са от 11 до 18 градуса

В планините вали мокър сняг
13 ное 2023 08:15, Нели Христова
2

Денят ще започне с минимални температури от 5 до 11 градуса. Ще има значителна облачност с превалявания, като централните части от Дунавската равнина ще бъдат защитени от валежите. Значителни по количества ще бъдат дъждовете в южните райони - до 15-20 л/кв.м. В планините ще има значителна облачност. Над 1800 м ще вали мокър сняг.

Максималните температури днес ще са от 11 до 18 градуса, по морето до 14-15 градуса. Над планините ще вали дъжд и сняг, с по-интензивни валежи в Рила и Пирин. Снежната покривка, която ще се образува, ще бъде над 1700 м  до 15-17 см, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Във вторник мъглите в ниските места ще бъдат често явление. В сряда ще премине бързо хладна вълна с валежи от дъжд, по-съществени в западните и в източните райони. В четвъртък видимостта ще бъде намалена, а есенните мъгли ще бъдат често явление.

В петък от запад ще се задават дъждовни облаци и ще има валежи от дъжд, а по високите полета - от мокър сняг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Я се разберете кво да лъжете щото по телевизиите го даваха още в сряда срещу четвъртък дъжд а за София и сняг а пък лежачите казаха да си обуваме зимните гуми че щели да пълнят на кокорчо хазната от нашите глоби.
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хубав ден!