Журналистка с протест срещу вайната в Украйна в национален ефир в Русия

Тя излезе наживо с лозунт: Руснаци, лъжат ви
Обновена: 15 мар 2022 19:41 | 14 мар 2022 22:40, Нели Христова
239
Журналистка с протест срещу вайната в Украйна в национален ефир в Русия
Снимка: БГНЕС

Протестиращ прекъсна живото излъчване на руската държавна телевизия, размахвайки плакат с надпис: „Няма война, спрете войната“.

На кадри, широко разпространени в Русия, включително в приложението Telegram, жената влиза в кадър зад водещата в новинарската програма „Время“ на Първи канал.

„Не вярвайте на пропагандата, те ви лъжат, руснаци срещу войната“, пишеше на табелка, която жената държеше.

Протестиращата, по-късно идентифицирана като Марина Овсяникова, е служител на телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
2
 
2
 
! Отговори
Димби Провадия преди 2 години
Гришо победи най-невероятния Александер Бублик , и е вече на четвърт финал . Моля ви , оставете Окрайна , въпреки че знаете кой ще спечели и защо и от къде и как ..... Кажете , коментирайте Гришо , на който знаете и Ph на урината му . Защо е победил : Бублик не си е направил клизма преди мача или е в ремисия а нашия е правил страхотен кЕкс с някоя световно известна красавица ( на която само можете да си ударите една ракетка ) - хайде творете за момчето , което има кеш 20.000.000 долари .
175
2
 
4
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
До Анонимен 187. Ти как мислиш, дали в длъжностната и характеристика е написано, че е длъжна да прави пропаганда в защита на ***-Путин. На мен не ми се вярва. Пък и си мисля, че само едно прасе би било долно от помия и ***. Хората са мислещи същества и правят разлика от добро и зло, истина и лъжа. Това е трудно и непонятно за вас русолизците, за вас истината е такава каквато каже бащицата или партийния секретар. И не разбирате защо руснаците в Украйна се бият срещу войските на Путин.
174
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Чичо СамПо-скоро за справка виж Ирак или Либия. Или Египет преди генерал Сиси. Генералът е по-демократ от Мубарак? А стига бе! Само, че в тези държави няма атомни бомби и ракети. Супер изтребители, ракети и стратегически бомбандировачи.
173
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БРАВОПо-скоро тази привилигерована кака иска да се направи на жертва за да избегне санкциите на Запада и да продължава да се поства от различни точки на света. Га руча кюфтетата..... Със съпруга й досега яко са бозаели на служби в прокремълски медии. Сега ли им просветна? Повръща ми се от такива "герои".
172
4
 
4
 
! Отговори
БРАВО преди 2 години
На журналистката! Русчофилчета - вътрешен човек от талавизията ви го каза - ЛЪЖАТ ВИ! : )))
171
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Вайната" в заглавието ме отказа.
170
3
 
10
 
! Отговори
полковник Колев преди 2 години
Видяно и съобщено по новините на Германската телевизия: Бегълците евреи от Украйна ще ползват всички привилегии и предимства пред останалите бегълци и германски граждани!!!
169
13
 
12
 
! Отговори
Гаро преди 2 години
Години наред са и гласували доверие,яла е там хляб и получавала добри пари и накрая....благодарност по еврейски
168
13
 
9
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
М. Овсяникова - еврейка! Да я пратят на Камчатка или на Огнена земя завинаги
167
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като е толкова смело девойчето чий го е крепила в Първи канал на държавната телевизия? Подаваш си молбата напускаш и отиваш в Киев да се биеш за фашагите тогава. Зеленски с радост би ти поверил някой автомат и на теб. Но въпросът е къде беше тази *** блондинка преди 8 години когато убиваха украинци в Донецк и Луганск фашагите от Бандера? Тогава беше ли щастлива отново и какво да прави Путин като ги търпя 8 години да убиват рускоезични хора че даже българи какви ли не още народности там?
166
16
 
23
 
! Отговори
Вълчева преди 2 години
Браво ,момиче!Родителите ти трябва да са много горди с теб!!!Защото светът е пълен с безгръбначни,които предпочитат да лазят под летвата в нечии крака,вместо да я прескочат...БРАВО!!!!
165
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая не и се живее
164
3
 
20
 
! Отговори
Дядя Вован преди 2 години
До Чичо СамБългария се командва от бивши агенти ,които създадоха мутрите и продадоха всичко на руските агенти...реално Нато и ЕС никога не са идвали още в България и демокрацията ни е фасадна с лидери доносници и депутати бивши комунистически агенти....
163
15
 
15
 
! Отговори
Шапки долу преди 2 години
Това момиче заслужава да е президент след освобождението на Русия от диктаторския режим ...
162
16
 
6
 
! Отговори
Чичо Сам преди 2 години
Чисто хипотетично какво очаквате да стане в случай ,че Путин падне от власт и САЩ и Западна Европа влязът в Русия (отново)?За справка вижте България.
161
14
 
23
 
! Отговори
Дядо Иван преди 2 години
Браво на смелото момиче!
160
14
 
29
 
! Отговори
Чест и уважение! преди 2 години
Че има такива хора, че не всички са зомбирани, че още е жива Русия. Истинската, не путинската!
159
9
 
11
 
! Отговори
Ози преди 2 години
До Cartman1912 Ти кажи за БайДана , че забравя какво ял или *** ! Едва стъпи и почна да натиска ! Искаш ли да ти стана съсед и да ти взема задния двор ? Айде ако му стиска да влезе в братската му Украйна и да я защити ! Не е като 1962 и Куба ,как изреваха американците ..
158
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РЕСПЕКТ за постъпката! Малко са журналистите като нея. Изисква се голям героизъм да направиш подобно нещо в името на истината. Тя е знаела, че след тази си постъпка, най-вероятно руските спец звена ще я ликвидират и така е станало - изчезнала е безследно. Кой от вас пишещи глупави коментари би застанал на нейно място и направил подобно нещо в името на истината, мира, свободата и хората ???
157
17
 
20
 
! Отговори
Cartman1912 преди 2 години
Русофилите си затварят очите за зверствата и сами се убеждават да вярват на явните лъжи на Кремъл. Всичко това само за някоя рубла и най-вече от страх да не разсърдим Путин. А Путин е враждебен към малките страни само. Срещу слабите е ербап а срещу силните кротък. Германия спря Северен поток 2 и праща оръжия на Уйрайна, Турция също ги въоражва. Но Путин обявява България за враждебна. След войната пак ще прави мили очички на немциите и турците да му спасят фалиралия ***.