Опит за диалог: Ердоган поканил Путин в Турция

"Дипломатическите пътища не бива да бъдат затваряни"
Обновена: 26 фев 2022 19:37 | 26 фев 2022 19:31, Веселина Йорданова
130
Опит за диалог: Ердоган поканил Путин в Турция
Снимка: БГНЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че е поканил руския президент Владимир Путин в Турция и че дипломатическите пътища не трябва да бъдат затваряни, предаде днес турската телевизия ТГРТ.

Още по темата
Ердоган е заявил това на заседание на централния изпълнителен комитет на своята Партия на справедливостта и развитието (ПСР).

"Трябва да демонстрираме поведение в подкрепа на мира", е посочил Ердоган. "По време на телефонен разговор с г-н Путин го поканих в Турция", е добавил турският лидер.

Пред руския президент Ердоган е казал още, че трябва да бъде постигнато демократично решение, че Анкара е против военните действия, че войната няма да бъде от полза за никого и че всички ще понесат вреди.

"Повторих нашия призив за разрешаване на въпроса по мирен път в рамките на Минското споразумение. Приканих (Путин) към уреждане на проблема по пътя на мира, диалога и дипломацията. Дипломатическите пътища не бива да бъдат затваряни", е казал Ердоган пред съпартийците си, посочва още ТГРТ. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега скъпи предатели на България и избрали ционистката клика на ЕС, САЩ, Ердо и Путин ще си вземат решенията и за нашата страна. Колко и кои части ще отидат при Турция от нашата мила родина. Предупреждаваме от години. Години. Вие сте луди васалчета на ония, дето унищожават всичко българско. Ще разбетете, но късно. Единственият ми правилен ход бе неутралитет. Тих, леко *** и неподлежащ на натиск неутралитет. Руският брат ще ни заличи този път без пощада и не само нас. Вие сте против България
91
2
 
0
 
! Отговори
Путо преди 2 години
И аз го поканих, но още не ми е писъл. Сигурно го е страх!
90
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ядат Адана кебап и за десерт баклава )а може и до България да дойде ,да ни почерпи пък той )
89
1
 
0
 
! Отговори
Istinata преди 2 години
Sigurno ima oshte torti. /Izvadka ot u4astia ot predishni pokani na predishen bg primier/
88
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия (освобождава) от Робство. Така ни (освободиха) и нас като в Украйна
87
5
 
7
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 2 години
До ZULU---Наахааканият буллгаропиттек, научи се да пишуваш на кирилица и правилен български език, и след това раздавай оскъдния си акъл по форумите, коппелленце буггарссско гадно и гладно! Марш обратно във клас втори на килийното школо!
86
4
 
11
 
! Отговори
Free tip преди 2 години
Султане я им гръмни някое корабче и много бързо ще наострят ушанките си какво им казваш.
85
2
 
18
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Доказа, че е наше момче, НАТОвче. Браво комшу, браво Реджеп.
84
7
 
30
 
! Отговори
5-тко преди 2 години
Простият, беден и злобен българин много го е яд, че Ердоган е фактор, уважаван от техния идол Путин! Владо от години не е стъпвал в България, скоро каза, че българската азбука дефакто е македонска, от Анкара каза, че спира Северен поток у започва Турски...с две думи ДРЕМЕ МУ ЗА БЪЛГАРИЯ И ТЪПИТЕ СЕЛЯЦИ ЖИВУЩИ ТАМ! Но тъпият българин с манталитет на нахален подмазвач, продължава да фанатазира, че Владо много ги обича и не спира да мечтая за война между Русия и Турция, които работят заедно
83
3
 
8
 
! Отговори
Мъж преди 2 години
5-ко, да кажеш нещо и за българските пидираази? Какви се, готини ли се, на кого пускате?
82
9
 
9
 
! Отговори
5-ко преди 2 години
Пропуснах да кажа, че изключвам българските жени от предишния си коментар! Те са красиви и са тарикатки, не пускат на българсия ***, а си търсят истински мъже по възможност ***! Познавам такива, които разрешават на българските си мъже само и единствено да мастурбират, гледайки ги по бельо, а секса го правят с яки тъпкачи! Извинявам се за истината!
81
2
 
40
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Колкото и да не харесвам султана, за сега единствено той има разумна позиция за разрешаване на конфликта. Всичката останала пасмина само лае и се заканва..
80
5
 
22
 
! Отговори
5-тко преди 2 години
Простият, беден и злобен българин много го е яд, че Ердоган е фактор, уважаван от техния идол Путин! Владо от години не е стъпвал в България, скоро каза, че българската азбука дефакто е македонска, от Анкара каза, че спира Северен поток у започва Турски...с две думи ДРЕМЕ МУ ЗА БЪЛГАРИЯ И ТЪПИТЕ СЕЛЯЦИ ЖИВУЩИ ТАМ! Но тъпият българин с манталитет на нахален подмазвач, продължава да фанатазира, че Владо много ги обича и не спира да мечтая за война между Русия и Турция, които работят заедно 😂
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Футболисту има *** .Чеша го .Една грешница и ...... ще пусне .
78
9
 
14
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 2 години
Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...
77
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо не съм фен, Ердоган да оправя нещата. Интуиция..
76
15
 
10
 
! Отговори
Путин към Ердоган преди 2 години
По добре ти да ми дойдеш на гости в Сибир...
75
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ето в зеленият коридор от Крим към Стамбул, дами и господа плувецът, джудистът, хокеистът, президентът, премиерът, президентът, премиерът (офф колко пъти ли бяха, извините ето из ваксине)
74
2
 
11
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Сигурно ще му шушука как и той иска да си върне териториите от османско време. Турският народ се е предал да протестира, защото Ердо е на друго ниво по лудост.
73
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъже чобанина, него никой не го пита.