Руски войски обстрелват къщи в град Буча

Според местното население армията убива цивилни
6 мар 2022 12:54, Петя Славова
154
Руски войски обстрелват къщи в град Буча
Снимка: БГНЕС

Руските войски продължават безмилостно да обстрелват къщи в близкия до Киев град Буча. Убиват цивилни и дори деца. Това написаха от местната власт в профила си във Facebook.

Още по темата

Доставянето на хуманитарна помощ е невъзможно. Жителите са под обсада. Поне 1000 съобщения на ден получават местните власти от хора, които се нуждаят от храна, вода и възстановяване на комуникациите.

От дни хората са без ток, топлина, комуникации и интернет, предава Bulgaria ON AIR.

Евакуацията от дни е невъзможна, хората се крият основно в мазета. Някои с дни се опитват да открият свои изчезнали близки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Днешната руска армия не се различава от фашистката германска армия през ВСВ.Путин Лавров на трибумал в Хага.
88
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това вече е геноцид бе хора ,това вече военни престъпления се нарича и всички безумци руски генерали и политици во главе с началника си ще подсмърчат от клетката в Хага , забравили саааааа забравили са Нюрнберг
87
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според Путин това не е нацизъм
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 112 "По кого стрелят руснаците? Ако Украинците са си свършили работата добре в тези къщи не би следвало да има и един цивилен?" И къде да отидат?
85
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-възпитателно ще бъде да му сложат усмирителна риза и да го показват периодично от лудницата. Така ще се помни колко лесно е човек с неограничена власт да изперка и да причини жестоки поражения върху човечеството.
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По кого стрелят руснаците? Ако Украинците са си свършили работата добре в тези къщи не би следвало да има и един цивилен? А ако Зеленски е забранил евакуацията на цивилни мъже то тогава всеки убит би трябвало да е на неговата сметка, нали? Нека, ако журналистите не се страхуват за работата си, да коментират действията на Зеленски, който принудително държи мъже като жив щит в поредна Холивудска постановка.
83
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Телевизия Настоящее время - руска ТВ, забранена само в Русия, който иска в реално време без цензура и всички гледни точки. Ако вашия оператор не я транслира, може да я гледате на сайта им, имат и канали в Ютюб, имат и приложения за телефон. Въобще всички, които се жалвате за липса на друга гледна точка/знаем чия/ , тази ви методичка/ опорка, не минава, защото само в Раша има 1 единствена гледна точка. Никога няма да покажат убитите по улиците евакуирищи се хора включително деца. Вижте г
82
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мдааа. Много честни (не платени) русофили са в процес на осъзнаване, че "дядо Иван" и "чичо Вова" са два доста различни в своята същност символа и че на дядо Иван внукът - Вова, ще засенчи популярността на дядо си, но не като слава на спасител, а като известност на масов убиец.
81
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички поддръжници на Путин трябва да бъдат обявени за национални предатели със закон, така както е незаконно да се възхвалява Хитлер. Ай сиктир, чудовището ежедневно убива хиляди невинни, които са и украинци, и руснаци. И цинично някакви нещастници обявяват, че това било изпълнение на перфектен план, т. е. признават си, че тези жертви са част от плана! Както ми каза днес един 80 годишен, който до миналата седмица ходеше с фанелка "СССР" - каза "Това е позор. Не съм го очаквал никога".
80
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кажи му журналист и не го обиждай по-вече...
79
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 105 "И аз бях от хората, които си въобразяваха, че запада е рай. Ще ида там и ще се възродя. Да, ама съм лекар. Очаквах поне малко да ме зауважават, а те ми предложиха работа да им бършувам оная работа на бабите и дедовците им." Кофти е да лъжеш така нагло. Лекарите не се занимават с работата на санитарите. Казвам го като някой работещ в западна болница (не като лекар, но не и като санитар).
78
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз бях от хората, които си въобразяваха, че запада е рай. Ще ида там и ще се възродя. Да, ама съм лекар. Очаквах поне малко да ме зауважават, а те ми предложиха работа да им бършувам оная работа на бабите и дедовците им. И тогава си казах-по-добре ниска заплата, отколкото най-долен слугинаж. Сега пък много са им нужни лекари у нас. Чао, бамбина, чао.
77
8
 
13
 
! Отговори
пх преди 2 години
Самите Окраинци пишат и снимат как Окраинските войски разполагат воена техника и оборудват огневи точки в жилищни квартали, училища и болници... прилагайки тактиката на терористите. Май на окраинската власт не и дреме много за жертвите сред гражднското население, напротив, получава се прекрасна "картинка" за Западните Медии по примера на "Белите каски" у Сирия!
76
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам реално видео как обстрелват къщи. Вие нещо не сте наред. Махайте си американската пропаганда, дигайте си я на дисагите и чамодан, вакзал, Ню Иорк.
75
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как да проверя дали обстрелват къщи? Просто трябва да вярвам? Аман от фалшиви официални новини. Това е голям резил за журналистиката като професия, ако е въобще такава.
74
1
 
0
 
! Отговори
Димитров преди 2 години
От хигиенна гледна точка препоръчвам сайта Гласове - https://glasove/95% от българските сайтове напонят на Дарик, когато сваляха Жан Виденов. Днес е Прошка, но имаме ли сили да им простим?34617
73
5
 
6
 
! Отговори
+- преди 2 години
До 91 а всички фенове..да си купят билети до сащ И ДА НЕ забравят да си извадят визи като третосортна страна от Африка и чичко бАЙДЕН отидат..)
72
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали Зеленски или друг ще бъде на власт няма значение. Народа на Украйна от различните му етноси не позволява съдбата му да бъде чужда. Когато руската войска отиде в Киев тя става ойупационна войска.
71
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро всички фенове на Путин в БГ ще трябва да си купят еднопосочен билет до руската граница и да напуснат ЕС в посока Москва. И тогава светът ще стане едно по-добро място за живеене.
70
4
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
УКРАИНЦИ СЕ ОКОПАВАТ В МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА НА КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ НА КИЕВ И ПО ЕТАЖИТЕ НА СГРАДИТЕ !!! МНОГО СА УЯЗВИМИ ГОРКИТЕ , НО СМЕШНИКА ОТ ЛУКСОЗНИЯ БУНКЕР ТРЯБВА ДА СЕ СПАСИ !!! Май 956 БЕРЛИН !!! НО ДНЕС РУСИЯ НЯМА ДА ПОСТАВИ ЗНАМЕ - ИСКА НЕЗАВИСИМОСТ НА ПОКРАЙНА ОТ НАТО И АМЕРИКА !!!