Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети

Москва обвини Румъния, че е разрешила кацания от Киев
Обновена: 6 мар 2022 20:44 | 6 мар 2022 20:36, Веселина Йорданова
486
Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети
Снимка: БГНЕС

Русия предупреди днес страните, които са съседни на Украйна, да не приемат бойни самолети на Киев, които после ще бъдат използвани срещу силите на Москва и обвини Румъния, че е разрешила подобни кацания, предаде Франс прес.

Още по темата
"На практика цялата авиация на режима на Киев, годна за участие в боеве, беше унищожена. Но ние знаем от сигурни източници, че украински машини, са излетели към Румъния и други съседни страни", заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

"Използването на мрежата от летища в тези страни за база за украински военни самолети и за тяхното последващо използване срещу руските въоръжени сили би могло да бъде смятано като намеса на тези страни във въоръжен конфликт", предупреди говорителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
303 най-много антиваксъри има в Англия и САЩ! Нали знаеш, че антиваксър е човек който отказва ваксиниране, а не човек който отказва ковид инжекция. Та в меката на ковид ваксърите масово са антиваксари, нямат ваксини срещу шарки, полио, ДТК и т.н. В САЩ има цели щати с по 1% ваксинирани срещу шарка, в Лондон е същото. А пък във Франция 25% от населението няма и 1 ваксина и са франсета, а не чернички. Та викаш антиваксърите са русофили? Уау, запада яко го е закъсал с толкова "путинофили"!
283
8
 
4
 
! Отговори
дума на НАТО преди 2 години
Стана е ясно как ВСУ се крият като сурикати толкова ефективно. Във Мариупол е извзет лаптоп собственост на НАТО с връзка в релно време към спътниковото разузнаване на пакта. Тц! НАТО не е страна в конфликта - ама хич! БЕ ВЕРВАЙТЕ ИМ!
282
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Военната подготовка преди клетвата е 45 дни.. Много бързо ще могат да служат в армията, и ако трябва, да отдадат живота си за родината.
281
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние що не си вземаме Македония, Сърбия и Гърция?
280
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая ще се окаже, че Путин е бил агент на западните разузнавания. Почти цялото му управление е антируско,от икономиката и военната ангажираност до спорта.Вместо да държи добри отношения с платежоспособният и цивилизован свят, той се зъби и заплашва! Имал алтернатива Индия и Китай!!! Голема алтернатива, слуга на азиатци.
279
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 303 "Забелязали ли сте че тези 3 характеристики на човека вървят ръка за ръка русофил - антиваксър - неудачник" Отдавна. Както вече посочих, причината е в маргиналния статус, който имат. Когато си абсолютно безполезен, единственото, с което можеш да се тупаш в гърдите е ако правиш мизерии на останалите, а останалите са хората, които искат и живеят нормално. Затова подкрепят всичко разрушаващо обществото. Само претекста им се мени. Затова са и конспиратори.
278
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
236 Що за баланс, ако руските граници се пазят от руски войници, от двете страни? Ако Москва подтискане цели държави, техните народи, ако анексира чужди територии? Украинците не искат повече да бъдат унижавани и да живеят под руски ботуш. Не искат Путин да постави свои хора в тяхното правителство и лидер, който да е руска марионетка.
277
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Москва плаши цяла Европа.
276
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия с над 7милионно население в Украйна (колкото малка държава) и най-голямата руска диаспора в света не може да позволи тази държава да членува във анти-руският военен съюз НАТО!" --------------------------------------- ТОЗИ МИТ се падна вече!!!! на 30 км от руската граница Харков не може да бъде превзет вече 9-ти ден!!!!!!!! Може да говорят на руски, НО НЕ СА РУСНАЦИ или поне не се считат за такива!!!!! А в Херсон, превзет преди 2 дена и от тогава има многохилядни митинги с УКРАИНСКИ ЗНАМЕНА
275
2
 
20
 
! Отговори
До 297 преди 2 години
И защо да не позволява? Украйна е независима държава. Щом иска в ЕС, това си е нейно решение.Никой не е гояорил за ядрено оръжие там. Но путин оше след мейдана веднага анексира Крим. Напълно незаконно. Какво очакваш от подобен съсед мутра. Или става каквпто той казва или идва да те пребива.Това ли ви е на русофиллите разбирането за живота?
274
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Столтенберг трябва спешно да бъде извикан в България и да му се каже как мисли Путин, Столтенберг какво да казва, какво да не казва. Само България може да помогне на Запада да се спаси.
273
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
300 по-скоро ще останат милион *** и хич и няма да се чудят какво е останало от планетата а ще се кефят, че сме им освободили територията.
272
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 297 "Русия с над 7милионно население в Украйна (колкото малка държава) и най-голямата руска диаспора в света не може да позволи тази държава да членува във анти-руският военен съюз НАТО!" Абе, защо Харков, един град на 40 километра от границата с Русия и който руснаците обявиха, че бил "главно руско" население, се бие като за последно? Лъжите на режима на Кремъл падат като зрели круши от реалността.
271
1
 
7
 
! Отговори
До 294 преди 2 години
А 10 000 убити руснаци смешно ли ти е?
270
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
279 всъщност те са викинги. Русия е създадена от викинги, доказано е исторически. Самото име значи гребци и няма нищо общо с руси хора. Името Русия е на викингско племе мореплаватели акостирало на територията на днешна Русия. Така че прав си, не са славяни.
269
0
 
1
 
! Отговори
Накрая преди 2 години
На планетата ще останат три плъха и пет *** да се чудят какво е станало.....
268
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 290 "тогава накарай Кире да ваксинира децата с Пфайзер да видим какво следва" Аз съм васкиниран с Пфайзер (три дози) и не "последва" нищо. Но реториката ви я знаем, тъй че си спести "уникалността", ясен си.
267
0
 
5
 
! Отговори
До 263 преди 2 години
Недей гледа броя на хората първо се печели въздушното пространство ,а то е спечелено от Русия ,като нямаш стингъри ( дано да са им доставили ) самолетите и хеликоптерите могат да попилеят всякаква по численост ешалонирана отбрана ,затова на украинците им остават градовете , там силите не се изравняват ,но отпора може да донесе много жертви на агресора . Затова войната все още не е започнала ! А после ще има и партизанска еойна !
266
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
286 Защото Путин държи копчето на ядрените ракети. А и не всички са годни да воюват от населението.
265
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ... "Защо 44 милионна държава, която е напълно мобилизирана и има поне 15 млн войника" Ко? Това е втория път днес при който съм се смял с глас на глуспостите на путинофилите. Първия беше когато прочетох, че само в една база руснаците били пленили 4000 украински танка. Няма такава пародия. Ако повода не беше толкова неприятен щяхте да сте за абсолютно посмешище на всички.