Лавров увери: Готови сме на преговори за Украйна

"Ново поколение западни политици се опитват безотговорно да си играят с ядрената тема"
30 окт 2022 14:30, Красимир Ангелов
210
Лавров увери: Готови сме на преговори за Украйна
Снимка: БГНЕС

Руското ръководство, включително президентът Владимир Путин, остава готово да преговаря за Украйна, увери руският външен министър Сергей Лавров в интервю за филма "Светът на ръба. Уроците от Карибската криза", който беше показан по Първи канал.

"Готовността на Русия, включително на нейния президент, за преговори остава непроменена. Ние винаги ще бъдем готови да изслушаме какви предложения имат нашите западни партньори за намаляване на напрежението, така че ако към нас се обърнат с някои реалистични предложения, базирани на принципите на равнопоставеност и зачитане на интересите на другите, насочени към намиране на компромиси и балансиране на интересите на всички страни, разбира се, пречки от нас няма да има, както винаги е било в миналото“, каза Лавров, цитиран от БГНЕС.

Москва е разтревожена от желанието на Варшава да стане кандидат за разполагане на американски ядрени бомби, изтъкна още Сергей Лавров.

"Полша се натиска за "кандидат" по разполагането на американци ядрените си бомби там. Тази ситуация е много тревожна", каза ръководителят на дипломатическото ведомство.

Според него ново поколение западни политици се опитват безотговорно да си "играят" с ядрената тема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
13
 
! Отговори
СЛАВА УКРАЙНА преди 1 година
Преговори с лъжльото Конь? Или с оня изперкал макак у бункера дето сега му се привиждат сатанисти и говори за джихад? Ае у лево
16
12
 
2
 
! Отговори
ЛAЙHOMET СЪС КАСКЕТ преди 1 година
Лавров е добър човек!
15
1
 
19
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Марш коньо в бункера при жужето зло! Никой вече не иска преговори с вас защото за вас договорите са нищо а лъжата начин на живот. Преговори ще има когато излезете с краката напред от бункера и те няма да са с вас.
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има решение на общото събрание на ООН, с което Русия е обявена за агресор и окупатор, а действията и са определени като незаконни, т.е. 1-во се изтегляте и след това преговори за репарациите, които трябва да платите
13
6
 
18
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Лавров бъркаш. Искаш ли мир , трябва да се върнеш на територията си без Крим , без излаз на Черно море. Освен това ще платите всички човешки и материални щети нанесени на Украйна. Трябва да върнеш и децата от заточение на майките им.
12
6
 
17
 
! Отговори
white star преди 1 година
Преговори с русия за край на войната - може: Много е просто: Русия изтегля войските си от Украйна, включително донбас и крим, и започва да изплаща репарации, предава военнопрестъпниците на специалния съд за награди по заслуги. Украйна продължава да е суверенна държава и се включва в каквито съюзи сметне за правилно, а Русия получава правото да обяви по пйервъй канал пабйеда и што всички цели на спициялная апирация са постигнати.
11
16
 
4
 
! Отговори
Мечо пух преди 1 година
Украинка не е националност,а е най древната професия!!
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много любезни напоследък руснаците! Не можеш ги позна! А тоя на снимката не става за лице на външната политика на Русия
9
0
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Откога бе голубчик? Откога бе, пиле шарено?
8
16
 
4
 
! Отговори
Боби преди 1 година
Лавров е добър човек.
7
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вовата трябва да се задоволи с това, което вече е анексирал. Стига с тази лакомия.
6
10
 
20
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Лошо , но Украйна ще победи в тази *** война, а Рашъ ще загуби. Не обикновения руски човек, който е роднина и обича украинците , а Путин, бурята Шойгу и рязаната карабина Кадирооглу.
5
19
 
7
 
! Отговори
Баба Радка преди 1 година
Трябва да питат дядо кравар първо.
4
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Измитайте се от Украйна, плащайте репарациите и тогава преговори!
3
8
 
26
 
! Отговори
Блят преди 1 година
Според него ново поколение западни политици се опитват безотговорно да си "играят" с ядрената тема.Както винаги нагли до безобразие. През ден обясняваха как ще пускат ядрените бомби, сега други си играели
2
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възможно е ако Украйна предаде на Русия цяла Източна и Южна Украйна.Иначе Вовата на по малко няма да се съгласи и ще си ги вземе сам.Така че на тези условия може да има сделка.
1
7
 
12
 
! Отговори
ХАХАХХАХАХАХАХ преди 1 година
Русия ще прековаря ЗА Украйна?!?!?!? Най-вероятно ще преговарят за съдбата на Украйна със САЩ