Москва: Твърденията за руски ракети, паднали в Полша, са провокация

Русия не е извършвала удари в близост до украинско-полската граница
15 ное 2022 22:35, Красимир Ангелов
175
Москва: Твърденията за руски ракети, паднали в Полша, са провокация
Снимка: БГНЕС

Министерството на отбраната на Русия определи като провокация изявленията на полските медии и официални лица за предполагаемото падане на руски ракети край Пжеводов. От Москва подчертаха, че не е имало удари с руско оръжие в близост до украинско-полската граница.

Още по темата
"Изявленията на полските медии и официални лица за предполагаемо падане на "руски" ракети край село Пжеводов са умишлена провокация за изостряне на ситуацията. Руските оръжия не са поразили нито една цел в близост до украинско-полската държавна граница", заявиха от министерството.

Руското министерство на отбраната подчерта, че публикуваните от полските медии снимки на останките от мястото на инцидента нямат нищо общо с руски оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
5
 
2
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
Ама прави са, нямат нищо общо с руско оръжие - ирански ракети са, закупени от Русия! :-) :-) :-)
142
3
 
4
 
! Отговори
Кво кво??? преди 1 година
Джудже джудже ама света мига на парцали ! хахахахахаххахахахаха
141
3
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
Абе щом САЩ биха задна и се изкоркаха ясна е работата....чао на всички жендъри ! Русия наистина е велика ! :)
140
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Създаването на Русия е провокация.
139
9
 
6
 
! Отговори
до неграмотен169 преди 1 година
До Анонимен Не се казва "Еми", ами "Ами" - ни български знаеш, ни рушки. Като всичката рушкофилска св///олочь! Прекомерната употреба на "скабеевин" и "соловьозол" води до тежки и необратими ментални увреждания.
138
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
164 сигурно и 2 дни преди това Зеленски с велика клоунада не каза че ще прати атомна бомба в Москва! Аха. Ама то това било шоу видиш ли, но руснаците не разбират от клоунада и шегички. Еми не разбират. Виж запада разбира. За това сега ще приемат че Зеленски се е объркал завалията и на шега е метал 2 ракети по полските селяни. А те бог да ги прости не разбрали шегата и взели че умряли. А на бас че така ще стане!
137
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересното в ситуацията е че Украйна насади НАТО на пачи яйца. Защо? Защото ако Полша каже че тия ракети са руски, значи че 800 км са си летяли необезпокоявани и всичката противовъздушна защита е кьор фишек. Ако обаче не е руска, значи е украинска, т.е. съюзник ги лъже и иска да вкара народа им и цялото НАТО в световна война. Демек помагат на враг! Та интересно с получи. Кое е вярното сега? Че Русия е ненадмината или че Украйна е лъжлива интригантка? Вие как мислите?
136
6
 
10
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Спрете се бе НАГЛИ провокатори докога ще провокирате руските МИРОТВОРЦИ. Навремето се почнаха Унгария после Чехия после южнокорейския самолет падна УЖ че бил свален после китайците по река Усури после Афганистан,Чечения ,Сирия Украйна сега и поляците ами стига вече не могат на всякъде да създадат мир пък я.
135
17
 
7
 
! Отговори
Да бе, да преди 1 година
То и обстрела на 24 февруари сутринта не беше руски и Украйна не били нападали...... Мир изливи руцки партенки. Мозък нямат изобщо - доказаха го на света през последните 9 месеца.Генетично увредени от потомствен алкохолизъм, робство и изкуствен отбор, чрез избиването на всичко мислещо от векове.Този път вече настъпиха мотиката, поляците няма да им го простят. Официално заплашваха Полша и Прибалтика от първия ден на войната. Днес-утре, ще има "разследване"и"оценка" - и после - бум по мошковията!
134
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сега не съм прочел Русия за нещо да е виновна...не казвам че сега са виновни,но те са еталон на отрицанието....НИЕ......Никога....91662
133
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАТО ще изтъкне че поляците са занесли парчетии от руски ракети с които бе удрян Киниеф, след което бухнали един кино-филмов бух бух и айдее ръждивия трактор се подкапична. Кой руснак че си аби скъпо струващата ракета да троши с нея ремаркета пълни с мухлясали житетя? Бе? Ще им натрият сополите до веждите. Исканата репарация от Германия Полша никога няма да получи. Исками се на пиешките да завладеят цяла Западна Укретина- няма да се получи. Целината, АЕЦите, мините и реките стават руски и баста
132
18
 
16
 
! Отговори
Максимов преди 1 година
Москва отново сее заблуждения и отново се старае друг да излезне виновен - никой вече не ви вярва на вас ДРУГАРИ !!! Продължавате да се излагате пред целия свят !!! Никой няма интерес да пламне вражда между Полша и Украйна освен вас - много са ви плитки льжите !!!
131
6
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
До Сибаната Русияспоред версията от полша "не е ясно кой е стрелял". което означава буквално, че тая вечер братския славянски трети мир най вероятно си е изпрал гащите с беларус
130
16
 
17
 
! Отговори
Сибаната Русия преди 1 година
Ще предизвика голяма война в Европа! Откачени милитарични руски пияндета, живеещи в каменната ера, които се оказаха по-зле и от ислямистите от ДАЕШ. Пфу
129
2
 
8
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
то от начина на поднасяне хората останаха с впечатление че ракетите са паднали привечер, а те в 4 без 20 след обед. тоест по времето в което всички "независими експерти" запяха версията на соловьов за заблудена с300, поляците вече са знаели че е х101. колко независима журналистика и опорки си нагърмеха прикритието за неколко часа просто не е истина. т.нар. "OSINT" се оказаха група напушаци, изкарващи пари от човешките трагедии.
128
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очаквам една ,,заблудена" ракета да попадне в главната квартира на джуджа в Кремъл.Това ще се случи най скоро.Същатс ракета проби 15:метровия бункер на Садам Хюсеин в Багдат.Алианса ще отрече. Ще е го обяви като руска провокация.
127
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те и за Буча разправяха от Кремъл,че е провокация,ама се оказа,че е истина.Никой не вярва вече на Москва!
126
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не му вярвам на Путин.Казваше,че няма да нападне Украина,но я нападна.Сега казва,че не са стреляли по Полша,но стреляха с ракети.
125
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЗасега , няма по-добро от ЕС, повярвай ми, няма! За обстановката в България , са виновни нашите политици и крадци,мошеници, престъпници!
124
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поляци, искате ли да ви убият и извършат геноцид над вас, както направиха с руско-украинското население Киевските фашисти? Искате ли да бъдете въвлечени във война и умирате за чужди интереси? Вече и вас пращат на смърт, направете нещо и се защитете, не пращайте момчетата си там да ги убиват, нека тези, които искат война, да отиват сами на фронта да воюват и умират, вие не сте пушечно месо, вие не сте роби и къс месо, а народ!