Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети

Москва обвини Румъния, че е разрешила кацания от Киев
Обновена: 6 мар 2022 20:44 | 6 мар 2022 20:36, Веселина Йорданова
486
Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети
Снимка: БГНЕС

Русия предупреди днес страните, които са съседни на Украйна, да не приемат бойни самолети на Киев, които после ще бъдат използвани срещу силите на Москва и обвини Румъния, че е разрешила подобни кацания, предаде Франс прес.

Още по темата
"На практика цялата авиация на режима на Киев, годна за участие в боеве, беше унищожена. Но ние знаем от сигурни източници, че украински машини, са излетели към Румъния и други съседни страни", заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

"Използването на мрежата от летища в тези страни за база за украински военни самолети и за тяхното последващо използване срещу руските въоръжени сили би могло да бъде смятано като намеса на тези страни във въоръжен конфликт", предупреди говорителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 338 "Путин ще иска и война с НАТО, за да принуди Запада да отмени санкциите." Путин нищо не може да "принуди" запада. Все още се бие на неутрална територия. Стъпи ли на западна територия е пътник ВЪПРЕКИ оръжията си. Там няма да има совбодно небе и беззащитни военни окопали се по градовете.
303
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Последни новини Тези "активи" са нищо без ноухауто и марките, на които принадлежат. :)))) За сметка на това това гарантира, че когато Русия бъде поставена където й е мястото, ще се конфискуват цели находища като обезщетение. Голямата разпродажба!
302
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАТО има сила, но няма ум. Путин греши, но продължава напред. Всеки ден му носи малка победа, която НАТО не признава и няма да признае. Но победите са победи, а НАТО не печели дори от грешките на Путин. Путин ще иска и война с НАТО, за да принуди Запада да отмени санкциите.
301
7
 
4
 
! Отговори
Последни новини преди 2 години
Руската федерация национализира и конфискува почти 100% от Европейските и Американски инвестиции правени някога в странта .Имоти ,бизнес центрова,молове,фабрики, авоари и активи за 4 трилиона долара на компании от САЩ и Европа . Компании в ИТ сектора като майкрософт ,бързооборотни стоки като Metro cash&cary, Макдоналдс ,инвестиции на автомобилни компанни като VW и Мерцедес и много други . Санкциите надвишават 2 пъти БВП на страната и 4 пъти наложените от запада санкции срещу Москва!
300
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има репортажи. Да гледам САМО БТВ и НОВА двете най-обективни медии в Света. По цял ден да жаля украинската съдба лелелеле решихме нашите проблими че сега Украйня ще оправяме.
299
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Аз "Руските окупатори в Украйна ги посрещат със цветя, защо няма репортажи от наште мисири?" Виждаме, виждаме: хвърлят цветя по всички окупационни войски. А тези, които са решили да бягат с цели букети са се втурнали към Русия.
298
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 326 Това не е всичко. Руснаците са "открили" и че украйнците разработват и атомни оръжия. Наглите руски терористи вече започнаха съвсем през просото да лъжат, но това с нищо няма да им помогне.
297
9
 
4
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Руските окупатори в Украйна ги посрещат със цветя, защо няма репортажи от наште мисири?Какво ме интересува ревливата напаст украинска. Сами си надробиха попарата с нациските терористични групички в райони с руско и българско население.
296
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той Путин си мисли,че със заплахи ще си прави каквото иска и до когато иска.Има обаче хора,които не се страхуват да умрат,дори ще го направят с удоволствие,а тях няма как да уплаши!И лошото е,че ако се решат на самоубийствени действия тези хора могат да направят всичко и нито Путин,нито САЩ или който и да е не може да ги спре.Тогава какво ще правим?От засилило се камикадзе към определена цел бягане няма!
295
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се защо русофилите в България си мислят, че бясното куче ще ги подмине. Няма да стане - то си хапе наред - русофили, русофоби, руснаци - бясното куче не подбира, докато не бъде упоено.
294
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 318 "В САЩ има цели щати с по 1% ваксинирани срещу шарка, в Лондон е същото." Нямат защото шарката се смята за изкоренена, това е СМИСЪЛА на това да се наложи ваксинация. ВСИЧКИ случаи в САЩ са ВНЕСЕНИ от чужбина. За 2018 година в САЩ е имало 372 случая на 335 милиона население. В същата година във "ваксинираната" Русия е имало 2540 случая на 145 милиона. ТОЛКОВА са ви познанията и такива са ви и опорките - безнадеждна липса на информация съчетана със злоупотреба и лъжи. Нормално.
293
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е и? Хайде като е толкова отворен тоя московски луматик да почва третата световна! Руската *** ще бъде смазана, но чувство на вина никога няма да се събуди в тази нация.
292
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците са открили БИО лаборатории на украйнскя територия.С чума и други приятни бяктерии и вируси, чакащи да бъдат пуснати от самолетите на нашите доброжалятели от Америка с любов. Вече стана ясен произхода на ковид. ;)
291
4
 
10
 
! Отговори
Prima преди 2 години
Китай просто иска да отслаби ролята на САЩ в световен мащаб, но никога не би рискувал дружбата със САЩ за Русия. Китайците са хитри и неслучайно са най-силната икономика вече. Русия няма пари и за 1/10 от стоките, които САЩ купува. Как си представяте азиатците да рискуват най-големият си пазар за едни чужди имперски интереси? На този терен няма приятели, а само интереси. Не гледайте на играта като на футболен мач. Тук нещата са по-сложни.
290
5
 
13
 
! Отговори
РР преди 2 години
Ми пратете великата руска авиация да нападне Румъния. *** смешниците. Обзалагам се, че приближава деня в който на някой на запад ще му писне и ще реши да ви покаже колко точно ви е зле армията.
289
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
312 прав си. То за това у нас само под 1% нямат никакви ваксини, а на запад, особено в сектантските щати нямат и 1% ваксинирани. Вярно тия без ваксинация са големи маргинали. Ти обаче под антиваксър какво разбираш? Защото за мен антиваксър е човек, който не си слага никакви ваксини и не вярва въобще на науката. Такъв дето не иска да е опитна мишка, но има всички ваксини по календар си е много читав човек, даже е мъдър! Но да, на запад е пълно с *** и маргинали без нито една ваксина!
288
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 309Тази опорка че защитавал 7 милиона руснаци пада, защото за живеещите в Украина рускоговорящи, които са повече от 7милиона никога не е имало проблем с езика. Това е изкуствено създаден проблем от хора изпратени от Москва в Донбас през 2014г. Самите руснаци избягали от Донецк твърдят това.
287
5
 
11
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Режима на Киев . Хахаха тия руски пияници чупят ***
286
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
314 Ха,ха,ха.
285
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
301 Шведските крале избиват до крак, викингите. От тогава, те стават легенда.Руснаците са по-скоро смес от варяги и азиатци.