Зеленски за лидерите, които казват, че са неутрални: Популисти

За съжаление, светът е пълен с лицемерие, каза украинският лидер
21 апр 2023 08:20, Елка Василева
119
Зеленски за лидерите, които казват, че са неутрални: Популисти
Снимка: архив, БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски определи като популисти лидерите, които казват, че са неутрални по отношение на войната в Украйна, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Зеленски направи това си изявление на среща с мексикански депутати посредством видеоконферентна връзка, като се предполага, че има предвид лидери като бразилския президент Луиз Инасио Лула да Силва, отбелязва Асошиейтед прес. Бразилският лидер отказва да доставя оръжия на Украйна, обвинява и двете страни за конфликта и предлага страни като Бразилия и Китай да посредничат в името на мира.

"Има някои лидери, които не са идвали в Украйна нито веднъж, които не са виждали какво донесе бруталната руска агресия и които не разбират защо е важно да защитаваме живота на хората. Те се стремят към някакъв вид популизъм, като казва неща от сорта на това, че Украйна не била готова за мир", изтъкна Зеленски.

Зеленски разкритикува и "компаниите и големите мултинационални фирми, които искат да изкарват милиони от търговията си с Русия".

"За съжаление, светът е пълен с лицемерие", каза украинският лидер.
(БТА, Божидар Захариев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленски започва все по-лошо да се справя с ролята си. Неговото молене за оръжия премина в мрънкане, а сега дори в укор. Това всъщност е добре, защото колкото повече излиза от ролята на жертва и напада други държави, толкова повече ще ги отблъсква от оказването на помощ за Украйна.
37
0
 
8
 
! Отговори
До r3v0lv3r преди 1 година
Това са блокирани пари.Без решение на съд ,не може и цент да вземат.
36
2
 
11
 
! Отговори
Промяната преди 1 година
Преди години в ерата "Меркел", когато Германия беше мотора на ЕС, силна и мощна, генерираща БВП на глава от населението на 2-ро място в света и 3-ти по номинална стойност в целия свят след САЩ и Китай, един професор по политология ми каза, че промяната един ден ще дойде не от Германия, а от Франция нищо, че е в сянката на Германия. Устоите на френския народ са национализъм, преливащ в шовинизъм. Макрон е слаб президент, но виждате народът какво прави там. Франция ще трябва да тегли ЕС.
35
15
 
1
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 1 година
До Зелен америка има консфискувани руски пари за 40-100 милиарда. Истината е, че руснаците сами плащат за цялата военна помощ, която отива за Украйна.
34
4
 
27
 
! Отговори
Страх тресе кочината преди 1 година
Страх тресе ***. Видяхте ли ги при президента вчера *** до носовете "лидери" пелпетечат и не смеят да кажат нещата директно. А то е, че болшинството българи са против намесването на страната ни в тази война. Такава гражданска война ще стане, че не смеят да изпълнят нотата от Козяк. Правителство няма да има. Възраждане с 500000 гласа на следващите избори и 2-ра сила вече окончателно ще сложи край на всякакви спекулации с участие на България във войната. Народът ще въстане!
33
16
 
2
 
! Отговори
До 47 преди 1 година
Научете се на български, рушки, осерат се пише
32
5
 
30
 
! Отговори
Стига с този преди 1 година
Омръзна ми от този. Да сяда на масата да преговаря. Ако наше правителство реши да го подкрепя този директно, такава гражданска война ще се отприщи в България, че 97-*** пасти да яде. Непоносимостта на народа ни към този е безгранична.
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След малко ще застъпят на смяна да тролят ЛГБТ джендърята дето са на хранилка на Америка(за) България и с дебилните си коментари пак всичко ще осерът.
30
2
 
20
 
! Отговори
Радио Брюксел преди 1 година
ЕС не доставя "Бело" в Киев. Но финансира купуването му.
29
2
 
35
 
! Отговори
Зелен преди 1 година
Зеления получи толкова кинти, че в един момент ако не почне да постига успехи на бойното поле, господарят му САЩ ще се ядоса и може да го елиминира. Американецът днес ти стиска ръката, утре те копае под земята. Да не забравяме, че САЩ са много навътре с пари в тая война и ако я загубят значи да загубят статута си на Велика сила. Това няма как да стане. Ще си поделят накрая Украйна с руснаците и ще я разграбят както само те си знаят. До шушка!
28
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светът не ти длъжен с нищо бе клоун.
27
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е Зеленски, злото е плъзнало по света.
26
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига ни занимава с глупостите си и сядай на масата за преговори бе нашмъркан, пропаднал наркоман!
25
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление, светът е пълен с лицемерие, каза украинският лидер. . . . . , . Разбрах, че наркоманът има чувство и за хумор, кабаретист нещастен! Вече трудно се понася!
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте му някой лев на наркомана да млъкне, че ни писна да му слушаме бръщолевенията
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"популисти лидерите, които казват, че са неутрални по отношение на войната в Украйна" Това малко като -Който не е с нас е против нас :)))
22
1
 
22
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Сменете дрогата на "Зеленият гущер".
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя суяк ще отговаря за престъпленията си!
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този еврейски комик и наркоман вече не е смешен,той е опасен за мира и човечеството,затоеа е време да бъде гръмнат и изпратен в пъкала.
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак се е направил завалията и говори глупости.