Зеленски за лидерите, които казват, че са неутрални: Популисти

За съжаление, светът е пълен с лицемерие, каза украинският лидер
21 апр 2023 08:20, Елка Василева
119
Зеленски за лидерите, които казват, че са неутрални: Популисти
Снимка: архив, БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски определи като популисти лидерите, които казват, че са неутрални по отношение на войната в Украйна, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Зеленски направи това си изявление на среща с мексикански депутати посредством видеоконферентна връзка, като се предполага, че има предвид лидери като бразилския президент Луиз Инасио Лула да Силва, отбелязва Асошиейтед прес. Бразилският лидер отказва да доставя оръжия на Украйна, обвинява и двете страни за конфликта и предлага страни като Бразилия и Китай да посредничат в името на мира.

"Има някои лидери, които не са идвали в Украйна нито веднъж, които не са виждали какво донесе бруталната руска агресия и които не разбират защо е важно да защитаваме живота на хората. Те се стремят към някакъв вид популизъм, като казва неща от сорта на това, че Украйна не била готова за мир", изтъкна Зеленски.

Зеленски разкритикува и "компаниите и големите мултинационални фирми, които искат да изкарват милиони от търговията си с Русия".

"За съжаление, светът е пълен с лицемерие", каза украинският лидер.
(БТА, Божидар Захариев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
35
 
! Отговори
Г-жа Митрофанова преди 1 година
Въпросите на Мартин бяха доста провокативни и подвеждащи, но въпреки това тя се справи чудесно. Мартин каза, че е поканил и американския посланик, както и украинския. Нека да видим дали ще отидат. Съмнявам се. Те са тук за друго и не ги е грижа за България.
57
3
 
31
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 година
На този наркозависим индивид,скоро неговите хора ще му светят маслото.
56
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 68 - само чукнаха 4 области от "територията"
55
4
 
32
 
! Отговори
Гледайте преди 1 година
Гледайте нейно превъзходителство г-жа Е.Митрофанова в предаването на Мартин Карбовски в ютуб. Не съм и предполагал, може би и зарази западната пропаганда, че г-жа Митрофанова е толкова интелигентна жена, подхождаща с такова уважение към България. Шапки долу. Въпреки, че руски войници умират от български боеприпаси, тя нито веднъж не поруга България. Каза, че в Русия в предавания се подиграват с Полша, Унгария и др. но никога с България. Русия обича България и това е факт, който и сега личи.
54
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
петата колона отговорно плюе по Зеленски.
53
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗЕЛЕНОТО СЕ СГЪРЧИ. СЕГА И БРАЗИЛЦИТЕ МУ ВИНОВНИ. ЧЕРВЕЯТ ОСТАВА НА СУХО.
52
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарате започнаха да си пускат бомби по градовете от яд.
51
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зелето пак се е вкиснало.
50
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той да се радва, че са неутрални. Защото всъщност са за Русия, но не искат да ескалират конфликта в световна война.Ама де толкова акъл в него да се сети,то колата му е изпила всичко де е имал в главата
49
1
 
31
 
! Отговори
Рон Десантис преди 1 година
Рон каза, че това е регионален конфликт, в който САЩ нямат абсолютно никакъв интерес и това трябва да спре. Тръмп е още по радикален. Каза, че ако той е призедент войната приключва за 24ч. Достатъчно е само да врътне кранчето и Зеленския е развял чаршафа в Киев.
48
0
 
28
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Наркомнски се оплаква, че има лидери, които не отишли на поклонение в Украйна, това били популисти. Но това са независими лидери, които не правят всичко, което им нареди САЩ. Защото ония, които отидоха на килимчето в Киев, бяха натирени да отидат от САЩ, не че са изявили желания. Колкото до "брутална агресия", може да се види и на други места като се започне от Виетнам и се стигне до Сирия.
47
0
 
24
 
! Отговори
Франсетата преди 1 година
Франсетата вчера изтърбушиха "Дафанс" и влезнаха в Юронекст. Богатите са се нас...рали там. Синдикатите искат богатите да поемат тежестта за пенсионната реформа. Макрон след 100 дни е пътник. Дойдат ли крайнодесните във Франция със Зеленския се приключва. От другата страна на океана нещата не са хич обещаващи. Демократите нямат добър коз срещо репибликанците, които имат Тръмп и ДеСантис, които са доста висока топка за БайДрън. Така, че войната ще приключи скоро. А Зеления ще висиот Спаската кула
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зе-клоунът критикува популистите, а Кулеба псува еесовците, че били неспособни да закупят боеприпаси за бендеро-нацистите.
45
19
 
1
 
! Отговори
СТОП ВОЙНА преди 1 година
Окупаторите на КрЕмъл 1991 и техните наследници подставени на власт 1999 проспаха окупацията на Киев и Украйна 2014.. Окупаторите на КИЕв наредиха военно терористични операции срещу ИСточна Украйан 2014.. убити зверски десетки хиляди. НАркоманизирания Путин вместо да отстрани окупаторите на Киев нареди военен терор срещу Украйнския народ.. Убити стотици хиляди.. Зеленски вместо да преговаря с Москва на Руски си прави ПИАР изцепки с НАтовски наркомани..
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Яко!Нема ни един умнокрасавец. Сигурно са ги събрали на семинар по умнокрасивост. Там ще има раздадат нови книжки какво да драскат, че се изчерпаха и го удариха само на псувни а това не изглежда особено умнокрасиво. Трябва някой да им казва какво да казват.
43
0
 
18
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
А ти какъв си бе, "*****" такъв. Никой нормален човек не праща собствения народ на самоубийство по чуждо нареждане.
42
0
 
19
 
! Отговори
карибско питие преди 1 година
Този откровен човек се прекалил пак с химията. Защо не разкрие истината за южен поток и защо ние платихме грешни пари?
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ако ти кажат, че не те харесват ще ти стане по-хубаво ?
40
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И мексиканците го гледат недоумяващо и се питат кой е тоя и какво иска.
39
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Популисти!" изкряка краварската марионетка!