Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Мъжът остава в Донецк, за да се бие, а семейството си изпраща в безопасност
Обновена: 25 фев 2022 14:05 | 25 фев 2022 14:00, Нели Христова
198
Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Както всеки военен конфликт и този в Украйна разделя семейства.

Сърцераздирателно видео бе публикувано в социалните мрежи от град Горловка в района на Донецк.

Кадрите показват как баща качва съпругата си и малката си дъщеря на автобус, който да ги отведе далеч от военните събития. Той самият обаче остава, за да се бие за бъдещето на Украйна.

Обленият в сълзи баща прегръща плачещата си дъщеря, а след това към тях се присъединява и майката, преди тя и малкото дете да заемат местата си в автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
55- Нали НАТО бил пред разпад- какво стана - защо ваш пут99лер не смее да премине украинската граница и да си ''вземе'' част от Полша- държава- член на НАТО, а... Много сте ербап руснаците, но Природата няма още дълго да ви търпи...Вие и за чаове щяхте да прегазите БЪЛГАРИЯ- нали така прокламирахте, а сега Байдън ви наа999ка- каза ви, че американците ще защитават ВСЕКИ ИНЧ натовска територия, без значение дали става въпрос за българска, румънска, полска, естонска и т.н.
42
14
 
9
 
! Отговори
Факти преди 2 години
Нали руснаците не били сила и били със слаба боеспособност ? Всички са напълнили гащите и гледат от страни какво става със Украйна само за 2 дни. Тия докато се чудят какво да ги правият русия може до дни да стигне където си поиска събодете се
41
1
 
11
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Напишете в ю туб Тем временем в Чечне. 10 000 человек отправляются на УкраинуЩе видите как Чечения праща 10 000 души на война в Украйна. Говорят на чеченски и четат молитви. Войниците отговарят: Аллах е велик (аллах акбар).Боже, до какви времена доживяхме!
40
5
 
2
 
! Отговори
gdf преди 2 години
Нямат шанс срещу руснаците. За него е по-добре семейството му да има мъж и баща. Оставайки да се бие, остава да умре безсмислено.
39
6
 
7
 
! Отговори
Пловдив преди 2 години
По холивудски сценарий,как пък само американски медии заснемат такива моменти.Долняци.
38
19
 
19
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 2 години
Л***йнарщина. Това е украински гражданин, който отива да се бие за руската армия, за да защити семейството си от терора, на който бяха подложени жителите в Донецк. Пропагандата на САЩ ражда само трупове!
37
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дете плаче уплашено защото се разделя с баща си.Бащата заминава да се бие и не знае дали ще види повече детето си.Мъката е неописуема.Това тряба да му го пуснат да го гледа Путин, за да види каква мъка причинява на хората.
36
17
 
19
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Хора казвам ви тове брутална лъжа.Гледах го преди малко по руска няква,това е доброволец отива да се бие с фашагите от украйна.Точно него коментираха колко е страшна пропагандата на сащ.
35
5
 
12
 
! Отговори
Бай 100ян преди 2 години
https://rusvesna.su/news/1645720241 Вижте както правиха Украинците през тези 8г над народа на ДНР и ЛГН. Това няма как да го видите по нашите медии!!!
34
13
 
4
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
Мъжът не плаче наистина, не виждате ли че се преструва. Лош актьор. Пуснете нещо реално поне, все ще се намери..
33
2
 
4
 
! Отговори
Пишете за това преди 2 години
Пернишки фашисти близки до Главният Прокурор Иван Гешев изтезават хора! Има над 40 входирани жалби за изтезания от Фашистки милиции близки до Борисов и Гешев!
32
10
 
3
 
! Отговори
Цървул преди 2 години
Къде е Великия политик? Пак ли е на хокей? Ах,неговата страхлива....!!!
31
8
 
7
 
! Отговори
re преди 2 години
Всички путинисти са *** мекици, които ще се опикат и ще питат за мама ако ги пуснат на фронта. В коментарите са много смели иначе, клавиатурни онанисти.
30
0
 
2
 
! Отговори
Вижте 18+ преди 2 години
https://rusvesna.su/news/1645720241
29
3
 
8
 
! Отговори
Геополитик преди 2 години
Фалшива новина: остава, защото не може да напусне в Украйна е обявена пълна мобилизация и младежи от 18 до 55 не могат да напускат страната. Първи ИТ-специалистите изчезнаха
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно защо не гледахме такива умилителни кадри, когато десетки хиляди бащи от Донбас се разделяха по същия начин с дъщерите си, евакуирайки жените и децата от бомбите и стрелбите на украинските военни...
27
11
 
9
 
! Отговори
тцтцтц преди 2 години
Тавариш Путин,нали знаеш господ гледа безбожнико.Рано или късно ще отговаряш за всички невинни жертви които са умрели заради твоя болен и комплексиран мозък.
26
4
 
6
 
! Отговори
https://rusvesna.su/ преди 2 години
Вижте какво правиха Украйнците през тези 8 години на народа от Домбас. Вижте!!!! Потресаващи кадри!
25
7
 
5
 
! Отговори
САЩинско зло преди 2 години
Ама колко се гнусниии...не е истина просто..бааахтиии траша сте..отпадъкк
24
3
 
5
 
! Отговори
Бг преди 2 години
Ако е доброволец за Донбас, а статията е продажна, точно като медията, и да той отива да се бие за Малоросия=Украина - тогава е герой и нека Бог го защити и спаси, а тези които пускат фалшиви новини да ги накаже !