Журналистка с протест срещу вайната в Украйна в национален ефир в Русия

Тя излезе наживо с лозунт: Руснаци, лъжат ви
Обновена: 15 мар 2022 19:41 | 14 мар 2022 22:40, Нели Христова
239
Журналистка с протест срещу вайната в Украйна в национален ефир в Русия
Снимка: БГНЕС

Протестиращ прекъсна живото излъчване на руската държавна телевизия, размахвайки плакат с надпис: „Няма война, спрете войната“.

На кадри, широко разпространени в Русия, включително в приложението Telegram, жената влиза в кадър зад водещата в новинарската програма „Время“ на Първи канал.

„Не вярвайте на пропагандата, те ви лъжат, руснаци срещу войната“, пишеше на табелка, която жената държеше.

Протестиращата, по-късно идентифицирана като Марина Овсяникова, е служител на телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
9
 
9
 
! Отговори
Руснаците - роби???? преди 2 години
Познавам добре руснаците! Веднъж, беше 1964 г. цял курс студенти се събра в голяма зала и викаше: "Милицию - на мыло! Ректорат - на мыло!". И спасиха от изключване трима несправедливо обвинени състуденти! Я, пиленца храбри и свободолюбиви, дайте пример с хлъзгаво българско студентче, едно поне, да е направило нещо подобно! Или в автобуса човек да размахва черна фразнела (батонът трябва да е снежнобял!) и високо да вика:"За это Хрущев получил орден Ленина - посеял в Целине, пожал - в Канаде!"!
95
10
 
3
 
! Отговори
FMC преди 2 години
134...внимавай някой да не ти резне шийката ;) Не се увличай по ФБ...вредно е.
94
8
 
5
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Сега разбирам, че има *** тук наистина, а не на хартия :) Доста бързо действат. Нормално е ние, дето пишем, да си даваме лайкове, но пишем трима, дизлайковете и лайковете са в пъти отгоре :) кажете с кой браузер го правите или как. Да мога и аз да го правя, да не си играя да чета простотии.
93
20
 
20
 
! Отговори
Хора! Разберете! преди 2 години
Путин трябва да бъде УБИТ ! Веднага!
92
11
 
8
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Протестърката срещу войната е набор 1978-***, родена в Одеса! Значи украинка, не рускиня!
91
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквато е войната на Изток такава е и на Запад, жени деца старци, бомбите не избират по пол години или политически възгледи.Както на Изток ще късат ръце и крака така и на Запад ще е същото.И човека е прав за Ганьовския манталитет щом не е по вашите глави всичко е 6+Айде вземете да мислите малко с Тея празни черупки.Каквито са бомбите на Руснаците такива ще са и на НАТО...
90
18
 
10
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Така е, да четем на руски, щото и Макрон се ошашави оня ден. Като го преведоха на английски. Спрете войната е истинското...но момичето е сбъркало адресанта, защото войната трябва да я спре Бай Дън. От него зависи докога ще има война, не от Путин. Путин ще се окопае и ден след ден ще напредва по метър, но няма да се предаде. Всичко е в ръцете на Байдън и соколите около него.
89
5
 
23
 
! Отговори
мдаа преди 2 години
Гледате ли *** какви хора има, принципни. Не като вас наведени главици драскащи новини спуснати отгоре. Без грам морал и собствена позиция, която да изразят. За да си получите хонорара сте готови откровени лъжи да публикувате.
88
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На кого да вярват на Бидон и шайката му ЕС ли? Хахахаха
87
11
 
9
 
! Отговори
FMC преди 2 години
119, има толкова бежанци по две причини. Руснаците са сила и Украйна беше над 40 млн население. Напълно нормално 2 млн да избягат...като ги слушам тук, млади украинци с нови коли. Не занм що не са на фронта...вероятно са ддошли за 40-те лева...
86
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 112 Единственото байганьовско в цялата работа е изцепката ти за "европейския полуостров". Ходи си лягай и не се напрягай.
85
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 119: Ето ти бай Ганьовси манталитет като не е на европейския полуостров бял кахър, ама като е до него и се чуди в коя дупка да влезне и всичко е геноцид тогава.Каквато е войната на едното място такава ще е и на другото.Проблема е че бомбите почват да падат по ганьовските глави
84
3
 
2
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Жалко, че разрешават само 500 символа тук, та човек не може да напише едно смислено мнение...
83
1
 
3
 
! Отговори
FMC преди 2 години
London Calling, 1989-90 та бях трети курс и ни бяха дали да напишем някакво съчинение, как си представяме България след 10 години. Сещам се, че в главата ми бе, как ще са разрешени стачките :) Между другото, бях един от малкото, дето се вдигнахме на разни протести и стачки, макар да бяхме ученици. Всички останали бяха заспали овце. После тия заспалите станаха далавераджии. Не ми говори какво било през комунизма. Аз също слушах Свободна европа на къси вълни, слушах Гласът на Америка...
82
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 116Войната в Украйна е най-мащабната е Европа откакто Хитлер навлезе в Полша. Има над 3 милиона бежанци само за 2-3 седмици военни действия. Да не говорим, че това се случва на няколкостотин километра от България. Наистина ли се чудиш защо хората в момента обръщат повече внимание на това отколкото на постоянните войни в Близкия Изток?
81
12
 
23
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Руснаците ми паднаха толкова ниско в очите ,че няма как да изградят положително мнение за нито един от тях.Това са мекотели със сърца на мишки.От времето на крепостните селяни са си роби и такива ще си останат за вечни времена
80
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 98 "Оправдаването на смъртта и страданието на невинни хора, с това че някога някой друг също..." Ама чакай бе, и сега в момента има други войни освен тази в Украйна! Не "някога", а сега!!! И ето ти въпрос с повишена трудност: защо се пищи по всички медии само за войната в Украйна?!?
79
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 110 Ти затова ли слушаше като пчеличка да не си загубиш работата?Или те беше страх от народната милиция?
78
13
 
8
 
! Отговори
Рейган преди 2 години
Ниско интелигентните руснаци изгубиха войната още 1989 г. Тогава нямаше какво да ядът и лижеха *** на Америка .И САЩ се възползваха от това да завладеят Източна Европа.Няма връщане назад за робите ,който вечно са под диктатура .Затова е малко смешно *** да се петляви едва сега.
77
5
 
0
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Ей, гледайте RTR Planeta :) Там направо ще ви напълнят душата всяка вечер :)